ONE PIECE

Jumpsuit from Storets/ Shoes from Adidas (on sale here!) – adlink

Hej babes! Hoppas ni haft en fin söndag, vår har varit väldigt lugn. :-) Började kolla vad som ska packas med, har googlat sönder inredningsbutiker (haha obsessed!) och försökt klura ut hur vi ska göra. Ville bara få nycklarna idag så vi kunde börja flytta, bra tålamod man har va? ;-) Imorgon blir det flytt iallafall, så det blir spännande! Här är min outfit från när vi flög från Sardinien, comfy och funkar lika bra till klackar. Jag älskar såna här suits, jobbigt när man blir kissnödig bara och är på en flygplats… Haha! Nu ska jag ta en dusch, göra ansiktsmask och stänga ner jobb. Känner jag mig själv rätt kommer jag fortsätta googla på möbler men jag ska försöka stänga av lite. Viktigt innan man ska sova. :-) PUSS <3

//Hey babes! Hope you’ve had a great sunday, ours was very calm. :-) I started looking at what to pack with me, I’ve googled interior stores like crazy (haha obsessed!) and tried to figure out how to do it all. I just wanted to get the keys today so we could start moving, I have great patience right? ;-) Tomorrow we’re moving anyhow, so that’s gonna be exciting! Here’s my outfit from when we flew from Sardinia, comfy and works just as good with heels. I love suits like these, pretty annoying when you need to pee and you’re in an airport though… Haha! Now I’m gonna take a shower, put a face mask and close down work. If I know myself enough I know I will continue googling furniture but I’m gonna try not to. It’s important to turn off before bedtime. :-) HUGS <3

4 reaktioner på “ONE PIECE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.