BASICS

Gina Tricot top (here!), jeans (here!) and jacket (here!)/ Na-kd earrings (similar here!)/ Senso shoes (old)  – adlinks

God morgon babes! Här kommer veckans sämsta bloggare, som inte har tagit upp kameran en enda gång den här veckan… ;-) Det har varit lite mycket, haha! Men – jag kollade igenom min Lightroomkatalog och insåg att den här outfiten jag plåtade för ett samarbete med Gina T bara hamnade på IG-stories. Jag älskar den här looken så vet inte hur jag kunde glömma att posta den här. :-) Jag är hooked på jeans igen, tycker det är så snyggt till allt. Klackar, sneakers eller sandaler. Här kan man ju fortfarande ha sandaler, det är sommar här men jag är sugen på höstkläder. Får försöka mixa lite så jag inte svettas ihjäl, haha! Nu ska vi ta en sväng till den gamla lägenheten och plocka med oss det sista, det har varit skönt att lämna lite saker så man hinner packa upp allt annat. Flytten har gått väldigt smooth tycker jag ändå. :-) PUSS, ha en fin dag! <3

//Good morning babes! Here’s this weeks worst blogger, I haven’t used my camera once this week… ;-) It’s been a bit much, haha! But – I looked through my Lightroom catalog and realized that this look I shot for a collaboration with Gina Tricot just ended up on IG-stories. I love this look so I don’t know how I could forget to post it here. :-) I’m hooked on denims again, I think it looks so good with everything. Heels, sneakers and sandals. Here you can still use sandals, it’s still summer here but I feel like using fall outfits. I have to try and mix a bit so I don’t sweat like crazy, haha! Now we’re gonna go to the old apartment and pick up the last few things, it’s been nice to leave some things so we could unpack everything else. This move went really smooth actually. :-) HUGS, have a great day! <3

11 reaktioner på “BASICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.