SKIN LOVE

 

My favorite skin products since 1,5 years – Sol de Janeiro. <3

Hej hjärtan! Finns det något härligare än en lång dusch efter en dag på surfbrädan eller stranden, och efter det smörja in sig med en riktigt härlig body lotion? Det känns så lyxigt för mig och får mig att känna mig så fräsch. Helst efter något aktivt som surfing eller träning. Just nu gör jag ett samarbete med Sol De Janeiro som har varit min favorit sedan 1,5 år tillbaka när jag provade deras Bum Bum Cream i USA. Jag köpte en burk då den luktade så gott och jag blev så deppig när den tog slut och jag inte hittade den i Europa haha! När dom hörde av sig och berättade att dom nu fins att köpa i Skandinavien (Kicks och Åhlens i Sverige, Vita Exclusive i Norge och Magasin Nord i Danmark) så blev jag så glad. Nu har jag även provat några av deras andra produkter, och jag är besatt av “Brazilian Crush” som jag använder som parfym på både kropp och i håret. ;-) Har ni provat deras produkter? Jag får nu tävla ut ett kit (yeeey!) till en av er, ni kan vinna ett kit med Bum Bum Cream (min favvo), Shower Cream, Brazilian Crush och en Hand Cream värt 1200 kr. Ni är med och tävlar genom att svara i kommentarsfältet:

1. Motivera varför du vill vinna
2. Vem grundade Sol de Janeiro?

Tävlingen pågår t.o.m 18/11 (1 vecka) och jag väljer ut en vinnare i kommentarsfältet! Lycka till babes! <3

Tävlingen är avslutad och den utvalda vinnaren är Ebba Stagen! Stort grattis <3 Du blir kontaktad på din mail.

Terms & conditions här!

//Hey loves! Is there anything better than a long shower after a day on the surfboard or the beach, and after that put a really nice body lotion? It feels so luxurious to me and it makes me feel so fresh. Preferably after something active like surfing or training. Right now I’m doing a collaboration with Sol De Janerio which has been my favorite since 1,5 years back when I first tried their Bum Bum cream in the US. I bought a box with it and it smelled so good and I got so sad when I finished it and couldn’t find it in Europe haha! When they reached out to me and told me that they now are selling in Scandinavia (Kicks and Åhlens in Sweden, Vita Exclusive in Norway and Magasin Nord in Denmark) I got so happy. Now I’ve gotten to try some of their other products, and I’m obsessed with the “Brazilian Crush” that I use as a perfume on both my body and hair. ;-) Have you guys tried their products? I now got the opportunity to give away one kit (yeeey!) to one of you, you can win a kit with the Bum Bum Cream (my fav), Shower Cream, Brazilian Crush and a hand cream worthy 1200 SEK. You join the competition by answering in the comment section:

1. Motivate why you should win
2. Who founded Sol De Janeiro?

The competition is on until the 18/11 (1 week) and I will pick a winner in the comment section! Good luck babes! <3

The competition has ended and the chosen winner is Ebba Stagen! Congratulations <3 You will be contacted on your mail.

Terms & conditions here!

140 reaktioner på “SKIN LOVE”

 • 1. Jag vill vinna detta för min egen skull. För att tiden inte räcker till (har en 8 månaders bebis) och för att jag prioriterar all tid och alla pengar till honom. Det är dags för mig att börja ta hand om mig själv lite också och det hade varit SÅ underbart att få vinna och skämma bort mig själv lite med dessa fantastiska produkter!
  2. Heela Yang är grundare :)

 • Frida says:

  Hej!!

  Jag är heeeeeeeeelt besatt av det där märket!!! Visste inte att det kommit till Sverige!! Vinner jag kommer jag ge produkterna till min syster för att hon är helt fantastisk som precis fött en liten bebis!! Och jag vill verkligen ge henne något fint som en liten boost att hon varit grym under förlossningen, men min studentplånbok tillåter ingenting haha….

  PoK

 • Frida says:

  Glömde skriva att Heela Yang var grundare! Blev så exalterad att skicka iväg min motivering så blev lite hastigt haha.

 • Elizabete says:

  These photos are incredible – the perfect setting for a Sol de Janeiro collaboration shoot!

  1. I would love to win this kit because I’ve just run out of my Bum Bum cream tub a couple of weeks ago and I’ve been meaning to repurchase ever since.. but because I’m trying to be sensible with my student budget I feel like I should prioritise other things before pressing ‘place order now’ for another tub on Cult Beauty, haha! I’ve gotten so many of my friends into the Bum Bum cream and they all say the same thing: the scent is divine!!! Makes you feel like you’re on holiday somewhere sunny. More than anything, I’d love to win this kit so that I could try out their other products, specifically the hand cream. :)

  2. Heela Yang is the co-founder and CEO of Sol de Janeiro, having previously worked at L’Oreal and Estee Lauder. She’s Korean but she moved to Brazil and fell in love with the culture and way of life there!

 • Camila says:

  Hi Janni! I live in the USA but would’ve love to win this. Thanks for being such a cool blogger! I love your style 💕💃

 • 1. Why I should win: I’ve been travelling with my partner around Europe in a campervan for nearly 6 months and I’m running out of amazing skin products to keep up the healthy sun glow I’ve got whilst being away! When I’m back in England I’ll probably be miserable due to the cold wet weather and would absolutely LOVE some skin loving that smells like I’d still be away!

  2. Who founded Sol de Janeiro: Marc Capra with Co-founder Heela Yang

 • Bella says:

  Hei Janni, thank you for the recommendation! I haven’t found a perfect body cream yet, so I would really love to win this set and try it out! Especially, you’re always so honest and only work together with brands you really like, so I believe you when you say the cream must be really good! Thank you for your tip! 😊
  The founder of Sol de Janeiro was Marc Capra and Co-founder and CEO is Heela Yang

 • Helen kydland says:

  1. Hadde virkelig vært fantastisk å vunnet dette å hatt med meg på bryllupsreise☀️🌴
  2. Heela Yang er gründer.
  Har fulgt deg på Instagram og bloggen lenge, du er virkelig en inspirasjon!

  • Helen Kydland says:

   Rettelse: Founder av Sol de Janeiro var Marc Capra og Co-founder og CEO er Heela Yang!

 • Carro says:

  Jag fullkomligt älskar hudvård och vad den gör med ens sinnen, en aning besatthet kan man säga ☺ Mina kompisar brukar säga att jag borde skola om mig till hudvårdsterapeut haha, men jag sparar detta intresse till fritiden 💛 att hålla huden fuktig är ett måste för mig då jag är en riktig torris så det hade vart fantastiskt att få testa detta märke 🤗 Grundare till Sol de Janeiro är Heela Yang!

