EATING OUT WAY THROUGH PORTOFINO

A vlog from our sunday in Portofino – had such an amazing and chill day! <3

God morgon hjärtan! Här kommer vloggen från ena dagen i Portofino, jag postade den igår på YT men åkte iväg på middag efter det och kom hem så sent så jag gick och la mig direkt… :-) Jag filmade vår söndag, vi promenerade, åt massa mat, lagade pizza och spanade in trädgården med alla grönsaker. Underbar söndag! Man borde göra sånt här varje söndag, jag har verkligen börjat få mer söndags-feeling nu när jag bott i ett annat land i några år. Söndagar är heliga i Monaco och även Spanien och Italien. Allt är i princip stängt och alla umgås med sina familjer/vänner och äter gott. :-) Det borde man bli bättre på! Anyways, hoppas ni gillar vloggen! Vi hade det fantastiskt iallafall. Nu väntar jag in Allegra som snart ska komma hit för en morgonprommis, kul med lite sällskap för en gångs skull. :-)) PUSS <3  (Ps. Hur sjukt att det redan är torsdag!?!? Vart tar veckodagarna vägen haha!)

//Good morning loves! Here’s the vlog from Portofino, I posted it yesterday on YT but we went for dinner after that and came back home late so I went to bed straight away… :-) I filmed our sunday, we went for a walk, had lots of food, made pizza and checked out the garden with all the vegetables. Lovely sunday! You should do things like this every sunday, I’ve really started to get more sunday feelings now when I’ve lived in another country for a few years. Sundays are special in Monaco and also Spain and Italy. Almost everything is closed and everyone spend time with their families/friends and eat good food. :-) We all should be better at that! Anyways, hope you like the vlog! We had an amazing time. Now I’m waiting for Allegra who will arrive soon for a morning walk, fun with some company for once. :-)) HUGS <3 (Ps. How crazy is it that it’s thursday already!?!? Where does the week days disappear haha!)

8 reaktioner på “EATING OUT WAY THROUGH PORTOFINO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.