Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:46 | July 20, 2018

FIRST LOOK

Our first look of each other on our wedding day. Such a magical moment! <3

Photos by Fabian Wester and Marcus Olsson.

God morgon hjärtan! Åh alltså pirret i magen när man går igenom dessa bilder nu… Kan vi göra om allt igen älskling!? :-)) Vi hade långa och många funderingar över hur vi skulle göra på bröllopsdagen. Ena dagen kände vi att vi ville se varandra för första gången under vigseln, det skulle göra det så speciellt. Andra dagen kände vi att vi ville se varandra innan och fota så vi hade det klart så vi kunde njuta och fira med alla våra nära och kära direkt efter vigseln. Det var ett svårt beslut kan jag berätta, haha! Efter mycket tänkande så bestämde vi oss för att ses innan och fota, och det är jag så glad för såhär i efterhand. Jag fick ett helt annat lugn och det var en så fin stund även om det var riktigt varmt och svettigt när vi fotade, haha! Jag kunde slappna av på ett helt annat sätt och jag vet inte om jag hade känt för att åka iväg och fota direkt efter vigseln, då ville jag inget hellre än att träffa alla våra gäster och pussa på min man. Vi gjorde oss redo på varsitt håll och ca två timmar innan vigseln åkte vi till en plats där vi skulle fota och jag fick sitta i bilen och vänta… Där blev jag pirrig och började förstå att vi skulle gifta oss. När jag såg Jons rygg i kostymen så kände jag bara hur rätt allt kändes. Att gå fram till honom och äntligen få en puss (som jag längtat efter hela dagen!) var så mäktigt. Han var så fin och jag blev så obeskrivligt glad. Tänk att han skulle bli min man! Världens bästa. <3

//Good morning loves! Oh the butterflies in my stomach when I look through these photos now… Can we do it all over again, love!? :-)) We had long and a lot of thinking about how we would do on our wedding day. One day we felt that we wanted to see each other for the first time during the ceremony, it would make it so special. The next day we felt that we wanted to see each other before and take photos so we had those done and then could enjoy and celebrate with all our friends and family straight after the ceremony. I can tell you that it was a hard decision, haha! After a lot of thinking we decided to see each other before to shoot, and I’m so glad we did. I got so calm and it was such a magical moment even though it was so hot and sweaty, haha! I could relax in another way and I don’t know if I would’ve felt like leaving for a photoshoot straight after the ceremony, all I wanted was seeing all our guests and kiss my husband. We got ready separately and about two hours before the ceremony we went to the location where we were gonna shoot and I got to sit in the car and wait… I got so excited and started to realize that we were getting married. When I saw Jon’s back in a suit I just felt how right it all felt. To walk up to him and finally get a kiss (that I’d been longing for all day!) was so magical. He was so beautiful and I got so indescribably happy. Couldn’t believe that he was about to become my husband! The best one. <3


18 kommentarer18 kommentarer om “FIRST LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • All the love in these photos :) So magical you are a wonderful couple! And these are stunning and incredible pictures! So happy for you and Jon!
  Thank you Janni for sharing your wedding with us :)
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Fina Janni! Får en klump i magen av att läsa kommentarerna till Jons senaste video (THE CASA CASTLE RENOVATION Q&A!).

  Jag tycker det är fint att Jon har satt ner foten men jag ville ändå ta mig tiden att skriva till dig och säga att du ska hålla huvudet högt! Det är så himla tråkigt att många av dessa pojkar som kommenterar (inga män i mina ögon) inte kan acceptera att en kvinna idag 2018 kan strata eget företag och tjäna mycket pengar. Jag tycker du är en fantastisk förebild för mig och många andra unga personer som vill lyckas i livet. Jon också naturligtvis. Ni har ingenting att bevisa. Njut av ert fina hus tillsammans :*

  Reply
 • Håller med! De de människorna som först inte tyckte att sociala medier är jobb och nu att man inte kan få bra betalt för det…

  Reply
 • Helt magiska bilder!

  Reply
 • Helt nydelige bilder! Dere ser hent fantasisk ut begge to!! ønsker dere all lykke i framtiden

  Reply
 • Hej
  Vart köpte ni eran bio soffa? Den var väldigt snygg och såg bekväm ut!
  Mvh

  Reply
 • Det säger Jon i hans senaste video

  Reply
 • Från Zoco Home! :-)

  Reply
 • This is so pretty!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • I love that your dress looks so simple and classic and doesn’t necessarily remind you of a typical wedding dress. It fit the venue and of course you so so much! Loved it!

  Reply
 • Tack för bilderna..xxx

  Reply
 • I think you made the right choice too! This way you would really be able to enjoy the ceremony and celebration without having to take any formal photos! That moment went you two must have seen each other must have felt so magical and special and really like everything you had been working up to was worth it. Even though people say time and time again that your wedding day is so much more than you will ever imagine, you don’t really understand it until your wedding! It really is 101x better than you would have ever imagined :)

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 • Such a magical moment!! You both look incredible, the flowers and the landscape are all perfect!! Gorgeous day, and once again congratulation Janni <3

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.com/2018/07/interior-no33.html

  Reply
 • Ah, these photos are so pretty! You two look very happy. Xx
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Skulle du kunna göra en ny video på youtube om hur du redigerar dina instagram bilder? Älskar ditt feed!! <33

  Reply
 • Alltså finaste!!!!

  Reply
 • Alltså WOW säger jag bara. Får tårar i ögonen :D

  Reply
 • Dessa bilder 😍

  Reply