 • Lydia R says:

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag oxå hade en produkt jag köpte utomlands för länge sedan som påminde mig om stränder och var såå braa mot min hud, jag visade min kompis ich hon blev också helt såld men dom slutade göra den och vi har ej hittat någon liknande produkt sedan dess och har verkligen letat ihjäl oss. De som vi hittat och gillat halvt kostar mer än vi har råd med eftersom vi fortfarande är i skolan och inte jobbar så vår budget är låg vilket gör att vi inte hittar någon bra, synd… så om jag vinner detta skulle jag dela kitet med min vän och att vi kan känna att vi är utomlands speciellt nu i detta tråkiga Sverige väder! Verkar ju så bra och att du säger att den tar dig utomlands pga lukten är drömmen just nu.

  Grundare Heela yang och Marc Capra

 • Julie says:

  Jeg ønsker å vinne dette kitet for å gi det videre til min gode mamma som streber etter ungdommeligheten ❤️ Om du anbefaler produktene, regner jeg med at de er supergode!
  Gründerne bak Sol de Janeiro er Heela Yang og Marc Capra 😃

 • Therese says:

  Det hade varit heeelt fantastiskt att vinna det här kitet! Jag har börjat plugga och önskar jag hade möjligheten att skämma bort mig (ekonomin tillåter inte det så mycket tyvärr), det här hade varit perfekt för att se fram emot sommaren 😄
  Grundaren var Marc Capra och co-founder är Heela Yang!

 • Kristína says:

  Hi Janni, I love your photos on instagram and blog, especially I love to watching yours and Jons vlogs. Thank you for chance to win body treatment, here is my answer for competition:
  1. I would love to win these product, because I like to try new skin cosmetics and I like the moment after shower, when you’re fresh and can care about my skin. It’s relax for body and mind.
  2. Heela Yang is the co-founder and CEO of Sol de Janeiro

 • Hej!

  1. I januari börjar mitt äventyr på andra sidan jorden för att studera en utbytestermin i Hong Kong. Min sambo kommer att bo kvar hemma, men bokade nyligen tre veckors surfläger med La Point på Sri Lanka (han blev inspirerad när han såg dig & Jon vara där i början av året!)!

  Min sambo är världsbäst. Han tycker det ska bli så kul för mig att studera utomlands, för han vet om hur mycket jag velat göra det. Såklart kommer vi sakna varandra superduper mycket. Men vi är båda säkra på att detta gör oss starkare!

  Då han och jag ska vara utan varandra i nästan ett halvår hade det varit faktiskt kul att överraska honom med detta kit! Speciellt när han ska surfa dagarna långa i nästan en månad!

  Fortsätt med din grej!

  Kram Kajsa!
  instagram@kajsaalinnea

 • Bettan says:

  Detta är den optimala gåvan till min mor som haft en tuff period med en sor operation och därefter en stor infektion. Tufft när man är 78 år. Då kan man få lite flärd i hemmet när man inte orkar så mycket i vardagen.
  Grundare till Sol Janeiro är Marc Capra samt Heela Yang

 • Emma says:

  1. Heela Yang
  2. Nu i mörka november skulle det ljusa upp min dag att vinna dessa härliga produkter! Bara för att vädret är trist behöver inte huden vara det! :)

 • Hanna says:

  1. Jag har tidigare testat Sol Janeiro och älskar de! Jag skulle vilja ge mamma detta sett som kämpat sig igenom en depression. Trots det har hon alltid försökt att finnas där för mig och stöttat mig. Jag skulle därför vilja ge henne något fint som även ger henne lite vardagslyx för att ta hand om sig själv.
  2. Skaparna av Sol Janeiro är Marc Capra och Co-founder är Heela Yang.

 • Rani says:

  1. Önskar vinna eftersom jag har sett och läst lite om sol de janerios produkter och gärna velat testa dem, men inte haft en plånbok som tillåter det.
  2. Skaparen är Marc Capra med co-founder Heela Yang :)

 • Colombine says:

  1) I train a lot (5 times a week) and I love taking time to take care of myself after that. I could literally stay for hours in the shower. I don’t know that brand and I would love to try it to make that moment even better.
  2) Marc Capra is the founder and Heela Yang is the co-founder.

 • Matilda says:

  Jag vill vinna för jag behöver unna mig något. Min mans jonn gör så att han har jobbar utomlands sedan i juni. Så det är jag, vår dotter på 9 månader och hunden hemma. Så all min vakna tid går till dem. Hade varit skönt att unna mig själv något!

  Grundarer Marc Capra samt Co-founder Heela Yang

 • Jenny says:

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar allting som du brukar rekommendera, och tror därför detta också kommer bli en storfavorit!

  Grundare Heela yang och Marc Capra

 • Milana says:

  1. I have used the Brasillian Bum Bum Cream for years and it is always a struggle when I have to buy a new one because the nearest seller is Sephora 270 km away from my town(Copenhagen)… So it would be so cool to get a restock of my favorite body lotion!
  2. The founder of Sol de Janeiro was Marc Capra and the Co-founder and CEO is Heela Yang.

 • Caroline says:

  Grundare är Marc Capra och Co-founder och VD är Heela Yang :)

  Jag vill vinna för att jag aldrig har provat detta märket men vill göra det då så många pratar gott om det. Dessutom befinner jag mig i Madrid där dessa inte säljs (så ledsamt!) så hade varit en dröm att få dem skickade till sig!

  Ni är sjukt inspirerande!
  Caroline

 • Camilla A says:

  Jag ÄLSKAR Bum bum cream! Jag bunkrar alltid upp med dem när jag är i USA och rekommendera den till alla💃Nu är mitt förråd helt slut och jag har varit så ledsen att det inte går att få ta i, googlat massor. Tusen tack för att berättade att de nått vår marknad och jag skulle bli Göteborgs gladaste tjej om jag vann😍

  Grundare är Marc Capra och CEO Heel yang ❣️

 • Noa Ben Abo says:

  Hey Janni, First of all I love you, you are amazing:)
  Keep on being such a cool blogger and always with positive energy!
  Thanks for this opportunity :)
  1. I would like to win these products because I am always happy to receive products you recommended and especially new products I have not used before. And of course this feeling after showering is the most pleasant feeling there is.
  2. The founder was Marc Capra and Co-founder and CEO is Heela Yang

 • Ida says:

  Åh jag älskar deras produkter och blev överlycklig nu när du skrev att dem går att köpa även i Skandinavien! 😀 jag skulle vilja vinna detta för jag känner att jag verkligen behöver ta hand om mig själv bättre och detta är en bra start! 😊

  Grundare är Heela yang och Marc Capra!

 • Emma Gustafsson says:

  Åh va kul! Grundaren är Heela Yang. Jag älskar hudvård och tycker det känns som att jag får pyssla om mig själv lite extra när jag har bra produkter. En bra hudvårdsrutin är inte bara bra för huden utan ger mig också lite terapi, en stund att reflektera och känna in. Min studentbudget är dock lite tight så det blir tyvärr inte produkter som dessa som prioriteras och därför skulle de va så roligt att få prova dem genom den här möjligheten!

