AWKWARD STORIES

New podcast episode is out! Talking about awkward stories, both from ourselves and you guys… :-) Find it HERE!

Good morgon babes! Jag är i ett sånt flow med träning nu, tänkte prova mig på ett löppass idag. Jag gillar ju inte att springa (som ni säker vet) men jag vill verkligen gilla det, man blir så härligt slut efteråt och ibland när man inte vill gymma men ändå träna så är springa så mycket skönare än en promenad. Anyways, det var inte det jag skulle prata om utan jag ville påminna om att det är torsdag vilket betyder NYTT PODDAVSNITT! Yeey! Den här veckan pratar vi om pinsamma historier, både från er och från oss själva. ;-) Jag skrattade så mycket när vi spelade in, till och med så mycket att mikrofonen ramlade… Mitt ljud är konstigt nog lite sämre än vanligt och jag vet inte om det beror på att mikrofonen ramlade där i början haha! Ingen fara med ljudet men om ni märker det så vet ni att något blev knasigt, ber om ursäkt för det. Ni hittar podden där poddar finns, som vanligt! :-) Planen för dagen är att springa, packa (vi ska åka till Costa Rica imorgon med vänner, vi fick det i bröllopspresent så detta har varit bokat sedan Juli. Pratar lite om det i podden hur det känns att flyga nu igen när vi kom hem för bara ungefär 3 veckor sedan) och sen får vi se vad vi gör, inga storslagna planer för dagen. Hoppas ni gillar avsnittet, PUSS <3

//Good morning babes! I’m in such a flow now with training, I think I will head out for a run today. I don’t really like running (as you probably know) but I really want to like it, you get so nicely exhausted after it and sometimes when you don’t want to go to the gym but still train it’s so much nicer with a run compared to a walk. Anyways, that was not what I was supposed to talk about but I just wanted to remind you that it’s thursday and a new PODCAST EPISODE is live! Yeey! (Btw, I think we might be on to something that will translate! I will talk to the people I’m in contact with today!) This week we’re talking about embarrassing stories, both from you guys and ourselves. ;-) I laughed so much when we recorded this, so much that the mic fell down… My sound is a bit weird and I don’t know if it’s because the mic fell in the beginning haha! It’s not a huge problem but if you hear it you know that it’s something wrong, I apologize for that. You can find the podcast where you listen to podcasts, as always! :-) The plan for the day is to run, pack (we’re going to Costa Rica tomorrow with friends, we got it as a wedding gift so this has been booked since July. We’re talking about how I feel about flying again when we just got back almost 3 weeks ago) and then we’ll see what we’ll do, no big plans for the day. Have a great day babes, HUGS <3

10 reaktioner på “AWKWARD STORIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.