Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:23 | August 9, 2018

STARTING SOMETHING NEW

What we did in Portugal… Checking out the factories for our OWN BRAND!!

Hej hjärtan! <3 Vi hade en full dag igår med möten och hoppade direkt in i bilen efter det, vi körde hela vägen tillbaka till Marbella och kom fram vid 01.30. Liite sliten den här morgonen men väldigt glad över resan! Ovan kan ni se vad vi gjorde… Vi kommer snart lansera vårt EGNA BRAND!! Hur kul!?!? Nu kanske ni förstår varför jag inte bloggat lika mycket som innan, jag har försökt hålla uppe med två inlägg/dag men tiden har inte riktigt funnits till. Vi har hållt på med detta i många månader och äntligen är vi nära till att släppa allt! PEPPEN!! Mitt i husrenovering och bröllopsplanering höll vi även på med detta, så man kan ju lugnt säga att det har varit lite fullt upp senaste månaderna – men så värt det! Vi åkte till Portugal för att träffa våra leverantörer och fabriker, och wow säger jag bara. Jag har sån respekt för varje plagg jag äger efter att ha varit där och sett hur mycket kärlek som ges till varje klädesplagg! Hoppas ni är lika peppade som vi är! :-)) Det är Jon, min pappa och jag som startar detta och har även en kille som heter Christian som är med oss, dream team! Jon har jag alltid velat göra något med och min pappa är den jag känner som har bäst koll på buisness så jag känner mig så glad över att göra detta ihop med dom. Jag kommer hålla er uppdaterade men vi satsar på att släppa allt inom en väldigt snar framtid. :-)) Så skönt att äntligen berätta för er också, ganska stor hemlighet som man spenderar många timmar på haha! Massa massa kärlek! <3 <3 <3

//Hey loves! <3 We had a full day yesterday with meetings and got straight in the car after that, drove all the way to Marbella and arrived around 01.30. A biit tired today but very happy with the trip! Above you can see what we did… We’re about to launch our OWN BRAND!! How fun!?!? Now you might understand why I haven’t blogged as much as before, I’ve been trying to keep up with two posts/day but the time hasn’t really been there. We’ve been working on this for a few months and finally we’re getting close to launching it all! EXCITED!! In the middle of house renovation and wedding planning we also did this, so it’s easy to say that it’s been pretty hectic the last few months – but totally worth it! We went to Portugal to meet our suppliers and factories, and I can just say wow. I have so much respect for every single clothing piece in my wardrobe after being there to see how much love goes in to every piece! Hope you’re as excited as we are! :-)) It’s Jon, my dad and I that are starting this and also a guy named Christian who’s helping us, dream team! I’ve always wanted to do something with Jon and my dad is the one person I know who’s best at business so I feel super happy about doing this with them. I will keep you guys posted but we’ll release it all very soon. :-)) So nice to finally be able to tell you guys too, a pretty big secret that you spend many hours on haha! Lots and lots of love <3 <3 <3


25 kommentarer25 kommentarer om “STARTING SOMETHING NEW”

  You’re soooo crazy😂planing the wedding, house renovation ,your douchebag and now your own brand. Crrraaazzzyyy. Cannot wait to see the things. X from germany

  Reply

  You’re soooo crazy😂planing the wedding, house renovation ,your douchebag and now your own brand. Crrraaazzzyyy. Cannot wait to see the things. X from germany

  Reply

  This is SO super exciting! Been waiting for this ♥️ It will look perfect with my Petite douchebag! Xx

  Reply

  Hi, looks really good! Just want to let you know that there are a few spelling mistakes on the hoodie tag.

  Reply

  Hi Janni,
  congratulations to all of you-well done !!
  Agree with above comment-have a look at spelling on the hoodie tag

  Reply

  Men gud va kul!! Det kommer säkert bli hur bra som helst! <3

  Reply

  ÅÅÅÅHHH va kul!!!! Är det c’est normal? Tycker tröjorna är såååå fina!!! Är så taggad!!!!! Suuuuper kul!!
  Keep us uppdated ;)

  Reply

  hey guys (: im very happy and proud to see that youll be making your products in Europe and not in some dirty asian sweatshop where people work under inhuman conditions. Very well done!!

  Reply

  This is so cool!! Can’t wait to see the whole collection.
  Take care <3

  Reply

  This is so fun,
  congratulations. So looking forward to seeing what you are coming with.

  Reply

  When can we buy them? Would love to get my son a hoodie for his birthday. Hes been waiting since Jon first showed them. Haha

  Reply

  Älskar texten på lappen! Så smart att använda storytelling där också :)

  Reply

  Congrats
  I m a portuguese girl and i like to no that your brand is creat here.
  But qnd whats the name of your brand????
  Xoxo😘

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här