BACK ON YT – Q&A!

Finally back on Youtube again – this time with a mixed Q&A with questions I got from you guys on IG! <3

Hej hjärtan! Vill ni veta vilken tabbe jag gjorde idag? Hahaha, skrattar åt mig själv. Jag trodde att jag bloggade imorse så jag har inte tänkt på det på hela dagen. Insåg först nu att jag inte postat något imorse. Förvirrad tjej, hej! ;-) Här kommer iallafall min första Youtube på 2 månader. Helt sjukt vad snabbt det har gått då, men som jag säger i videon ovan så blir det så när man inte postat på ett tag. Det blir en stor grej och så tar det emot att göra det, typ som med träning. ;-) Nu är jag tillbaka iallafall och så pepp på att filma! Först ut är en Q&A med några av frågorna som jag fick in på Instagram. Vi pratar allt möjligt från veganlivet, miljön och hur vi tänker, hy, kamera osv osv. Hoppas ni gillar den! PUSS <3

//Hey loves! Do you wanna know what I messed up on today? Hahaha, I’m laughing at myself. I thought I did a blogpost this morning so I haven’t thought about it all day. I just realized that I didn’t post anything this morning. Confused girl here, hello! ;-) Here’s my first Youtube video in 2 months. Crazy how fast that went by, but as I say in the video that’s how it goes when you haven’t posted in a while. It turns in to a big thing and it feels tough to do one then, kinda like with training. ;-) Now I’m back anyhow and I’m so excited to film! First up is a Q&A with some of the questions I got on Instagram. We’re talking about everything from vegan life, the environment and how we’re thinking, skin, camera etc etc. Hope you like it! HUGS <3

11 reaktioner på “BACK ON YT – Q&A!”

 • Tuva says:

  Where is the sweater and pants from?

 • Mireia says:

  Welcome back!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Anonymous says:

  Vackra söta goa Lillasyster, säg åt din dito vackra Storasyster att INTE markera sina ögonbryn på det “billiga” sätt som hon tyvärr hitinills gjort. Varför har ni inte ens märkt och påpekat detta för henne? Du har ju klarat detta mycket bättre…
  Janni Du har hitintills visat på både smak & klokhet (apropå vegetariansk mat m.m.) å Du och Jon ska bara blogga när Ni är inspirierade att göra så – Inget annat!
  HAVE A NICE LIFE & CONTINUE TO FLY :-)
  //Det är våra hycklande (MP-) politiker m.fl som ska sluta först att flyga för våra skattepengar!//

 • ule says:

  I salute your efforts to cut down on traveling! If you switch to slow instead of fast fashion, I’ll be really impressed!

  I agree with Janni that you should have a good idea about what you’re talking about when you try to educate people, or “start a discussion” as Jon put it. There are too many fake news and alternative facts as it is, and you probably don’t want to discredit yourself as a public person, either. Luckily, lots of scientific papers are available online :)

  • Caitlin says:

   Also don’t want to sound like a hater but rather give my honest opinion: I agree with another comment here that I’d be impressed if you switch to slow fashion instead. The whole fast fashion industry and hauls aspect is a bit contradictory from the environmental viewpoint, since fast fashion and consumerism also have a negative impact on the environment.
   Otherwise, you guys are great and keep up the hard work!
   PS – Will your C’est Normal swimwear be released which you posted awhile back that you tested, as I remember it should be made from 100% recycled plastic?

