ACTIVE MONTH

Some mixed activities that could be fun to do – hit me up with more ideas! We’re going for an active month and I want you guys to join. :-) 

Hej hjärtan! Vet ni vad vi har bestämt oss för? Att ha en “aktiv månad” och prova en hel del olika aktiviteter! Vi blev inspirerade efter Lombok där vi gjorde aktiviteter hela dagarna. Allt från surfing, hike, gå runt i djunglen osv. Att vara ute och vara aktiv ger mig så otroligt mycket, och det tar bort skärmtid vilket jag tror dom flesta behöver. Vi tänker att vi ska prova på allt möjligt, nya aktiviteter som vi kanske fastnar för. Det behöver inte vara ett hårt träningspass, det kan vara en ny promenad eller liknande, men något nytt. Ni brukar ju alltid ha hundra tips och idéer (ni är bäst!!) så om ni vill skriva allt kul ni kan komma på så tänker jag att jag kan skriva om vad vi provar och ni kan få inspiration av varandra? :-) Nu när det blir kallare och mörkare känns det extra viktigt att komma iväg och göra grejer. Det vi har planerat hittills är Pilates imorgon (kul!!), hike upp till Tete Du Chien i helgen (en lång hike upp till toppen av berget här) och tennis. Vi ska försöka boka en tennisbana här för en timme typ, hoppas vi hittar någon bana man kan hyra här. Jag vill köra boxning också, är så sugen på det. Har ni andra roliga aktiviteter så hojta, alla tips är välkomna! :-) Nu kör vi aktiv månad ihop babes! PUSS <3

//Hey loves! Do you guys know what we decided to do? We want to have an “active month” and try lots of different activities! We got inspired after Lombok where we did so many different activities all day. Everything from surfing, hiking, walking around the jungle etc. To be outside and be active gives me so much, and it removes time in front of a screen which I think most people need. We’re thinking that we will try several things, new activities we might love. It doesn’t need to be a tough workout, it can be a new walking path or similar, but something new. You guys usually have hundred ideas (you’re the best!!) so if you want to write everything you can think of I can write about what we try and you can get inspiration from each other? :-) Now when it gets colder and darker I think it’s extra important to get out and do things. The things we’ve planned so far is Pilates tomorrow (fun!!), hike up to Tete Du Chien this weekend (a long hike up to the top of the mountain here) and tennis. We’re gonna try to book a tennis court for like an hour, hopefully we can find one here that we can book. I want to do boxing too, I really feel like doing it. If you have tips on other fun activities let me know, every tip is a good tip! :-) Let’s have an active month together babes! HUGS <3

28 reaktioner på “ACTIVE MONTH”

 • Anonymous says:

  Ni måste testa klättring!!

 • Anonymous says:

  Jag tycker att ni ska prova att dansa☺️ Kanske nåt så enkelt som bugg, låter kanske ” töntigt” men är så kul att göra tillsammans och bra motion 😘

 • Mari says:

  Hi Janni! You really should try some gymnastics ! 🤸‍♀️

 • Anonymous says:

  Try badminton so much fun and you can get really sweaty

 • Anonymous says:

  Åh kul! Älskar racketsporter över lag (squash är favoriten, men även badminton, padel, tennis osv!), skidor om snö men annars är rullskidor eller inlines kul variation. Step (dansinspirerat pass på bräda) är jäkligt kul och svettigt! Keep up the good work!

 • Anonymous says:

  Dans, klättring, kampsport (t.ex Krav Maga är jättekul!).

  Men Janni, du och Jon (och Benni!) borde ta det lugnt och inte starta med 100 akitiviteter direkt efter att ha varit sjuka och jetlaggade. Ta hand om er!:)

 • Anonymous says:

  Hej!
  Ni borde VERKLIGEN testa padel är så kul och väldigt lätt.

 • F says:

  Tycker att ni ska testa vattengympa!! Såååå kul och jobbigt. Det finns massa olika pass i vatten, själv ska jag testa ett pass som heter Aqua Zumba nästa vecka. Då dansar man Zumba i vatten! Hur kul?! :D

 • Anonymous says:

  Jaa padel är sååå kul!!!!

 • Sharon says:

  Hej!
  Tycker ni kan testa någon kampsport! Eller ishockey haha!

