Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:05 | October 24, 2018

T-SHIRT DRESS

Triwa glasses/ Gina Tricot blazer (here!)/ C’est Normal t-shirt dress (here!)/ Valentino bag/ Nelly shoes (here!)  – adlinks

Här kommer min outfit från igår, om ni såg vloggen så har ni redan sett den. :-) Jag körde såklart på C’est Normal, lanseringsdag och allt hehe. Jag la till ett skärp i midjan och en kavaj över det, en väldigt skön look. Hade det varit kallare här hade jag bytt ut mina sneakers till ett par svarta overknee-boots, tror det får bli så nästa gång. ;-) Idag har jag försökt få iväg jobb jag inte hunnit med senaste dagarna, har även packat väskan. Jag åker nämligen till Sverige imorgon, det känns som det var evigheter sedan jag var i Stockholm! Saknar min familj och har även ett event i Stockholm som ni ska få veta mer om senare den här veckan. Vi har som ni kanske märkt försökt att resa mycket mindre senaste månaderna och det är det bästa valet vi gjort. Jag har verkligen njutit av att bara vara hemma. Vi har sagt att vi ska försöka att bara resa om det är för jobb eller något viktigt, så det är vad vi jobbar mot nu. Det svåra med vårt jobb däremot är att många av jobben innebär resor, men jag har faktiskt tackat nej till en hel del senaste tiden då jag har känt att vi inte kan resa som vi gör. Anyways, imorgon är det dags för Sthlm i några dagar och jag ser faktiskt fram emot det, mest för att jag ska få krama om familjen. <3 Hörs imorgon, PUSS!

//Here’s my outfit from yesterday, if you saw the vlog you’ve already seen it. :-) Of course I wore C’est Normal, launch day and all hehe. I added a belt in the waist and a blazer over that, a very comfy look. If it would’ve been colder I would’ve changed the sneakers to a pair of black over knee boots, I think that’s the style for next time. ;-) Today I’ve tried to get work that I haven’t had time for out of the way, I’ve also packed my bag. I’m actually going to Sweden tomorrow, it feels like ages ago since I was in Stockholm! I miss my family and I also have an event in Stockholm that I’ll tell you more about later this week. We’ve tried to travel much less the last few months as you’ve might have noticed, it’s the best decision we’ve done. I’ve truly enjoyed just being at home. We’ve said that we will try to only travel for work or if it’s something important, so that’s what we’re aiming towards now. The hard thing with our job though is that most of our jobs includes traveling, but I’ve actually said no to a lot lately since I’ve felt that we can’t travel as we do. Anyways, tomorrow it’s time for Sthlm for a few days and I actually look forward to it, mostly to hugging my family. <3 Talk tomorrow, HUGS!


12 kommentarer12 kommentarer om “T-SHIRT DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt att du reser till Sverige och så himla snygg outfit! :-D

  Reply
 • Hej Janni! Letar glajjor och gillar dom som du har på dig! Vart kommer dom ifrån? Kram

  Reply
 • Gud vad kul att du tänker på hållbarhet! Förstår att det är extrasvårt när det man tjänar pengar på är att resa, men vad är pengar bra till om världen går under… Tack för en jättebra blogg! Jag kommer definitivt att fortsätta läsa även om du reser och shoppar mindre och börjar återanvända och handla second hand istället :)

  Reply
 • I love your blog but I don’t know is it just me, but this site is being really slow lately.

  Reply
 • När ska ni åka på honeymoon? Å vart? 😃

  Reply
 • Congrats on your launch of C’est normal! Love the hoodie and the dress your wearing😍😍

  (Btw can I ask where your sunnies are from?🙈)

  Reply
 • Älskar att ni börjar tänka mer hållbart kring ert resande, det är en bra förebild för hur många influencers (och företag som bjuder influencers på resor) borde tänka. There is no Planet B <3

  Reply
 • This looks so cool and comfy!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Nice look! I love the t-shirt dress!
  xx
  Claudia
  http://www.trendenciesblog.com

  Reply
 • I love how you styled this look! X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • this one and the crop top are my fav of your collection

  https://7-sevendays.blogspot.com/

  Reply
 • Hey Janni,
  I hope you will read this (and answer). I wanted to know what size you have in this blazer 36 ?
  Lots of love,
  Tatiana

  Reply