  Tack för att du har en sådan bra blogg och bra värderingar <33
  /Emma

 • Johanna says:

  1. Efter en helg med övertid och regn känner jag mig inte på topp utan i behov av både sol och brasilianska rytmer för att komma i gång. Jag hoppas på vinst för att få testa nya produkter till vintertorr hy och för glädjen i ett paket på posten!

  2. Marc Capra & Heela Yang

 • Michaela Andersson says:

  1. Jag är så usel på att smörja in mig då jag inte hittar något som passar eller doftar gott! Jag hoppas att detta kitt kan göra under med min hy samt att jag börja smörja in mig mera!
  2. Heela Young

 • Julia says:

  1. Min hud är så torr och omysig just nu… Jag har en hel torr vinter i Sverige framför mig och skulle bli så glad om jag fick liva upp den med sköna mjuka produkter med härlig exotisk doft. Tänk att få smörja in sig med dessa och sedan hoppa i en mjuk pyjamas, så härligt!

  2. Heela Young

  Kram Julia ([email protected])

 • Anonymous says:

  1. Hello! I really need good moisturizing products in my life now…I just gave birth to my second child and my skin is super thirsty… most of all I think I need to feel a bit woman! My house is a bit crazy right now and I feel more of a cow than a girl…
  2. Heels Young

 • Anonymous says:

  1. Jeg er an Norsk jente som studere i USA og kunne trengt en god fuktighets krem til huden naa i vinter. Studere i Boston hvor den kalde vinden er spesielt sterk. Student budsjette strekker seg ikke til aa unne seg gode produkter. Jeg gleder meg til aa feire jul i Oslo igjen, og enda mer om disse produktene var i vente ;)

  2. Heela Young

 • gunnlaugbirna says:

  Heyy i am from iceland and the bumbum cream is not sold here and i am running out of mine 😭, i bought it in london couple of months ago. I would also lovee to try more things from the brand. Btw love the vlogs. And the founder is Marc Capra with Co-founder Heela Yang 😊

 • Alisha says:

  1. Varför jag vill vinna är för att jag har dels aldrig testat detta märket innan och jag är besatt av att smörja in mig efter att jag har duschat (vilket jag bara gör om jag utfört en aktivitet) då jag måste ha den torraste huden haha! Dessutom ska jag om en månad åka till Sydafrika och det hade varit perfekt med ett kit till dess (något värt att påpeka också är att jag är student, min ekonomi prioriterar annat inför resan)!

  2. Heela Yang

 • Maija says:

  Blev väldigt nyfiken och supertaggad på dessa produkter! Är annars helt besatt av kropps- och hudvård, men har inte alltid möjlighet att köpa då man måste prioritera sin studentinkomst. Är svårt att motivera varför just jag borde vinna, när alla andra vill vinna exakt lika mycket. Men antar att jag kan säga att ibland behövs lite extra lyx för att få känna sig lycklig för en liten stund, det har jag fått lära mig efter ha haft ett väldigt jobbigt år och fått gå igenom många tuffa saker.

  2. Marc Capra & Heela Yang

  Kram!

 • Weronica Borg says:

  Jag är i slutet av min nuvarande lotion och skulle behöva någon ny härlig lotion speciellt till mina hösttorra ben.

  Grundaren av Sol de Janeiro är Marc Capra tillsammans med Heela Yang

 • Cecilia says:

  Wow, är beroende av bra produkter och skåpen har varit proppade med den ena produkten efter den andra genom åren. Men nu har jag rensat ut mitt gamla liv och ska iväg själv och backpacka i Asien. Jag sparar varenda krona till mitt nya äventyr som väntar med sol, bad, utmaningar och magiska upplevelser! Det enda som är kvar på min packlista och som ska ner i ryggan är bra hudvårdsprodukter som kan ta hand om mig på stranden, i djungeln eller bland bergen och få mig att känna lite lyx lyx lyx trots bristen på bekvämligheter i livet som backpacker ;)

  Heela Yang är grundare! Powerwoman

 • Emma says:

  Hej!
  Så kul, vinner gärna detta!:) Jag kommer i december flytta och jag hade verkligen tackat JA till att testa Sol de Janeiro produkter. Sin hudvård är nog tyvärr det sista man kommer tänka på nu när mycket annat ska fixas så det hade varit kul att testa något nytt och spännande. Ha det fint!
  Marc Capra & Heela Yang grundade Sol de Janeiro

 • Sophie Bleijenberg says:

  I would love to win this, because ever simce I came back from my 3 years of traveling and working as underwater Photographer in tropical places, I have difficulty finding body products that remind me of that time. Here in Amsterdam it’s starting to get so cold and I need to hydrate my skin more!
  Marc and Heela will make my longing for tropical places hopefully a bit more bareable here in the city ;)
  By the way, Jon is doing such a good job with pics. Lightning is so beautiful! Enjoy Lombok :)

 • 1. Vinteren er på vei og huden min blir derfor meget tørr av den kalde og tørre luften. Er på jakt etter en ny bodylotion som gir god fuktighet og ikke minst lukter tropisk! Hadde vært veldig gøy å vinne ett sett med SOL de Janeiro produkter :)

  2. Grunnleggeren er Marc Capa og Heela Yang

 • Clara says:

  1. Jag har en vän som verkligen hade behövt detta. Hon är väldigt sparsam och unnar sällan sig själv något. Jag hade verkligen velat skämma bort henne med detta kitt. Vi måste vara rädd och värna om våra nära och kära.

  2. Heela Yang är grundare.

  Tack för en super härlig blogg!

 • Ullis E says:

  Bara att jag är en 47 årig ”tjej” som läser din blogg borde vara motivering nog 😉Tänkte först att jag skulle ge produkterna till min 15 åriga dotter om jag vann men inser att min kropp säkerligen behöver den mer än hennes! 😂
  Grundaren heter Heela Yang!

 • Mary says:

  Hej Janni!

  Min motivering är att min mamma ääälskar hudvård och hade vart kul att överraska henne med ett märke hon inte hört talas om, så detta hade varit en underbar present till henne i julklapp och är snällt mot min student-csn-räcker-inte-till-något budget haha!

  Heela Yang har tillsammans med Marc Capra grundat Sol de Janeiro.

