FAMILY TIME

Family time while celebrating my sister yesterday <3

Hej hjärtan! Den här gången från Arlanda, mycket flängande sista dagarna. ;-) Nu sitter vi och väntar på flyget som blev 45 minuter försenat… Ganska skönt då jag faktiskt hann sätta mig och blogga. Igår åkte vi som sagt ut till min mamma där dom grillade och hade lagat lunch. Vi avslutade med kladdkaka och färska jordgubbar (SÅ gott!) och barnen badade. Det var så galet varmt så vi andra satt i skuggan tills vi gav upp och gick in. Det blev lite trångt i soffan, haha! ;-) Så mysigt att hänga med familjen igen och se alla, family time är verkligen det bästa. Grattis igen min fina syster, så underbart att kunna fira dig en hel dag! <3 Nu ska det bli härligt att komma tillbaka till huset och bara slappna av där, inte ha en miljarder saker att städa eller ta beslut om. Det ska bli skönt. Ikväll blir det garanterat en film i biorummet… Längtar redan, haha! Hörs sen babes, PUSS <3

//Hey loves! This time from Arlanda, a lot of running around these last few days. ;-) Now we’re waiting for the flight that ended up being 45 minutes delayed… Pretty nice actually since I then had time to sit down and blog. We went to my mom yesterday as I mentioned, there they did some barbecue and served lunch. We finished with chocolate cake and fresh strawberries (SO good!) and the kids were in the water all day. It was so crazy hot so the rest of us were in the shade until we gave up and went inside. It got a bit tight in the couch, haha! ;-) So cozy to hang out with the family and see everyone, family time is truly the best. Congrats again my amazing sister, so fun to celebrate you an entire day! <3 Now it’s gonna be nice to get back to the house and just relax there, not have a million things to clean or make decisions about. That will be nice. Tonight we’re gonna watch a movie in the cinema room… I look forward to it already, haha! Talk later babes, HUGS <3

8 reaktioner på “FAMILY TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.