FOOD/SNACKS SNAPSHOTS

God morgon babes! Här kommer lite bilder på mat, haha! Enkla rätter som går snabbt att laga och är gott. :-) Nu när jag nyligen börjat äta veganskt så vet jag att det kan vara härligt med lite inspiration. Jag lagade ju en lins-gryta för ett tag sedan (det här receptet!) och det blev en del över som jag hade i kylen, så det fick bli en wrap. Jag använde en sötpotatis-wrap (men man kan använda vad som helst), jag la vegansk ost i botten, avokado, linsröran, sallad och hummus. Alltså woow, SÅ gott och enkelt!

//Good morning babes! Here are some pictures of food, haha! Simple dishes that are easy to make and is so tasty. :-) Now when I’ve recently started to eat vegan I know it can be nice with some inspiration. I made a lentil stew a while ago (this recipe!) and had some left overs that I put in the fridge, so I used it in a wrap. I used a sweet potato wrap (but you can use whatever), I added vegan cheese, avocado, the lentil stew, salad and hummus. Oh wow, SO good and simple!

När man är ute och fikar kan det vara svårt ibland, speciellt om man vill äta något sött som typ en bulle eller kaka, men oftast finns det något som är veganskt. :-) När man beställer kaffe kan man oftast välja en annan mjölk, jag älskar min iced matcha latte med mandelmjölk. <3 Till det brukar jag ta något typ av nöt/musli-bar eller liknande. Perfekt eftermiddagssnack! Ska prova baka några liknande hemma snart, återkommer med recept. ;-)

//When you’re out for an afternoon snack it can be hard sometimes, especially if you want to eat something sweet like a bun or cookie, but most of the time they have something vegan. :-) When you order coffee you can ask for another milk most of the time, I love my iced matcha latte with almond milk. <3 With that I usually order some kind of nut/muesli-bar or similar. Perfect afternoon snack! I will try to bake something similar at home soon, I will get back to you with the recipe. ;-)

En enkel middag som vi äter ofta här hemma – grönsaker och sötpotatis i ugn, stekt tofu, en sallad och hummus. Mums! Grönsaker i ugn är verkligen en favorit, man kan slänga i exakt vad man vill! Jag brukar gå till den lilla marknaden vi har här och köpa allt som är i säsong, det är världens mysigaste grej. Man tar en liten korg och väljer ut sina grönsaker/frukter i varje stånd, jag brukar gå runt där ett tag och välja vart jag ska köpa potatis, äpplen osv. Jag försöker planera vad vi ska äta när jag går runt där eftersom frukten blir dålig ganska snabbt, gissar på att det beror på att det är direkt från deras egna gårdar utan några besprutningar, jag som hatar att slänga mat köper hellre det vi kan äta upp och går och köper oftare istället. :-) Vi slänger nästan ingen mat här hemma. Lite tips från mig till er! Nu – småfix med hemsidan till vårt klädmärke som släpps IDAG!!! Stay tuuuuned! PUSS <3

//A simple dinner we eat a lot at home – oven baked veggies and sweet potatoes, fried tofu, a salad and hummus. Yum! Oven baked veggies is truly a favorite in our home, you can add whatever you like! I usually go to the little market we have here to buy everything in season, it’s the coziest thing ever. You take a basket and then you pick out the veggies/fruit you want from each stand, I usually go around there for a while to choose where to buy potatoes, apples etc. I always try to plan what we’re gonna eat when I go around there since the fruit gets bad pretty quickly, I guess it’s because it’s straight from their farms without any chemicals, for me who hates throwing food prefer to buy what we can eat and then go there to shop more often. :-) We barely throw any food at home. A little tip from me to you! Now – some small things to do for the website for our clothing brand that will be released TODAY!!! Stay tuuuned! HUGS <3

6 reaktioner på “FOOD/SNACKS SNAPSHOTS”

 • Mireia says:

  Everything looks too delicious!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Aurélia says:

  I love these kind of blog posts. Inspirational, but also make me hungry ;).
  If you want to make a healthy, still easy sweet snack, try this recipe (totally recommend it, I’ve already baked it 3-4 times):
  Oatmeal-banana cookies with chocolate chip
  You will need:
  – 2 ripe bananas (mashed)
  – 2 cups of oatmeal (mix of rolled-oats and quick-cooking)
  – 2 eggs
  – 1 teaspoon of cinnamon powder
  – 50 g of dark chocolate (chopped)
  – walnut (chopped)
  1. Mix the ingredients in a bowl (except the chocolate) and put it into the fridge for a few 10-15 minutes (let it all stick together).
  2. Preheat the oven 180 C (no fan oven).
  3. Put baking paper on a tray. Mix the chocolate to the oatmeal dough, form little balls from the dough, put them on a tray and push down a little bit. Bake them about 10-15 minutes.
  Bon appetit! Hope you’ll like it as much as we do! :)
  (You can find photos of it on my IG @crumblegirlskitchen)

  Have a nice day and keep up the good work Janni! :)

  Best,
  Aurélia

 • Hanna says:

  Åh det är såna här inlägg man INTE ska läsa när man är hungrig :D Ser gott ut!

  http://hananaa.com

 • ule says:

  Baked vegetables are also my favorite. Especially sweet potato, broccoli, onion, and hokkaido squash.
  I have an idea – make your own C’est normal eco-friendly reusable coffee cups and ditch the plastic ones you get with smoothies and lattes!
  So much trash for what is essentially 95% water seems pretty wasteful ;)

 • MONICA SORS says:

  Everything looks so good! And I love your pants!!
  xx
  Mónica Sors
  MES VOYAGES À PARIS
  NEW POST: SNAKESKIN TRENCH

Leave a Reply

Your email address will not be published.