FURNITURE SHOPPING FOR OUR NEW APARTMENT

A vlog from yesterday – we went to check out the furniture stores around!

Hej hjärtan! Den här videon har jag kämpat med den här morgonen, haha! Jag filmade hela dagen igår när vi var ute på mission att kolla möbler. :-) Hittade massa fint men köpte inte så mycket, vi vill flytta in först (imorgon!!) för att mäta allt och se vad vi ska ta med från lägenheten vi bor i nu. Efter gårdagen vill jag typ köpa allt nytt och skänka grejerna vi har hemma, hehe. ;-) Min plan är att göra samma stil som i huset, massa mysiga detaljer och plantor. Ni får se vad vi kollade på i videon helt enkelt! Min dator är inne och sjunger på sista versen dock så det tog lite tid med videon, allt från klipp som försvann och den vägrade exportera videon… Haha, allt funkade tillslut så nu ska jag börja packa ihop lite och låta datorn vila. PUSS, hoppas ni gillar videon. <3

//Hey loves! I’ve been struggling with this video this morning, haha! I filmed all day yesterday when we were out for our mission to check out furniture. :-) Found lots of nice things but didn’t buy much, we want to move in first (tomorrow!!) to measure it all and see what we want to bring from the apartment we live in now. After yesterday I want to buy everything new and give away the things we have at home, hehe. ;-) My plan is to do the same feeling as in our house, lots of cozy details and plants. You’ll see what we looked at in the video! My computer is not feeling on top anymore so it took some time with the video, clips that disappeared and it refused to export the video… Haha, it all worked out in the end so now I’m gonna start packing up and let the computer chill. HUGS, hope you like the video. <3

12 reaktioner på “FURNITURE SHOPPING FOR OUR NEW APARTMENT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.