BLUE

BikBok hat (here!)/ Gina Tricot jacket (here!)/ &otherstories sweater (similar here!)/ The Wolf Gang bag/ DrDenim jeans (here!) – adlinks

Hej hjärtan! Hoppas ni mår bra idag. :-) Vi startade dagen med ett träningspass, Benni kom hit igår så vi alla körde ihop i gymmet här hemma. Så skönt att bara gå ner för trappan så är man i gymmet, svårt att skippa träningen då haha! Planen för dagen är födelsedagslunch för min farmor (grattis världens bästa farmor!), vi ska till stranden som vi brukar när hon fyller år och troligtvis äta paella. Lite av en tradition när vi alla är här och hon har födelesedag. ;-) Här var min outfit från några dagar sedan, glömde bort att posta den. Den här puffiga jackan är så skön (såg att den är på rea nu!), det är inte så kallt här men när man åker golfbil blir det faktiskt lite kyligt. Hatten då – älskar! Jag har ju alltid varit svag för hattar, tycker det sätter den sista lilla touchen på en outfit. Nu ska jag föna håret, hitta något att ha på mig och sen iväg på lunch på stranden. Hörs senare, PUSS <3

//Hey loves! Hope you’re feeling great today. :-) We started the day with a workout, Benni arrived yesterday so we all worked out in the gym at home. It’s so nice to just walk down the stairs and then you’re in the gym, pretty hard to skip the workout then haha! The plan for the day is b-day lunch with my grandma (happy birthday the best grandma ever!), we’re going to the beach as usual when it’s her b-day and we’ll probably eat paella. It’s a bit of a tradition when we’re all here and it’s her day. ;-) Here’s my outfit from a few days ago, I forgot to post it. This puffy jacket is so comfy (I saw that it was on sale now!), it’s not that cold here but when you’re driving the golf cart it actually gets a bit chilly. About the hat then – love it! I’ve always had a weak spot for hats, I think it adds the last little touch to an outfit. Now I’m gonna blow dry my hair, find something to wear and then head out for lunch at the beach. Talk later, HUGS <3

22 reaktioner på “BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.