 • Ebba Stagen says:

  Grundare av märket är Heela yang och Marc Capra!
  Jag hade så gärna velat vinna kitet då min kompis just nu går igenom en svår period av depression och ångest. Efter tre år in och ut på psyket så kämpar hon fortfarande på, nu är vi båda 18 år. När hon är på permission från sin avdelning så försöker jag se till att träffa henne och detta kitet hade varit perfekt att ge till henne då vi alltid brukar ha spadagar när vi ses, bara vi två. Det har varit vårt sätt att fly från verkligheten och minnas tillbaka till när vi var unga och alltid la masker i ansiktet eller målade varandras naglar. Du verkar så fin på många sätt janni och jag önskar dig all lycka <3 kram

  [email protected]

  • Lovisa Bratt says:

   Hej Ebba,

   Stort grattis – du är den utvalda vinnaren i tävlingen! Du kommer bli kontaktad på din mail. Ha en fin dag :)

   Mvh Lovisa på CUBE

 • Lovisa says:

  Jag skulle så gärna vilja vinnas denna tävling då jag är helt besatt av hudvård men tyvärr inte har ekonomin just nu för att kunna unna mig bra produkter som jag annars skulle göra!

  Grundare är Heela Yang och Marc Capra

 • Cynthia says:

  These products smell so good! You look so skinny xx

 • Anonymous says:

  1.I have never heard about Sol de Janeiro but now checking the background of this brand I want to try the products very much a specially because of founder – Korean woman who lives now in Brazil and has combined in this brand two cultures – it should be very special products !
  2. The founders are actually three – Heela Yang, Marc and Camila.

 • Manis says:

  1. För att jag minst sagt skulle njuta av lite spatid mitt i tentapluggandet och ett hektiskt skolår

  2. Co-founders är: Heela Yang and Marc Capra.

  Ciao, sampai jumpa och hejdå från en trogen följare!

 • Lina says:

  Till min finaste vän Sofia,
  Efter denna kämpiga höst är hon verkligen värd lugn, ro och stressfria stunder.
  Hon är så stark, vacker och för mig en stor inspiration.
  Och det skulle passa henne utmärkt med en överraskning så som duschkräm, handkräm och lotion.
  Jag skulle vilja ge henne detta ta-hand-om-dig-själv-kit som lite extra vinter-motivation.

  Heela Yang och Marc Capra.

 • Maja says:

  1. På grund av en trytande studentbudget med CSN som högsta inkomst är det lite svårt att ha råd att köpa bra hudvårdsprodukter.
  2. Hela Yang är tillsammans med Marc Capra grundare till Sol de Janeiro

 • Tone says:

  1. I would really like to win this package🙌🏼 Im in my final semester now in my master degree and would like to have some nice products I can indulge in when I need a break from exams.

  2. It was founded by Heela Yang and Marc Capra

 • Hey!

  1. I have seen the products in Hamburg many times, but always passed them by. I did not think they were any good.
  -But you made me curious and therefore I would like to test it.

  2. The founder of Sol de Janeiro was Marc Capra and Co-founder and CEO is Heela Yang.

  Bye, Hanna :)

 • Heela yang.

  Jag vill vinna helt pga av att jag aldrig får någon som helst tid till mig själv, har ingen tid att vandra runt på stan & ens försöka leta efter bra saker. Jobbet tar för mycket tid & kraft.
  & att få hem detta skulle vara en dörr till en lyckligare vardag.
  Tack för mig endan från Skåne

 • Marie says:

  1. Jeg er stadig på jakt etter en skikkelig body lotion. Jeg har sensitiv hud, som til tider er veldig vanskelig å finne hud produkter til. Jeg vet du kun står fram med merker du selv liker og derfor har jeg utrolig lyst å prøve disse produktene.
  2. Founder av Sol de Janeiro var Marc Capra, og Co-founder og CEO er Heela Yang

 • Mireia says:

  These products look amazing!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Vibeke says:

  1. Jeg bor på båt og dette ser ut til å være gode og miljøvennlige produkter som passer bra for meg og mitt miljø :)
  2. Founder er Marc Capra, co-founder er Heela Yang..

 • Anonymous says:

  1. Just nu känner jag att jag behöver detta kit eftersom min humor är så jävla torr och den behöver hjälp asap! Plus att det skulle vara väldigt trevligt att ta hand om lite extra nu när vintern nalkas.

  2. Grundarna är Marc Capra och co-founder är Heela Yang.

  Mvh go och gla Göteborgare

 • Amanda says:

  1. Jag har testat allt känns det som, men inget verkar hjälpa mot min torra hud (speciellt inte den här tiden på året). Aldrig provat Sol de Janeiros produkter så hoppas att det här kan vara svaret för en blek torr svensk tjejs hy. Samtidigt blir det lite enklare att drömma sig bort till värmen i den här gråa kylan när produkterna är så fina!

  2. Grundaren ärr Marc Capra och co-founder är Heela Yang!

 • ju1iane says:

  Hi Janni,
  first of all: I really like your blog- please keep on rocking!
  1. I didn’t know the brand and their Productions seit…but I’m curious! Would love to try it out!!

  2. Marc Capra and Heela Yang founded Sol de Janeiro.

  High Five from Austria,
  Juliane

 • mjohanson says:

  Hi beautiful Janni!

  My motivation for winning this competition is, that i have been struggling with dry skin in a long time. And my problem is that i haven’t found “my” product yet. So these products (with Heela Yang as Co-founder) would be great to try out and hopefully give some glow to my skin during this cold autumn and winter :-)

  Fingers crossed from Denmark! Love your work, vlogs and inspiration! Have a great time in Indonesia.

 • Hi from Transylvania, Janni!
  I am so grateful that I can “follow” your life on instagram. It’s such an amazing thing! I am so happy for you an Jon! By the way, Happy Birthday Benjamin!
  I want to answer your first question with the idea that honestly, until now, I didn’t won anything related to social media. And it would be awesome if I would have now that luck. I also want to encourage others in my city to use new products. I think that the European Economy would benefit much more better than ever; to be on a higher level. It would be a dream come true if one day I would travel in Marbella to have that pleasure to meet you guys! I want to work more on my instagram page too, because I want there too to succeed.
  In addition to answer your second question, my response is the founder of Sol de Janeiro was Marc Capra and Co-founder and CEO is Heela Yang.
  Have a nice day! xoxo from Transylvania

 • Eliseferson says:

  Dear Janni,

  I’m a professional dancer and a lot of time away from my hometown. I love comming home to the shower after a long working day at the studio. It’s the best feeling to moisturize my body and make it look healthy and shiny for all the performances wherever place I am. I always take my products with me and I would love to try these ones! Your skin always looks so fabulous!

  The founder of ‘Sol de Janeiro’ is Marc Capra and the co-founder is Heela Yang.

  Lot’s of love,
  Elise Ferson

 • louise smith says:

  1. Motivate why you should win:
  I’ve always heard only good reviews about these products, and about the company overall. I still haven’t tried them, I know about the amazing smell, and the good results, they give. I have very dry body skin, tried almost everything (except extremely expensive ones). Sol de Janeiro took my attention for a while now. So I would be very greatful and thankful to try them out, and fingers crossed for silky skin.
  2. Who founded Sol De Janeiro?
  If I’m right, then it’s Heela Yang. I’ve read an interview on get the gloss webmag, where she tells about the company etc. I think it’s absolutely amazing. She’s stunning.

