Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:59 | October 16, 2018

COMFY SLEEP

In collaboration with Jensen Beds.

Missing my boys, and our bed… ;-)

God morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Jag har galen träningsvärk i magen och armar, efter ett träningspass med enbart kroppsvikt… Haha! Skönt iallafall, idag tänkte jag försöka köra lite yoga här hemma. Vill börja få in det i min vardag men kommer behöva hjälp så får youtuba lite i början. :-) Jag hittade dom här bilderna från Marbella, oj vad jag saknar mina killar! Dom här två är så underbara att hänga med, alltid glada och så roliga personligheter. <3 Något annat jag saknar är våran säng där borta. Både Jon och jag sa när vi kom tillbaka till Monaco efter sommaren att det var sån galen skillnad på säng och sömn. Vi gjorde ett samarbete med Jensen Beds till huset i Marbella, men det är inte därför jag säger det här – det finns på riktigt ingen skönare säng. Hur vi hittade Jensen-sängarna var när min pappa köpte ny säng och vi provade den, där och då visste vi att vi skulle byta säng haha! Nu när vi flyttat var vi sugna på att byta säng här i Monaco också, vi har ju en säng med storage under vilket vi behövde i förra lägenheten men nu när vi har så mycket mer garderober behöver vi inte det. Så – nu ska vi beställa en likadan som i Marbella. Can’t wait!! Dom har även sänggavlar och pallen nedanför sängen, så jag ska kolla igenom och se vad jag ska beställa hit. Tänker mig en beige säng med lite större sänggavel, typ den här! Vad tror ni? :-) Det är så kul att leka runt och bygga en egen säng! PUSS, önska mig lycka till med yogan. <3

//Good morning loves! Hope you’ve had a great morning. :-) My ab and arm-muscles are so sore, after a workout with only body weight… Haha! Feels good though, today I’m planning to do some yoga at home. I want to get that in to my every day life but I will need some help so I have to youtube in the beginning. :-) I found these pictures from Marbella, wow I miss my boys! These two are so amazing to hang out with, always happy and such funny personalities. <3 Something else I miss is our bed over there. Both Jon and I said when we got back to Monaco after the summer that it was such a big difference on bed and sleep. We did a collaboration with Jensen Beds to the house in Marbella, but that’s not why I say this – you seriously can’t find a more comfortable bed. We found the Jensen Beds when my dad bought a new bed and we tried it, then and there we said that we needed a new bed haha! Now when we’ve moved we wanted to change our bed here in Monaco too, we have a bed with storage under which we needed in the other apartment but now when we have so much more space we don’t need it. So – now we’re gonna order the same as in Marbella. Can’t wait!! They also have bed frames and the little bench, so I’m gonna look through what to order. I’m thinking a beige bed with a bigger bed frame, like this one! What do you think? :-) It’s so fun to play around a build your own bed! HUGS, wish me luck on the yoga. <3


15 kommentarer15 kommentarer om “COMFY SLEEP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha I also have a Jensen bed, and I totally agree with you! I bought it 2 years ago and I’ve never slept better. :) But now I want to have the same bedframe in beige.. ;) Good luck with Yoga, I also watch Youtube when I do it, its a really good way to learn! Xoxo

  Reply
 • Men alltså jag döör!! Hur söta är dina hundar?? Förstår att du saknar dom, jag hade aldrig velat åka därifrån. Och en ny säng är alltid nice, jag borde köpa en ny också. När man pluggar är inte ekonomin på topp men kan ju alltid drömma hehe. Puss!

  Reply
 • These shots are so lovely with the dogs!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • When will C’est Normal be released? :D

  Reply
 • Hi Janni, I started doing yoga 10 months ago and had problems in the beginning, how to do it regularly and of course with whom, since I had a feeling it cant be just with anybody. So I started doing it with youtube and “Yoga with Adrienne” and after 10 months I am still AMAZED. She is not only amazing yoga instructor, but as well calmed, nice, positive, full of support and motivation. She has 30 days challenges, which were great for me, since they gave me the flow, but as well series for certain parts of body which can be super useful as well. I wish you luck with it and I hope you will like her like all of us does :)

  Reply
 • I really enjoy coming to your blog – your pictures are lovely and spread pure happiness!

  Lots of love, Miri
  http://www.meetmiri.com

  Reply
 • I’m loving that clean white and gray look! This is what the perfect bedroom looks like: no clutter and no distractions :) Where is your bedding and pillows from??

  Reply
 • Ah that looks so lovely! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Hei :) Når begynner dere å selge klærne dere designer? Får man kjøpt det til jul? :)

  Reply
 • Jätte söta bilder på hundarna!!

  Reply
 • You look soooo adorable <3 wow!

  http://carmelatte.co/11-autumn-winter-2018-trends-you-could-possibly-have-in-your-closet/

  Reply
 • The Benny’s room

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  Reply
 • var är sängborden från?så fina :)

  Reply
 • Hi Janni

  By sending this mail i want to show you what we do and what we can do for you and Jon.

  Kreamat original beds is our family business (Belgium) and here we make handmade beds.

  Our beds are ergonomic custom made, but the design is also custom made.

  You can see the different models on the website:
  http://www.kreamat.be/nl

  We want to make a special bed for you and Jon.
  I hope to hear from you.

  And i love your blog :)

  xxx

  Reply
 • Jättefina hundar! Varför tog ni dock dessa bilder i Benni’s rum? Jag är säker på att det finns en logisk förklaring bakom (kanske ni hade det stökigt?), men det känns lite “fult” att ni inte ens fotar bilderna med hundarna i er egen säng istället för Benjamins. Vill ni inte ha smuts och hundhår överallt i er säng men hans går bra?

  Reply