GALA NIGHT

I’m wearing Apm Monaco jewelry, Ermanno Scervino dress and Rebecca Björnsdotter shoes.

God morgon babes! Igår fick det bli en riktig söndag för mig (på en måndag), efter ett långt lunchmöte då. ;-) Jag hade ett riktigt bra möte med min agentur och efter det gick vi hem och jag kollade serier resten av kvällen. Vi började kolla på “Vår tid är nu”, min syster sa att jag var tvungen att kolla på det så nu har vi sett två avsnitt. Det verkar bra! :-)) Kvällen innan var ju lite mer “speciell” – gala night. Här är lite bättre bilder på klänningen jag hade på mig, det var så mörkt överallt så vi försökte få till några bilder iallfall. Jag kände mig verkligen som en prinsessa i den här. :-) Vill gå på gala oftare nu, haha! Nu ska jag ta tag i jobb, måste ut och fota ett samarbete som jag skulle gjort igår men vädret var inte på topp och inte energin heller. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning babes! Yesterday it was sunday for me (on a monday), after a long lunch meeting though. ;-) I had a great meeting with my agency and after that we went home and watched series for the rest of the night. We started watching a swedish tv serie “Our time is now”, my sister told me I had to watch it so now we’ve seen two episodes. So far it’s good! :-)) The night before was a bit more “special” – gala night. Here are some better pictures of the dress that I wore, it was so dark everywhere so we tried to get some pictures at least. I really felt like a princess in this. :-) I want to go to galas more often now, haha! Now I’m gonna start working, I have to head out to shoot a collaboration that I was supposed to do yesterday but the weather wasn’t on top and the energy level was the same. Talk later, HUGS <3

9 reaktioner på “GALA NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.