 • JacquelineG says:

  Dear Janni,
  I would love to win the Sol De Janeiro products since winter is coming here in Belgium and as you mentioned on your Instagram picture, I could really use some body products that give me the feeling that I am right next to a white sand beach with palm trees around me :D also, I am unable to find the products here in Belgium, so it would be super awesome to try them, as they look really nice and beachy!
  The founders: Marc Capra and Heela Yang (according to LinkedIn).
  Hugs and kisses from Belgium xoxo Jacqueline

 • Gabriella Brusell says:

  What! Jag önskar vinna för att vem vill inte skina!!och vintern utan bum bum crema är faktiskt en pina😄 en sol två sol tre sol, såld!!

  Marc Capra&Heela Yang!

  Gabriella Linnéa

 • Fay says:

  Hey Janni!
  I love that you do these competitions with such nice products! I really love testing new products, from bodylotions to oils for my hair (especially if they have a great sent).
  I work at the pharmacy, where we also sell all sorts of skin and haircare products. I would love to test the products of Sol de Janeiro to see if they are as good as you say!
  The 18th of november is also my birthday, so it would be THE BEST birthday present ever!

  The founder of Sol de Janeiro is Marc Capra and the Co-Founder and CEO is Heela Yang.

  Lots of love from Belgium!

 • Tjohej! Jag har sett dessa och velat testa så det vore toppen att vinna! Jag ska till Egypten om några veckor och då vore det ju väldigt passande och roligt att få inviga det där :D

  Grundaren ärr Marc Capra och co-founder är Heela Yang

  Kram!

 • Josefin says:

  Hade velat vinna detta kit nu när vintern närmar sig. När det är som mörkast och kallast kan man bara smörja in sig med produkterna, blunda och drömma sig tillbaka till kritvita stränder och turkost vatten 💦🌸🏄🏼‍♀️

  Grundare Marc Capra och Heela Yang

 • Hi, Aloha and lots of love from Germany!
  I´ve been watching yours and Jon´s Videos for years now and I enjoy every single one of them, as they are so calming and feel like a little escape from reality.
  Since I´ve heard so much about the BumBum Cream, but never really had the chance to get my hands on the products I´m making my attempt on this giveaway here. I would be bummed ;-)
  To answer your question, the founder of the brand Sol de Janeiro is Marc Capra and the Co-Founder and CEO is Heela Yang.
  Thanks for the positive vibes!
  Todeloo, Feline <3

 • NathalieLM says:

  Med en hud som grand canyon så vore det välbehövligt med produkter som dessa. Har inte provat dem endast testat inne på kicks och de doftar ljuvligt😍

  Håller tummar och tår för vinst🙉🙈

  Svaret på din fråga : Marc Capra och Heela yang

 • Anonymous says:

  I would love to win these products, because I am looking for a new skin-and body care rutine. I usually use coconut oil as a body creme and have been doing that for so long – but I need some change. I would especially love if these products smell like summer, since I live in Denmark, and summer only lasts in short periodes of time. I bet you know the feeling of waiting for summer, since you are from sweden! 😂

  The founders are Marc Capra and CEO is Heela Yang.

 • Helena P. says:

  These magical products have such a fun names!! I would love to try them out as you described them as THE products to have haha! Hopefully I could use them in Tulum, where I am heading soon!

  Founder of Sol de Janeiro is Marc Capra with Co-founder Heela Yang

 • oliviajohansson says:

  I would like to win because I really want to try Sol Janeiro products!!😍 They haven’t been in stores in Finland before so I haven’t tried them yet.

  The founder is Marc Capra and co-founder is Herla Yang.

  – Olivia Johansson

 • Alexandra says:

  Hi Janni thank you for this amazing opportunity.😊
  1) I love a lot all kind of body and hair products. I would love to win this kit because here in Italy is impossible to find it. I have my skin routine but I would love to change and find something really good.
  2) The founder is Marc Capra and Co-Founder and CEO is Heela Yang.
  Love you, Jon and Benni, I follow you since two years and I love what you are doing.

 • Solveig G says:

  Hei kjære Janni!
  Svar nr 1: Jeg vil gjerne vinne noen produkter fra Sol de Janeiro!♥️ Jeg har prøvd bumbum-kremen en gang og elsker den! I Norge i sommer gikk jeg rundt i hele Oslo på flere vitaexclusive-butikker før jeg fant en som ikke var utsolgt! Så her er produktene kjempepopulære😍 Nå er kremen tom og derfor ønsker jeg meg denne pakken med produkter! Kanskje får jeg meg enda flere favoritter??😊
  Svar på nr 2: Grunnleggeren av Sol de Janeiro heter Heela Yang og Marc Capra🤗

  Kram, Solveig

 • Malin says:

  1) jag skulle verkligen behöva få prova en riktigt bra ny serie!😍Min hy är ingen vacker syn på vintern! Har kollat runt i några veckor nu men bra produkter kostar en del och jag är luspank student. Så jag idiotsmöljer mig med ICAs krämer nu haha (vilket är en del bra också) men de hjälper inte supermycket på mig tyvärr!
  2) Co-founder är Heela Yang, jag har tittat på hennes intervjuer 💃🏻

 • Anonymous says:

  So I would Love to ein this product! I have seen this in Store and I always wanted to purchase a product of this brand. Especially the bum bum cream smelled increadable! But the prizes are quite heavy so I didn‘t try it yet. Maybe I‘ll win 😅. And the Founder was Marc Capra and co founder Heela Yang.

 • @selin_cos says:

  Hello Janni!

  I’m watching/reading from Montreal Canada. Your photos are always so beautiful and your vlogs are wonderful and relaxing to watch. I love your laid back attitude to life and I try and incorporate that into my own life, you seem so happy all the time! It also helps to watch your warm weather posts when it’s freezing cold here in Canada (it can be – 30 degrees celsius).

  1. I have never tried Sol de Janeiro products and I would love to try them out! It would inspire me to go to a place with sun and surfing. I really love the attitude you have towards beauty Janni and I would like to recreate that. Your beauty comes from confidence and not products! It’s more a lifestyle that I would love to try out. <3

  2. Who founded Sol De Janeiro? Marc Capra and Heela Yang

  Love always,

  Selin Coskuner

 • Mbjorkfalt says:

  1. Varför jag vill vinna detta? Jag har senaste året haft en riktigt tuff tid och har istället för att tänka på mig själv, försökt ignorera mina problem och jobbat ihjäl mig istället. Men nu vill jag försöka prioritera mig själv och ta itu med problemen, istället för att glömma dem.
  2. Marc Capra och Heela Yang

 • Sanna says:

  1. The nordic winter is cruel to your skin and I’m sure these products would help me get through it.
  2. Heela Yang and Marc Capra

 • Theresa says:

  Vaaaa !!! Finns det nu i Sverige ??!?! Oh herregud. Finns ingen annan doft som påminner mig så om semester och kritvita stränder. Jag önskar så klart att vinna för att jag ligger just nu med hemska förvärkar, väntar mitt första barn som ska komma om 2 veckor ( men det känns nu som hon vill komma tidigare :) ) och jag har varken råd eller möjlighet att unna mig en härlig solsemester eller lyxiga produkter. Så i dessa tider innan bebis kommer hade det varit fantastiskt att få vinna, så jag kan få ta mig en go härlig dusch efter BB och smörja in mig och bli en fräsch mossa :)

  Skaparna av Sol Janeiro är Marc Capra och Co-founder är Heela Yang.

