Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:00 | July 19, 2018

WEDDING PREPARATIONS

My bridesmaids and I woke up at Nobu Hotel Marbella the morning of our wedding day…

We had some champagne to celebrate! :-)

And this is how excited we were for the day, haha! (ps. not easy to jump in a bed with a champagne glass…)

This little girl was with us all day, she gave us so much happiness! <3

And then it was time to get ready… Hair and make up!

I got so spoiled all day… Foot massage, fed with cherries etc. Haha, just kidding! ;-) But thanks to my ladies for everything, you’re the best!

Preparing the dress, Michaela was checking so everything was ready! :-)

The ladies got dressed and looked AMAZING! <3

I needed some help to get in to my dress! :-) Fun fact, Livia was eating chocolate so when we went for the photoshoot I realized I had a small stain with chocolate on the bottom of my dress, haha! You couldn’t see it if you didn’t look for it, but it was pretty funny. ;-)

She gave me a good luck-kiss, the most important one! <3

Meanwhile the guys were chillin’ at our house, with builders to finalize everything for the day after. I was pretty happy we were at a hotel! ;-)

Jon’s mom Monika made home made Swedish cinnamon buns – they’re the best ones! We had them as night snack at the wedding, after all the dancing I couldn’t think of anything better. :-) Thanks Monika and Maria – you are the best!

God morgon babes! Från huset i Marbella igen, det var så mysigt att komma tillbaka hit igårkväll. :-) Nu ska jag landa och landa lite till… Typ, haha! ÄNTLIGEN har jag haft tid att gå igenom alla 1000 bröllopsbilder vi har fått av Fabian och Marcus (tack igen killar, jag kan inte tacka er nog för ert jobb under vår helg!), så jag tänkte börja posta lite mer från det. Jag har ju inte lagt upp så mycket men jag har velat gå igenom allt i lugn och ro. Här var från morgonen när vi gjorde oss iordning. Det var en så magisk tid jag alltid kommer minnas. Pirret i magen, glädjen, spänningen och tiden med mina bästa tjejer. <3 Jag var faktiskt aldrig nervös, konstigt kanske men jag var bara peppead och så redo för helgen i mitt liv. Nerverna kom sekunderna innan jag skulle gå ut till Jon när jag hade pappa vid min sida, men så fort jag såg Jon där framme så blev jag lugn igen. Åh att tänka tillbaka på detta gör mig så glad och varm i kroppen! :-) Hoppas ni är redo för massa bröllopsbilder, jag tänkte dela upp allt lite så ni får gärna säga till vad ni vill se. Dekoration, stället, festen osv osv. PUSS <3

//Good morning babes! From the house in Marbella again, it was so cozy to come back here last night. :-) Now I’m gonna land a bit and then land some more… Kinda, haha! I’ve FINALLY had time to go through all the 1000 wedding pictures we’ve gotten from Fabian and Marcus (thanks again guys, I can’t thank you enough for your work during our weekend!), so I’m planning to post some more from that. I haven’t posted that much but I’ve been wanting to go through it in peace and quiet. This was from the morning when we got ready. It was such a magical time I will remember forever. The butterflies in my stomach, the happiness, the excitement and the time with my best girls. <3 I was actually not nervous at all, maybe weird but I was just so excited and ready for the weekend of my life. The nerves came the seconds before I was walking out to Jon when I had my dad by my side, but as soon as I saw Jon stand there I got calm again. Oh when I think back at this I just get so happy and warm in my entire body! :-) Hope you’re ready for lots of wedding pics, I’m planning to split it up a bit so please let me know what you want to see. Decoration, the place, party etc etc. HUGS <3 


29 kommentarer29 kommentarer om “WEDDING PREPARATIONS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • This is too beautiful!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Ah, I love all of these photos! X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • i absolutly hate such a picture float hahaha

  Reply
 • I would love to see some more pictures from the party:)

  Reply
 • Hey Janna ! how are you ? ! how is your morning routine in Marbella ? or in general ? could you do a video about it please

  Much love

  Reply
 • I can do a post about it! :D Xx

  Reply
 • Hej!

