JUNGLE VIBES

Snapshots from our home this morning. <3 Outside chairs from Ikea, round table and wall plates from Casa, plants from the garden center. ;-)

God morgon hjärtan! Jag har haft en effektiv morgon, vaknade vid 6 när Jons alarm startade. Ibland kan jag bara inte somna om, och det var vad som hände imorse… Hade en del att göra så det gjorde inte så mycket! ;-) Igår kom Jon hem med en överraskning – plantor!! Det var verkligen pricken över i:et, det sista som behövdes här hemma. Vår egna lilla djungel som jag älskar så mycket! Hur mysig har vår lilla “hörna” på balkongen blivit? Vill hänga där hela tiden. :-) Vi hittade stolarna på Ikea och köpte lite kuddar för att göra det mysigt, och det runda lilla bordet hade jag spanat in på Casa. Nya favoritbutiken. Äntligen står palmen på plats inomhus också, jag hade sett framför mig den perfekta bananplantan och det var precis vad Jon hittade. Så glad just nu men också lite ledsen eftersom vi ska åka härifrån idag… Haha! Men – vi kommer ju tillbaka snart. :-) Nu ska jag packa det sista, få iväg några mail och sen åka mot flygplatsen. Ser fram emot middag med syster, kidsen och mamma ikväll. PUSS <3

//Good morning loves! I’ve had an efficient morning, woke up at 6 when Jon’s alarm went off. Sometimes I just can’t fall back asleep again, and that was what happened this morning… Had a lot of things to do so it didn’t matter that much. ;-) Yesterday Jon came home with a surprise – plants!! It was the missing piece, the last thing we needed in this home. Our own little jungle that I love so much! How cozy is our little “corner” on the balcony now? I want to hang out there all the time. :-) We found the chairs at Ikea and bought some pillows to make it cozy, and the round little table I found at Casa. My new favorite store. We finally have a plant inside too, I was picturing the perfect banana plant and that’s exactly what Jon found. So happy right now but also a bit sad since we’re leaving today… Haha! But – we’ll be back soon. :-) Now I’m gonna pack the last few things, get some emails out of the way and then head to the airport. I look forward to dinner with my sister, the kids and my mom tonight. HUGS <3

13 reaktioner på “JUNGLE VIBES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.