 • 1. Jag skulle vilja vinna för att jag inte varit utomlands sen 2015 och jag tror verkligen dessa produkterna skulle ge mig tropical vibes! Dom ser helt magiska ut och jag tror dom skulle hjälpa mig att komma genom denna mörka och trista vinter :)

  2. Grundare är Marc Capra och co-founder är Heela Yang!

 • Viola Nævra Lie says:

  Hei Janni!❤️
  Har kjempe lyst til å prøve produktene, de ser herlige ut! Sliter også litt med sensitiv hud hvor jeg får utslett i ny og ned men har enda ikke funnet produkter som er perfekt for min hud.. Derfor hadde det vært veldig gøy å få prøvd dem!😍
  Marc Capra og Heela Yang

  ❤️❤️klem

 • annaelise says:

  Jag önskar att vinna detta kit, då jag har hört så otroligt mycket gott om detta märke, skulle vara en dröm att prova deras produkter efter 3 månader på Sri Lanka, där både hår och kropp har fått utstå sol och slit, den kommer verkligen behöva lite reparation av härliga geymma produkter! 🌸☀️💁🏽‍♀️

 • 1. Skulle vilja vinna detta kit eftersom jag vill pröva nya hudvårdsprodukter, har inte hittat några produkter som passar mig bäst och skulle verkligen kunna tro att dessa är lösningen som jag länge väntat på!! Dessutom verkar de så härliga och tropiska, kanske de skulle göra det lite lättare att komma igenom den kalla vintern?
  2. Marc Capra är grundare & Heela Yang co-founder :)

 • Anonymous says:

  Hey Janni!
  My name is Roxan and I want to first let you know that you are true inspiration for me because you’ve taught me that being healthy – both physically and mentally – begins with your attitude. I have seen you workout without a gym, shop for organic and nutritious ingredients, have a balanced diet without extremes, be positive even when you’re husband is late lol, and simply lead a lifestyle of hardwork while prioritizing the people you love. You have just been such a great example of positivity and health and I have come to understand womanhood in part thanks to you. I want this product because you endorse it and I believe that what you stand for is healthy confidence. I have come to understand that women feel great about themselves when they take care of themselves. If these products have any part in helping you feel good and confident, then I want them too! I have never tried this brand so I am very hopeful to win and excited to try them out. Regardless, thanks for being a personal role model to many of us.

  Heela Yang is co-founder and CEO while Marc Capra is the founder.

 • Immie says:

  1. There is nothing more luxurious or precious to me than soaking in a bath after a long day and lathering myself in dewy moisturiser afterwards 🧴. The ingredients and scents within the Sol De Janeiro products sound like they would remind me of home 🌊 and would give me a little teleportation to the sea upon application. I miss being by the coast everyday and therefore this little cream of luxury would give me a boost in the hustle and bustle of city living! 🐚
  We could all do with taking more time for ourselves now and again, and hopefully this would encourage me to do just that 💆🏼‍♀️ 🧖🏼‍♀️

  2. The founder of Sol de Janeiro was Marc Capra whilst Co-founder and CEO is Heela Yang 🥥

 • Sanne says:

  1. Här i norra Sverige är det redan vinter och min hud är i ständigt behov av lotion för att inte torka ut.Det skulle vara så himla kul att få prova ett nytt märke, och vem vet, det kanske blir en ny favorit😁
  2.Grundaren är Marc Capra och co-founder är Heela Yang

 • Angela says:

  Hey Janni

  1. Because I don’t know the brand but im curious now. I could need a bit of holiday even its just the smell😊

  2. Who founded Sol de Janeiro: Marc Capra with Co-founder Heela Yang

 • justine95 says:

  1. I think I should win this because I’ve had a horrible weekend and those products can help calm me down and relax like nothing else.

  2. Marc Capra and Heela Yang

  xoxo
  Justine

 • FannyKv says:

  Hej fina Janni och tack för en fantastisk blogg!

  Varför jag skulle vilja vinna är för att jag först och främst är OBSESSED med all form av hudvård. När jag har riktigt fin och återfuktad hud känner jag mig verkligen så mycket snyggare och därför är jag ständigt på jakt efter nya favoriter. Min hy är dessutom extremt torr och speciellt nu under vintern, hudvård är alltså inte bara något jag älskar utan även extremt nödvändigt för min del. Lukten på dessa produkter är helt amazing och jag har flera gånger stått inne på Kicks med deras bum bum cream i handen och funderat på om jag ska köpa den. Under november och december är det dock både många födelsedagar och även jul vilket för att jag istället vill lägga mina pengar på att köpa presenter och julklappar till de jag älskar allra mest. Nämligen min fina familj och mina underbara vänner som får mig att må så bra.

  Att vinna detta hade verkligen varit underbart! Min hy hade blivit mer än tacksam och vem vill inte gå runt och lukta som en riktigt sommar dröm??

  De som grundat Sol de Janeiro är Marc Capra & co founder är Heela Yang.

  Massa kramar! <33

 • Jewels says:

  I’m going to Rio in February and why not have some Brazilian products with me! Janni your wardrobe and lifestyle is such an inspiration to me also I’ve been dreaming to go back to Marbella!

  Also the founders are; Marc Capra and Heela Yang.

  Kind regards from Canada

 • The founders of Sol de Janeiro are Marc Capra and Heela Yang. I would love to win these Brazilian products, as my body could use a good regular treatment. As a student the budget is not always big enough to buy luxurious things, and therefore it would be Amazing to win!

 • MikaelaSt says:

  Jag behöver verkligen hitta de perfekt hudvårdsprodukterna, och hoppas att dessa ska vara de perfekta för mig! Jag är en sucker för alla de goda ting en perfekt doft kan ge ifrån sig och vill bara ha ha och ha dessa när du berättar!

  Grundaren av Sol de Janeiro är Heela Yang!

 • Marjolein says:

  Hej from Barcelona!

