NEW MORNING ROUTE

My new AMAZING morning walk route – right by the water. <3

God morgon babes! ÄNTLIGEN kom jag ut på en morgonpromenad, minns ni att jag hade ont i foten? Det har inte riktigt släppt ännu även fast jag vilat, men den kändes äntligen bättre igår så idag blev det prommis. Jag var ju tvungen att utforska mina nya hoods och ville hitta en ny promenad-väg. Jag älskade ju min förra som var precis vid vattnet så jag var lite orolig att jag inte skulle hitta en lika fin… Men – jag hittade en ännu finare haha! :-) Promenaden tog ca 50 minuter och jag njöt. Wow vilken vacker morgon jag fick, jag var till och med sugen på att springa lite men gjorde inte det pga foten. Det roliga var att min kompis var ute och sprang och tog en bild på soluppgången, insåg sen att det var jag på bilden haha! Det var innan vi insåg att vi båda var på samma väg. ;-) Nu ska jag dricka en till kaffe och resten av dagen tänkte vi gå till Yacht Showen som är här i Monaco. Ha en fin fredag babes, massa kärlek! <3

//Good morning babes! I FINALLY went out for a morning walk, do you guys remember my foot was hurting? It’s not perfect yet even though I’ve been resting, but it felt better yesterday so today I decided to walk. I had to explore my new hoods and I wanted to find a new walking route. I loved my walking route by the old apartment which was right by the water so I was a bit scared that I wouldn’t find a similar one… But – I found one that was even better haha! :-) The walk took around 50 minutes and I truly enjoyed. Wow what a beautiful morning I had, I even felt like running a bit but I didn’t because of the foot. The funny thing is that my friend was out for a run and took a photo of the sunrise, we then realized that it was me in the photo haha! That was before we realized we were on the same road. ;-) Now I’m gonna have another coffee and the rest of the day we’re planning to go to the Yacht Show here in Monaco. Have a great friday babes, lots of love! <3

9 reaktioner på “NEW MORNING ROUTE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.