MONACO DAYS

Home sweet home. <3 Sunday with with my love. I wore a Wakakuu jacket (here!), Calzedonia leggings and Nelly sneakers (here!). – adlinks

Good morgon babes! <3 Jag kom nyss hem från en prommis och har ätit frukost framför nyhetsmorgon (morgonrutinen, haha), nu ska jag sätta mig och spela in podden som kommer upp på torsdag. Älskar att podda! :-)) Igår tog vi oss ut på en söndagsprommis, vi har ju båda varit ganska hängiga och Jon har varit sjuk hela veckan så det var skönt att komma ut. Vädret är verkligen perfekt här just nu, det gör mig lycklig. Vi gick till hamnen, kollade lite båtar och strosade runt bara. Vi gick upp en väg som jag aldrig gått och kom upp till ett riktigt coolt ställe med små torn och en mini amfi-teater typ haha! När solen nästan var nere gick vi och handlade lite, jag lagade sötpotatis, grönaker och falafel. Tröttnar aldrig på det! Idag har jag planer på att vara väldigt effektiv – först podda, maila, träna, planera närmsta veckorna, spela in en Q&A till min youtube (tänker be om frågor på IG) och redigera den. Hoppas ni får en fin måndag hjärtan, PUSS <3

//Good morning babes! <3 I just got back home after a walk and I had breakfast in front of the morning news (my morning routine, haha), now I’m gonna record the podcast that will be up on thursday. I love to do podcast! :-)) Yesterday we headed out for a sunday walk, we’ve both been pretty tired and Jon has been sick all week so it was nice to get out. The weather is really perfect here now, it makes me so happy. We went to the port, looked at some boats and just strolled around. We went up on a road I’ve never been before and ended up at a really cool spot with small towers and a mini amphitheater haha! When the sun was on it’s way down we went to do some groceries, I made sweet potatoes, veggies and falafel. I can’t get tired of it! Today I have plans to be super efficient – first podcast, emails, work out, plan the upcoming weeks, record a Q&A for my youtube (I will ask for questions on IG) and edit that. Hope you’re gonna have a great monday loves, HUGS <3

16 reaktioner på “MONACO DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.