  I would really love to try these luxury beauty products for my skin 🧡 winter is coming and yes even here it can be chilly so it would be amazing to try this cute brand! It would be a pleasure and my skin would definitely love it 💛💦🥥

  Oh and ps: the founder of Sol de Janeiro is Marc Capra as the Designer and Heela Yang is Co-Founder & CEO of Sol de Janeiro! 🙌🏽

  Fingers crossed for me 💋🌴

 • Melinda Tjulander says:

  Åh! Jag skulle jättegärna testa deras produkter då hag har supersvårt att hitta hudvårdprodukter som jag verkligen fastnar för. Nu till vintern speciellt blir jag mer beroende av en bra lotion, men jag ska också ut och resa en längre tid och som du skriver finns inget bättre än att avsluta en dag på stranden med en dusch och att smörja in sig! Så att få den lyxen med dessutom bra produkter skulle vara guld för en äventyrare där pengarna inte riktigt räcker till till den extra lyxen i vardagen.

  Och det skulle vars kul att få testa det just Marc Capra och Heela Yang har grundat!

 • Filip says:

  1. Skulle bli så glad att vinna paketet så att jag kan ge det till min syster som länge letat efter ett bra märke för sin torra hud som hon haft sen liten, men de är oftast dyra så hon inte har råd pga studentboende, kurslitteratur osv.. sätter familjen och studierna före sig själv och jag sitter i samma sits i plugget så jag har inte heller möjlighet att ge henne det finaste. Hade varit superkul att kunna ge tillbaks så hon får hand om sig själv!

  2. Heela Yang och Marc Capra

 • VictoriaSjoo says:

  Hej Janni!

  Så spännande & roligt att få möjligheten att vinna produkter som du innerligt verkar älska!

  Jag själv är en person som inte ger mig själv egentid, behandlingar eller unnar mig fina & bra produkter. Utan jag köper samma gamla produkter på mataffären som alltid gjort. Därför skulle jag uppskatta att få vinna detta kit och få upp ögonen för detta varumärke och förstå att jag måste börja unna mig exklusivare produkter.

  Heela Yang är CO-founder & Marc Capra grundare.

  Kram!

 • Viktoria says:

  Ah jag skulle underbart gärna vilja vinna! Dessa doftar gudomligt och jag skulle verkligen behöva en beach-känsla nu till hösten.. En utlandsresa blir inte av eftersom jag behöver stanna hemma och plugga, jag studerar modedesign och min sista kollektion ska snart vara klar. Därför, vore detta ett perfekt substitut <3 Grundaren heter Hela Yang, stort tack till henne for dessa fantastiska produkter

 • Christian says:

  1. Because my girlfriends nickname is Bum Bum and I want to win it for her.

  2. Marc Capra and Co-founder Heela Yang

 • Iza Westman says:

  1. För att jag sa upp mig från mitt jobb för att utforska världen och en sideffekt av det är att jag för första gången i mitt liv börjar få en bränna. Därför hade det varit gött med en kräm som kan hålla huden i trim så att den får stanna.
  2. Heela Yang och Marc Capra

 • Linnea Berglund says:

  Jag skulle vilja vinna för att unna mig själv nu när vintern snart är igång och huden är sådär äckligt torr och blek. Skulle behöva lite brasiliansk lyx för att ljusa upp vardagen mitt i vintermörkret, och för att minnas de fem underbara månader jag faktiskt bodde i landet förra året. Produkterna verkar ju dessutom helt fantastiska av vad jag läst och hört, (och veganska!!) så vore så kul att få testa dem själv!
  Grundarna heter Marc Capra och Heela Yang, och de grundade Sol de Janeiro tillsammans med brasilianska Camila.

 • Anonymous says:

  Hello! 💕 hade vart fantastiskt att få vinna detta kit just för att få prova det, så många dyra krämer man köpt i hopp om förändring och förbättring men inget hänt… men just nu hade jag velat återuppliva sommaren 2018 igen genom att dofta kokos och fresh hela vintern hemma i Sverige!

  Heela Yang heter kvinnan bakom brandet med inspo från sin man som hon blev kär i och det va så Sol de Janeiro föddes…💕🌸💕

 • Anonymous says:

  1. Det skulle vara så kul att vinna detta då det verkligen skulle pigga upp i denna gråa höst! Har aldrig provat någon av produkterna förut men dom verkar vara jätte bra och lukta så gott!

  2. Heela Yang :)

 • Rebecka says:

  ÄNTLIGEN! Som jag har väntat på att Sol de Janeiro ska börja säljas i Sverige! Förra sommaren var jag på road trip genom USA och efter två veckor i bil kände samtliga att det var dags att i alla fall försöka vara lite fräsch varpå vi svängde inom en affär och jag på måfå köpte body misten “Brazlilian Crush”. Sedan dess har jag varit BESATT! Tyvärr tog sista droppen slut i somras och sedan dess har jag inte hittat den någonstans… FÖRRÄN NU! Livet är värt att leva igen och när jag insåg att det fanns fler produkter i samma doft blev jag ännu gladare!
  2. Marc Capra och Heela Yang grundade Sol de Janeiro tillsammans!

 • Mathilda says:

  Hej Janni!!
  Gud vad inspirerad jag blev av ditt inlägg!
  Jag skulle vilja vinna detta kittet då min hud har krånglat (pga hormoner) efter en lång tids sjukdom och då jag vill unna mig lite ny fräsch glow!! Börjar äntligen få energin tillbaka och kroppen börjar läka och må bra igen så detta skulle ju vara så kul 😃😍 Ser så härligt ut på bilderna 😍 ta hand om dig!

  / Mathilda

 • Mathilda says:

  Oj glömde skriva med de såklart men Grundarna heter Marc Capra och Heela Yang😃 // Mathilda

 • EliseRK says:

  Jeg vil veldig gjerne gi dette i julekalenderen til mamma – hun vil bli såå glad :)
  Gründeren heter Heela Yang.

 • Sara says:

  Hej!

  1: Jag har aldrig provat dessa produkter så det hade varit jättekul att vinna tävligen då jag älskar att prova nya märken. Dessutom ska jag bo i Australien i ett halv år så det hade varit jättekul att åka dit med nya produkter och känna sig fresh.

  2: Grundaren är Marc Capra och co-founder är Heela Yang.

 • Miranda says:

  1. Vintern närmar sig med mörker, kyla, torr och kliande hud. När man cyklar fram i snömodd, när snön yr och sticker ilsket i ögonen, när tårna är iskalla och snoret rinner… Då vore det så fantastiskt att lura sinnet och boosta huden med dessa underbara produkter. Jag skulle smörja in mig med Bum Bum Cream och drömma mig bort till Brasiliens stränder. Till sol och hav och piña coladas. Ända tills man halkar på en isfläck och återvänder till verkligheten! :D

  2. Marc Capra och Heela Yang.

 • Melina says:

  1. Jag har varit ute på resande fot sen Juni, så det skulle vara väldigt härligt att få komma hem till det här kitet efter en lång flygresa hem om några veckor. Backpacker livet har inte tillåtit till mer lyx än en liten tvål och schampo i snabba kallduschar. Dessutom så finns inget bättre än första duschen hemma, smörja in sig så det luktar gott för att sedan krypa ner i sängen. Känner på mig att dagen efter så kommer jag vilja att resa igen, och då är det härligt om produkterna påminner om det tropiska som jag precis lämnade.