   • Caitlin says:

    Oops, my bad, should have watched the video until the end until posing the comment about swimwear. That’s great news! :)

 • Anonymous says:

  Welcome back !
  Hope to see more Fashion content soon ! I miss these inspirations posts.. <3
  And please yes try a new haircut, a long bobcut would look so good on new ! It's always nice to change and Jon will for sure like it ;)

  (Just jumping on the environment topic and trying not to sound like a hater : I understand you being vegan to compensate the travels etc .. which I respect and salute ! but I don't understand as you're driving a monster car (that is not even practical) and Jon is trying to build a massive/powerful boat which for sure will pollute a lot.. That would be easy for you guys to cut on this side too.. There are so many cars and boats that are way better for the environment and you have the luxury to afford those.. just saying :) )

 • Elle Storset says:

  i’m not sure how to contact you, but i wanted to let you know that i do freelance video editing in adobe premiere and love it hehe💛 if you are serious about finding a personal video editor, let me know ;) so happy to see you on youtube again!! also, i recently got the fujifilm xt-3 as well — it really is a dream!

 • Jasmine Ella says:

  Love seeing you back on Youtube! One thing you mentioned resonated with me so well about being vegan was the issues you say you are having with your skin! I have been vegan for 3 years now and feel amazing but one thing I have experienced is really bad skin and stomach issues due to the large amount of fibre… I feel like I might have to start eating Fish again for the omegas :( so upsetting! Really interested in getting the full healthy body analysis like you guys did!

  Jasmine x

 • Info fr. swebbtv på youtube says:

  Hoppas att ni inte låter er påverkas alltför mycket av alla de här överdrivna klimataktivisterna med sina oftast faktiskt “fake news”. Ta babysteps precis som ni så klokt påpekade i Jannis Youtube video senast. Vänligen ta er också tid att lyssna på några herrar med båda fötterna på jorden istället.

  Lördagsintervju 40 – Havsforskare Nils Axel Mörner om klimatet – hur är det egentligen?
  https://www.youtube.com/watch?v=YpGZdtfngsk
  Docent Nils-Axel Mörner är en världskänd legendar inom havsforskningen. Han ledde institutionen för paleogeofysik och geodynamik vid Stockholms universitet. Han har utfört studier i 60 länder, författat åtskilliga böcker och dokumenterat 671 vetenskapliga arbeten.
  Vi börjar med att konstatera att klimatskrämselpropagandan inte drivs av personer med kompetens inom området och exemplifierar med artiklar från SvD och Aftonbladet.
  Han förklarar att vi inte alls behöver vara oroliga för koldioxiden. Tvärtom har koldioxidhalten historiskt varit betydligt högre, vilket var bra för livet på jorden.
  Han menar också att påståendena om stigande havsnivåer är felaktiga. Vid ekvatorn sker det ingen havsnivåhöjning, snarast tvärtom. På norra hemisfären sker en stabil men måttlig höjning, sedan några hundra år. Men den visar ingen koppling till människors utsläpp av koldioxid. För trettio år sedan sa man att Maldiverna skulle stå under vatten år 2018, men det har inte hänt någonting. Man firade trettioårsjubileum av denna falska prognos tidigare i höstas.
  Den senaste forskningen tyder på att vi kommer få en ny kallperiod inom något decennium kopplat till sjunkande solfläcksaktivitet vilket i sin tur påverkas av kosmiska fenomen och av planeternas banor i solsystemet. Eventuell effekt av koldioxiden är helt försumbar i sammanhanget. Han berättar också att Olof Palme har haft en nyckelroll för att få in klimatskrämselagendan i nobelkommitten och i FN. Orsaken var att han ville stödja utbyggnaden av kärnkraften och minska oljeberoendet.
  Han anser att det mänskliga samhället och kulturen är betydligt ömtåligare än jordens klimat och är mer orolig för klimatskrämseln än för klimatpåverkan.
  Nils-Axel Mörner oroas av de totalitära tendenser som kommer till uttryck i klimatdiskussionen och han anser att statsvetarna bör intressera sig för hur detta påverkar världssamfundet.

  Lars Bern 19 dec – Myten om den farliga koldioxiden.
  https://www.youtube.com/watch?v=DRFO5njpMSE
  Lars Bern 11 dec. – Myten om det farliga kolesterolet.
  https://www.youtube.com/watch?v=BmAX_lMu1V8

Leave a Reply

Your email address will not be published.