LACE & YELLOW

Nelly top (here!) and shoes (here!) – adlinks/ By Malina skirt (here!)/ Storets bag

Här kommer min somriga look från middagen igårkväll, jag är heelt hooked på gul nu. Tycker det är sån härlig färg att ha som detalj eller hel outfit. Det och orange är favoriterna just nu! :-) Vi åt middag här i hamnen på en restaurang som faktiskt inte var så bra som vi kom ihåg från två år sedan… Det såg ut som samma men när vi fick menyerna var det en helt annan meny och väldigt små portioner så vi avslutade med en glass till efterrätt på ett annat ställe. ;-) Idag har vi utforskat massor av Formentera, vi brukar ju alltid bara hänga på båten och gå till någon strand men idag hyrde vi bilar och cruisade runt. Ska visa er bilen vi hade, den var SÅ söt haha! Gul var den också. ;-) Som sagt – hooked på gult just nu haha! Nu ska jag stänga ner datorn och bara hänga, vi går säkert och lägger oss tidigt så vi är pigga och fräscha imorgon. Hörs då, puss och kärlek <3

//Here’s my summery look from dinner last night, I’m completely hooked on yellow now. I think it’s such a nice color to have as a detail or as a full outfit. That and orange are my favs at the moment! :-) We had dinner here in the port at a restaurant that actually wasn’t as good as we remembered from two years ago… It looked like the same but when we got the menus it was completely different and very small portions so we finished off with ice cream for dessert at another place. ;-) Today we’ve been exploring more of Formentera, we usually always just hang on the boat and then go to some beach but today we rented cars and cruised around. I’ll show you the car we had, it was SO cute haha! It was yellow too. ;-) As I said – hooked on yellow right now haha! Now I’m gonna close down my computer and just chill, we’ll probably go to bed soon so we’re fresh and energized for tomorrow. Talk to you then, kisses and love <3

14 reaktioner på “LACE & YELLOW”

 • I love this combination! Such a great outfit for summer. Xx
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • OMG, this outfit is so gorgeous! Love the top and the skirt so much. <3
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

 • Alltså wow!! Du är så vacker Janni! Får alltid så mycket inspiration både foto- och klädmässigt från dig! Ha en fortsatt fantastisk semester, kraaam :)

 • Charlotte says:

  Wow, love your outfit!!!

  Can I ask you what camera and objective you have used while shooting these pictures? They look so good!

  Enjoy your vacation <3

 • Liena Snow says:

  You look wonderful! Love the summertime vibes and all the sunshine! Have an amazing trip!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • claudia says:

  I love the skirt and how you styled it with yellow!!
  xx
  Claudia
  http://www.trendenciesblog.com

 • Natalie says:

  TACK vackra människa för din inspiration, dina alltid så fina bilder och väl genomtänkta texter. Du ÄR LJUS.

  Jag minns tillbaka till året 2012. Du var rätt ny i bloggvärlden då om jag kommer ihåg rätt?
  Du är alltid så duktig på att läsa samt svara på kommentarer. (Det är du fortfarande!)

  Jag minns att jag skrev en anonym kommentar om hur mitt liv såg ut då och att du inspirerade mig (redan då!)

  Jag befann mig i en destruktiv relation där mannen jag var tillsammans med kvävde min kreativitet. Jag försökte bygga en karriär som DJ men all min energi gick åt till den relationen och han försökte förbjuda mig att spela musik, han skulle göra slut sa han om jag fortsatte. Jag jobbade tillslut inte så mycket med det jag älskade det året.

  Jag minns att jag skrev till dig att jag var ledsen över detta och din blogg påminde mig om vad jag hade haft när jag var lycklig och när jag klickade in mig på din sida så kände jag en sådan värme, kreativitet, skaparglädje och ljus.

  Du skrev ett till inlägg därefter där du nämnde din tacksamhet till att du nu fick göra vad du älskade och att alla inte hade det lika bra. Jag upplevde verkligen som att du tagit dig tid till att läsa min kommentar och reflekterat över den. Det är verkligen inte alla människor som gör det.

  Jag har nu träffat en man som verkligen uppmuntrar min kreativitet och hjälper mig massor och lyfter mig framåt. Men det bästa av allt : Jag jobbar med det jag älskar och kan leva på det, att spela till glädje för människor!

  Tack för din inspiration!
  Du är en av de få jag följer utan att få ångest. Många influencers ger mig ångest därför att man ser att deras värld är fake, men du är inte fake och du vågar vara naturlig.

  Kramar till dig
  Och välkommen till Mallorca när jag flyttat dit, vi kommer säkert ses!

  Love Natalie

 • Love the yellow on you! Also your hair looks SOOO blond!

  http://www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.

  .

 • Glenn Little says:

  ❤❤❤❤❤Queen Jannie❤❤❤❤❤
  I know I’ve said this before but that is my new fav outfit. It’s the white skirt 😍 You and white go perfect together
  Ciao Ciao 😍😘❤

 • Anonymous says:

  What size top do you wear? :) X

 • sara nena says:

  super chic, and I love that your make up in the summer is the tan

  http://7-sevendays.blogspot.com/

 • Hi webmaster, i’ve been reading your website for some time and I really like coming back
  here. I can see that you probably don’t make money on your site.

  I know one simple method of earning money, I think you will like it.

  Search google for: dracko’s tricks

 • Besides liking yellow as a color itself, I see why you like yellow on you. Yellow looks fantastic on you. And I like the spaghetti strap top and lace skirt combination. And you have this really natural beachy feel to you that really goes well with the outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.