  Så kul att se foton från bröllopet! Så härligt och vackert! Mera tack :D
  Undrar om något (och vad) var sponsrat/samarbete inför bröllopshelgen? Exempelvis om ni fick betalt av ex RedBull eller IsaDora att bli sminkade av dem? Eller champagnen från Juhlin? Var det saker ni fick gratis eller gjorde samarbeten/spons kring?

  Reply
 • Det kommer mera! :D Ja det kanske kan vara kul att veta, vi ville hålla det utanför jobb och inte massa samarbeten under vår helg så vi betalade för allt själva men fick vissa saker. Red Bull tex ville göra något roligt för oss, därav fallskärmen haha, och det var inga motkrav från dom utan mer en present till Jon som jobbat med dom i nästan 18-20 år. Isadora hjälpte till med smink, men inget jag fick betalt för eller ett samarbete. :-) Champagnen från Richard Juhlin gjorde vi mer som en rolig grej, jag fick designa flaskorna för att göra det personligt och eftersom vi har en del vänner som dricker alkoholfritt så passade det perfekt. Men – inget betalt samarbete för något under bröllopet då vi ville kunna fokusera på just bröllopet och inte jobb. :-) Kram!

  Reply
 • Otroligt fina bilder!

  Reply
 • So so amazing these photos are filled with happiness, excitement and joy! Looks wonderful and so beautiful! Thank you so much for sharing your wedding day with us :)
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Maten :).

  Reply
 • We want to see E V E R Y T H I N G from your weeding!
  Please, share some some photos from the guys as well ;)
  Also, thank you for letting us see your most special day of your life.
  Keep up the good work, Janni! Love what you do!
  Best,
  Aurelia from Hungary

  Reply
 • Hej! Superfina bilder, tack för att du delar! Undrar hur ni fick till brölloppet på så kort tid? (Tror jag hörde 3 månader i någon vlogg?) Och var ni stressade med att fixa allt? Vill även gärna se Benjamins tal, man har blivigt nyfiken efter att ni sagt hur bra det var! Kram

  Reply
 • Vi fick hjälp, annars hade det nog aldrig gått på så kort tid… :-) Ska skriva ett inlägg om det! Haha, Benni får välja själv om han vill visa det. Det var verkligen SÅ kul att se honom hålla sitt tal, han var så duktig och vi har aldrig sett honom göra något liknande och blev så surprised! Kram!

  Reply
 • Wow, this looks so beautiful! All of you. <3 OMG, i´m so excited.
  Love all of these photos!!
  Love, Sandra / http://shineoffashion.com
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • A million and one congratulations on your big day Janni! This is such a special moment in your life and I know you and Jon will go on to cherish it forever. I cannot wait to see more photos from the wedding, because based off these lovely (and hilarious) preparation photos, I know that they will be worth 1000 words! Did you film the wedding by any chance?

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Thanks sweetie! <3 Yes we filmed, and we made on vlog that is online on Jon's YT. We will make a more "beautiful" wedding video as well, but I think we will keep that for ourselves with speeches etc. :-) Hugs!

  Reply
 • yefinally. i would like to see party, the day after . but the most important i guess is party because we saw a lot from jon s vlog… thanks

  Reply
 • Kan du inte snälla visa vad de är för champagne flaska med klistermärken på? Tack på förhand !!

  Reply
 • Ska visa! :D Kram!

  Reply
 • So cute <3 love the satin pajamas!

  http://www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.

  .

  Reply
 • So beautiful!!! Congratulations!!

  Reply
 • Jag vill jättegärna också höra Benjis tal :)

  Reply
 • Looking gorgeous!! <3

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.com/2018/07/interior-no33.html

  Reply
 • Skulle gilla att se mer om maten! Älskade det där med bullarna så kul grej 😋

  Reply
 • Ska se om vi fick några bilder på maten, men kan skriva om menyn annars! :-) Kram!

  Reply
 • Hi Janni and big congratulations on you and Jon’s wedding! Where is your robe+short set from?

  Reply
 • Thanks!! <3 It's from ByMalina! :-) Xx

  Reply
 • Hi, my family loves cinnamon buns. We ate some super delicious buns during our holidays in Sweden. I have baked some myself, but they weren’t as delicious. Could you ask Monika for her recipe, I would love to try it, thank you and Monika

  Reply