THE REAL ME – the unseen vlog.

A special vlog this time… Watch it and enjoy! ;-)

God morgon hjärtan! Här kommer videon som jag pratade om igår, en lite speciell vlog… ;-) Jag fick den här av mina bridesmaids och som vi alla skrattade! Det här är min humor till 100%! TACK till mina fantastiska tjejer Mickis, Mira och Michan för den här videon, så mycket som jag skrattade när jag såg den här. Jag blev liite nervös och fundersam när dom sa i talet att dom skulle visa upp lite osett material från Stockholm, jag undrade vad det kunde vara och sen såg jag den här videon… Så ja, ni får se själva och jag hoppas ni tycker det är lika roligt som jag! :-) TACK till Edvin också som hjälpte till och gjorde videon, vi måste hänga och jag måste få lära känna dig haha! Nu ska vi hoppa in i bilen och köra mot Portugal, hörs sen babes. PUSS <3

//Good morning loves! Here’s the video I talked about yesterday, a pretty special vlog… ;-) I got this from my bridesmaids and we all laughed so much! This is 100% my humor! THANKS to my amazing girls Mickis, Mira and Michan for this video, I can’t remember when I laughed this much. I got a biit nervous and started to think when they said in their speech that they were about to show some unseen material from Stockholm, I was thinking so hard about what it could be and then I saw the video… So yes, you have to watch it yourself and I hope you guys think it’s as funny as I do! :-) THANKS to Edvin for helping out making this video, we have to hang out and I have to get to know you haha! Now we’re gonna jump in the car and drive towards Portugal, talk later babes. HUGS <3

20 reaktioner på “THE REAL ME – the unseen vlog.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.