PORTOFINO MOMENTS

Hej hjärtan! Här kommer lite mixade bilder från helgen i Portofino. <3 Har inte fotat massor men dessa fastnade på minneskortet. :-)

//Hey loves! Here are some mixed pictures from the weekend in Portofino. <3 I haven’t shot lots of photos but these ended up on the memory card. :-)

Påväg ut på båttur, så glad och exalterad för en dag på vattnet. Alltså kolla bakgrunden, är det på riktigt!? Haha!

//On our way for a boat ride, so happy and exited for a day on the water. Just look at this background, is it for real!? Haha!

Det första vi gjorde när vi la ankare – hoppade i vattnet. Mitt face såg ut såhär hela helgen typ. :-))

//The first thing we did when we anchored – jumped in the water. My face looked like this all weekend. :-))

Efter några timmar var det dags att åka tillbaka, jag var ju såklart tvungen att provköra båten. Så härlig var den!

//After a few hours it was time to go back, I just had to test drive the boat. It was so nice!

När vi kom tillbaka till hamnen var det dags för gelato, min svaghet i Italien (tillsammans med all ost…). Jag tog en “cookie” med riktiga kakbitar i, yum! Det var ingen hälsohelg direkt, men who cares haha!

//When we came back to the port it was time for gelato, my weakness in Italy (together with all the cheese…). I had a “cookie” with real cookie pieces in it, yum! It was not really a health weekend, but who cares haha!

Soluppgången från vårt sovrum… Ser ni hamnen där nere? Det tog ca 15-20 minuter att gå ner dit så det gjorde vi varje morgon för en morgonprommis. :-)

//Sunrise from our room… Can you guys see the port down there? It took like 15-20 minutes to walk down there so we did that every morning for a morning walk. :-)

Det här såg ni ju i vloggen, men dom har en trädgård med alla möjliga sorters frukter och grönsaker. Jag plockade med mig massa tomater, en aubergine och lite chili. :-) Åt typ ett kilo basilika också, finns inte mycket som slår det ihop med tomater.

//This you guys saw in the vlog, but they have a garden filled with lots of different fruits and veggies. I took lots of tomatoes, an eggplant and some chili. :-) Ate like a kilo of basil too, there’s not a lot of things that can beat that together with tomatoes.

Det här alltså, ett litet pre-dinner snack. Tomater och basilika från trädgården, olja som är gjord från deras olivträd och lite salt. Så mycket smaker, går inte att jämföra med köpta ingredienser. Bästa helgen på länge, och vi alla längtar redan tillbaka. <3 Nu – hänga med Jon och kolla film. Vi båda är ganska låga på energi så vi ska försöka sova tidigt. PUSS, ha en fin kväll hjärtan!

//I’m talking about this, a small pre-dinner snack. Tomatoes and basil from the garden, oil made from their olive tree and some salt. So many flavors, can’t compare it to ingredients you buy. The best weekend in a long time, we all miss it already. <3 Now – cuddle with Jon and watch a movie. We’re both pretty low on energy so we’re gonna try to sleep early. HUGS, have a great night loves!

12 reaktioner på “PORTOFINO MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.