FIRST BREAKFAST

First breakfast in our “new” house – we’re still waiting for some furniture… Haha!

God morgon babes! Första frullen i “nya” huset, det betyder efter det är renoverat. :-) Det är ju absolut inte klart, vi har ju målarburkar och övertäckta möbler runtomkring men köket är i princip klart. Kaffemaskinen är nu invigd och jag har lagat min första måltid på spisen, det blev gröt. Så mysigt att få laga frukost i vårt fantastiska kök, jag ska visa er massa bilder snart! När vi förlovade oss fick vi en present från Australien från en tjej jag jobbat med tidigare, det var dessa vita/guldiga muggar med Mr & Mrs på. Dom är så söta och jag hittade dom igår hos min pappa så tog med dom hem till oss, hade helt glömt bort dom. Vi är ju inte Mr & Mrs ännu, men snart så! ;-) Nu saknas bara lite möbler, vi har en hel del i garaget men kan inte riktigt börja möblera än pga kaos här inne men utemöbler har vi börjat sätta ut. Vi letar fortfarande efter ett utebord till en av altanerna, jag vill ha ett runt bord med svart/vit mosaik men hittar inget i större storlek. Ska fortsätta leta runt här i Marbella! :-) Hoppas ni har en fin söndag så hörs vi sen, PUSS <3

//Good morning babes! First breakfast in our “new” house, that means after it’s renovated. :-) It’s not finished yet, we have paint containers and covered furniture around but the kitchen is almost completely finished. I made the first coffee in our new coffee machine and I cooked my first meal on the stove, it was oatmeal. So cozy to cook breakfast in our amazing kitchen, I’ll show you a bunch of photos soon! When we got engaged we got a gift from Australia from a girl I’ve been working with before, it was these white/gold mugs with Mr & Mrs on them. They’re so cute and I found them at my dads place yesterday so I brought them home to us, I’d totally forgotten about them. We’re not Mr & Mrs yet, but soon! ;-) We’re just missing some furniture now, we have lots of it in the garage but we can’t really put them in yet because of chaos in here but we started to put out the outside furniture. We’re still looking for an outside table to one of the balconies, I want a round table with black/white mosaic but I haven’t found one in a bigger size. Will keep looking around here in Marbella! :-) Hope you’re having a great sunday and I’ll talk to you later, HUGS <3

21 reaktioner på “FIRST BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.