 • Anonymous says:

  Tycker det är kul med kajakpaddling, segling, orientering, fiske mm. Kanske något för er att testa.

 • Anonymous says:

  Prøv en funkychallenge! Sykt bra trening og gøy🙏🏽 https://www.funkygine.com/2018/06/27/funkyginechallenge-1-2-3-4-5-6/

 • Stephanie says:

  I recommend skateboarding! Super fun and good workout :)

 • Fredrik says:

  Hej,
  Om ni gillar Tennis så testa då på padeltennis. Mycket troligare och mer intensivt :)

  Ha en bra dag fina du!

 • Ida says:

  Prova slacklining! Det är fantastiskt för både muskler och mind, man blir så zen och kommer in i ett fantastiskt flow efter ett tag :)

 • Jonna says:

  Haha hike har ju ändå ett svenskt ord? Som att säga ut och cycle 🙃

 • P says:

  Dykning med tuber, ridning, klättring, vindsurfing tex 😊😊

  • P says:

   Och kanske kajak, segling med sportigare segelbåt (kommer inte ihåg vad de heter men man kan typ max va två pers i fem och lite sportigare än en jolle), långvandring på något coolt ställe och typ tälta/bo i stugor på vägen 😊

 • Therese says:

  YIN YOGA! Kan inte rekommendera det nog. Kör på studio eller hemma (även om ni vill “komma iväg” så gå all in med mörker, musik, levande ljus och kom iväg i själen). Kram

 • Mireia says:

  Sport is so important for your health!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Julia says:

  Åh vad kul! Jag älskar när du delar träning, hälsa och recept – då jag är en hälsovård. Ser gärna mer av det blandat med allt annat du delar. Älskar att titta in hos dig.

  Till inlägget, jag har nyligen tagit tummen ur och börjat gå på gruppträning (något jag alltid älskat men det har varit lite utanför min comfortzone då jag tränat helt på egen hand sen jag slutade min fotbollskarriär, men jag saknade att träna i grupp och bestämde mig bara och nu är jag fast) så det skulle jag verkligen tipsa om – göra något utanför sin comfortzone finns så mycket, bodycombat är ett av mina favvopass, passar mig verkligen som handen i handsken då effektiv, puls och konditionsträning ligger mig varmt om hjärtat. Tror du skulle gilla det om du gillar boxpass.

  Såhär beskriver mitt gym passet: Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi. Kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din kroppsvikt. Kanske inte är möjligt för er i Monaco men nästa gång du är på besök i Sverige och Stockholm, eller varför inte komma på besök till Västerås och köra ett sånt med mig ;) KRAM!

 • Bianca says:

  Try rock climbing! ! Super fun and great for all over body strengthening. You can even do it indoors or outdoors. If you have never done it before, try indoors first to learn. It’s such good fun and when done with friends, a great laugh. Xx

 • Megi says:

  You should try slacklining and acroyoga! :)

 • luiseprz says:

  Hey Janni, this is a really great idea, I love this. Living in Germany winter brings a lot of cold weather and I often do not like to go out.
  Please share your experience, we could do this fit-month together, I would love to do this together.
  If travelling in a cold country, where probably is snow, try doing a snowshoe hike. I could imagine doing this at a really nice place with an epic view is amazing.
  A sport you can do at any place: in a warm country in the ocean, in a temporary cold one at a pool: swimming! A toning, super fun sport in which you can learn lots of techniques and improve them and yourself.
  Or a kind of similar thing: synchronized swimming.

  Have fun and love and light!
  xx Luise

 • Cornelia says:

  Wow, I think that it is truly amazing that you are so engaged in trying new sports and activities because I know by my own experience that when the weather is getting colder, I have a tendency to just stay at home and sit with my phone or with some other screen. I know that many other people also can relate to this since almost no one is out in the streets and the gym is pretty empty in the winter (except from the two weeks after new years eve of course). You really inspire me to become more active and try new activities, because people are hurting their own body by only sitting in front of screens and you help to change this. Many humans are not brave enough to try new sports and are limited within only one type of sport. I myself have only tried about four sports so I am pretty fussy too. You have now inspired me to trying Pilates and boxing, which I would never had thought of one day ago. So thank you very much Janni! Sports that I think you should try is cheerleading and dance, these are sports I train myself and it is so much fun.<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.