  2. Marc Capra och Heela Yang :)

 • Hillevi says:

  1. Jag vill gärna vinna eftersom jag ska till Costa Rica över jul och nyår. Produkterna man kan vinna skulle passa så bra ihop med den exotiska naturen och stränderna.
  Jag har bara tråkiga bodylotions som doftar tillgjort, så det skulle vara jätte roligt att vinna en riktigt body lotion som doftar exotisk. Både bra för att passa in med naturen i Costa Rica och dofta upp den gråa Sverige -vintern.

 • emma says:

  Aaaaaaalskar att testa nya produkter och lukten ar ju super viktig <3

  Marc Capra och Heela Yang grundade tillsammans Sol de Janeiro (och fick en rejal skjuts av Sephora under start tiden ;)

 • alicai says:

  1. jeg vil veldig gjerne vinne fordi jeg har så utrolig lyst til å prøve disse produktene og det å vinne disse produktene hadde vært helt fantastisk. I tillegg elsker jeg å teste nye produkter, så dette var en konkurranse midt i blinken til meg.
  2. de som grunnla Sol de Janeiro heter Heela Yang og Marc Capra

 • Sara s says:

  Jag kom precis hem efter en fantastisk resa på bali med familjen.
  Tyvärr började resan med ett sjukhusbesök då jag bröt fingret när jag testade surfing för första gången.
  Hade vart perfekt med lite Nice produkter att trösta sig med när man är tillbaka hemma i kylan☺️

  Grundare Heela yang och Marc Capra

 • Elvira says:

  1. Jag har precis bokat min första resa till Bali i två veckor med Lapoint och det är även min första resa där jag åker helt själv. Flyget går om mindre än 4 veckor och vad hade inte varit mer perfekt än att vinna lite nya produkter inför resan? Tåls att nämna är även att jag är besatt av all typ av hudvård och jag älskar att testa nya märken och produkter!
  2. Heela Yang och Marc Capra är grundarna bakom märket Sol de janeiro.

 • Lovisa T says:

  Åh men drömtävlingen!

  1. Jag hade verkligen varit överlycklig över att vinna för att efter nyår ska jag åka på en utbytestermin och plugga i drömlandet Australien i ett halvår. Som man vet behöver ju huden lite extra kärlek när man utsätter den för mycket sol och jag kan inte tänka mig några böttre produkter att använda efter en surfsession eller en helg på stranden.

  2. Grundaren är Heela Yang.

 • Vilma Denesfay says:

  Jag vill gärna vinna för att jag är en sucker för hudvård och har hört mycket om detta märket. På vardagar jobbar jag i ett kyllager så min hy blir otroligt torr och grå så det skulle vara perfekt med dessa produkter.

  Grundarna till företaget är Heela yang och Marc Capra.

 • AnetteR says:

  Hej!

  1.
  Jag vill också dofta gott
  Med produkter som jag fått
  Av Janni och Brasilien
  Så blir jag fräsch och fin igen!

  2.
  Heela Yang, Co-Founder & Marc Capra

 • Elinsuncao says:

  1. Jag vill vinna för att jag jättegärna vill hitta en bra present till min mamma och tror att hon verkligen skulle uppskatta produkterna från Sol de Janeiro. Dessutom har jag hört mycket bra om de själv och vill verkligen prova dem!

  2. Heela Yang är grundaren

 • Lotta says:

  1, Hej! Jag skulle vilja vinna detta för att är en student inom Human Rights och ekonomin tillåter inte att unna sig! Det hade varit så härligt att vinna detta kit med en härlig vibe from syd america.
  Favorit världsdelen är Central America där jag spenderade 1,5 år och det skulle vara en härlig boost i vardagen att få prova något med dessa härliga Pura Vida vibes.
  2, Heela Young (Co-founder) + Marc Capra

 • Npr says:

  1 – Hej bästa! Jag skulle gärna vilja vinna paketet då jag har letat och letat men inte hittat något hudvårdsmärke som jag trivs med och kan lita på. Känns som att jag letat i evigheter efter ett veganskt hudvårdsmärke med rimliga priser, god doft och bra ingredienser, som dessutom både värnar för djuren och miljön och gör det den ska!! Tack Janni för rekommendationen :)
  2 – Heela Young :)

 • ireguipas says:

  What a nice giveaway :)

  1. I had never heard nor seen these products from the brand Sol de Janeiro before, so I am extremely excited to try them! I couldn’t think of a better way than with this giveaway! I come from Spain, but I moved to Sweden two years ago and my skin has been losing the glow and become very dry due to the cold winters. Sol de Janeiro products sound like the best solution to return my skin its smoothness and radiance.

  2. Heela Yang, Marc. Capra, Paula Noschese are the founders of Sol de Janeiro.

 • Sofia Holmgren says:

  Grundare till Sol Janeiro är Marc Capra och samt Heela Yang.

  Jag vill vinna för min hud har extremt lätt att bli torr, speciellt på vintern. Kan bli så torr att jag får tillslut klåda vilket leder till att jag måste få nån speciell stark kräm under en kort period. Jag tycker det är svårt att hitta produkter som verkligen återfuktar och som luktar gott samtidigt. Men så fort jag fick höra om Sol de Janeiro köpte jag det på en gång och gav det en chans. Sen första dagen jag använda bum bum så har min hud aldrig varit så återfuktad och len. Och det bästa att de har sin shower som också återfuktar extremt bra. Håller alla tummarna!

  [email protected]

 • Josefine says:

  Hej, jag vill vinna eftersom min hud är så torr nu under vintern i Sverige. Vem vill helt ärligt inte vinna dessa? Har även luktat på den och WOW!!

  Heela Yang är grundaren

 • Josefine says:

  Glömde Marc Capra😁

 • Matilda says:

  1. Kärade ner mig i deras produkter senast jag var på Sephora och har inte riktigt kunnat sluta tänka på dem. Ska snart åka iväg för att säsonga i fjällen i vinter och då hade det vart perfekt med bra krämer för att hålla huden intakt.
  2. Grundaren av Sol de Janeiro är Heela Yang.

 • Taru says:

  1. I could really use these products to brigten up my evenings. I have just started a new job with crazy long working hours and in addition to work I still have some studies to do before I graduate. This work and school stress combined to the darkness of Finnish November is a pain in my ass :D I could use some relaxation and I think that these Sol de Janeiro’s products could really bring some sol in my life ;D
  2. Founders were Heela Yang and Marc Capra

 • Anonymous says:

  Vem vann?:)

 • Aa says:

  Vem var det som vann?

 • A says:

  Who won the competition?

Leave a Reply

Your email address will not be published.