RED DRESS

Hat from the market/ Dress from Sisters The Label (old)

God morgon babes! <3 Vi har haft en riktigt lugn helg den här helgen, igår tog vi det lugnt exakt heela dagen. Så skönt var det! På kvällen efter middag var vi dock lite rastlösa allihopa, haha! Vi gick ut på en promenad som slutade med en lång promenad då vi hittade en ny väg vi aldrig gått förut. :-) Jag älskar ju att promenera så det var skönt att gå på kvällen, frisk luft samtidigt som man utforskar. Vi har hängt lite vid poolen, men i bikini då och inte i en röd långklänning som ovan haha! Fick så många frågor om klänningen när jag postade bilden på IG, men tyvärr är den gammal (säkert 3 år sedan jag köpte den) så hittade den inte på hemsidan längre… Finns säkert liknande om man letar runt. Det är ju så fint med röda långklänningar! När jag ser dessa bilder så förstår jag fortfarande inte att vi fotat detta i vårt hus. Nu har vi varit här så pass länge att man “vant” sig, men så fort jag ser bilder härifrån känns det overkligt på något sätt. Vårt fantastiska drömhus som jag älskar så mycket. <3 Nu – kaffe kaffe kaffe. Älskar att dricka massa kaffe på morgonen. PUSS <3

//Good morning babes! <3 We’ve had a really calm weekend this weekend, yesterday we took it easy all day. It was so nice! At night after dinner we were pretty restless though, haha! We went out for a walk which ended up being a long walk since we found a new way we’ve never walked before. :-) I love to walk so it was nice to walk at night, fresh air and at the same time exploring. We’ve hung out a bit by the pool, but in a bikini and not in a red long dress as above haha! I got so many questions about this dress when I posted the picture on IG, but unfortunately it’s old (probably 3 years ago since I bought it) so I couldn’t find it on the website anymore… There’s probably similar ones online if you look around. It’s just so pretty with red long dresses! When I see these pictures I still can’t believe we’ve shot these in our house. Now we’ve been here for so long so we’re “used” to it, but as soon as I see photos from here it feels unreal in a way. Our amazing dream house that I love so much. <3 Now – coffee coffee coffee. I love to have lots of coffee in the morning. HUGS <3

17 reaktioner på “RED DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.