STHLM FROM MY PHONE

God morgon babes! <3 Hoppas ni mår strålande! Här var inlägget jag skulle ha skrivit igår… Haha! Det här är bilder från min lilla vistelse i Sthlm efter Indonesien, efter det här inlägget är jag back on track och kommer posta “in the now” bilder haha! Det första jag gjorde var att möta upp min syster, såklart. <3 Vi spelade in podd, hängde och pratade ikapp. Syster och bästa vän!

//Good morning babes! <3 Hope you’re feeling great! This was the post I was about to write yesterday… Haha! Here are some pictures from my little visit in Sthlm after Indonesia, after this post I’m back on track and will post “in the now” pictures, haha! The first thing I did was to meet up with my sister, of course. <3 We recorded a podcast, hung out and talked about everything we’ve missed. Sister and best friend!

Vi bodde på Nobis i vanlig ordning, mitt favorithotell med världens bästa staff! <3 Tog en bild på mina varmaste kläder jag hade med mig (hahaha) – Jons tröja, jeans, korta strumpor och vans med en liten scarf för att skydda halsen. Som tur var hade jag en tjock jacka med mig annars hade jag varit en isbit. :-)) Det här var det närmsta jag kom en outfit-bild, så får bjuda på den. (Sorry för det stökiga rummet, det var Jon inte jag. Såklart, hehe.)

//We stayed at Nobis hotel as always, my favorite hotel with the best staff! <3 I took a photo of my warmest clothes I had (hahaha) – Jon’s sweater, jeans, short socks and vans with a little scarf to protect my neck from the cold. Luckily I had a warm jacket otherwise I would’ve been an ice cube. :-)) This was the closest I got to an outfit pic, so I have to treat you with that. (Sorry for the messy room, it was Jon and not me. Of course, hehe.)

Jag gjorde det ballaste jag gjort inom smink – en foundation precis efter min hy! Här snackar vi framtiden. Det är Lancome som har det här på NK, dom mäter hyn på olika ställen i ansiktet och efter det blandar maskinen den perfeka färgen. Man får välja hur täckande man vill att den ska vara, hur mycket fukt osv osv. Min färg blev PERFEKT, det syns knappt att man har foundation och färgen smälter in så det blir inga linjer på halsen/öron osv. Jag döpte min till “Janni” och kommer bara kunna gå och fylla på när den är slut, hur coolt!?

//I did the coolest thing I’ve ever done regarding make up – a foundation exactly after my skin! This it the future. Lancome has this at NK (they have it in London, Milan, Paris and probably some more places too), they measure the skin on different places and then the machine will mix the perfect color. You get to choose how much coverage you want, how much moisture etc etc. My color ended up PERFECT, you can barely see that I have foundation on and the color blends in so well so you don’t get a single line on your neck/ear etc. I named mine “Janni” and I can just go and refill when it’s finished, how cool!?

Fick den i en fin liten box efter det och dom sminkade mig efter. Lyxigt efter 1 månad utan smink, haha! <3

//I got it in a little box afterwards and they did my make up after. Luxury after 1 month without make up, haha! <3

Självklart hängde jag med mina absoluta favoriter, Livve och Valle. <3 <3 <3 Livia fick sminka mig och fixa mitt hår (notera hårspännet med rosa och lila lockar haha) och efter min tur ville Livia bli sminkad. Vi hade det så roligt, jag måste posta en video på stories när vi körde en familje-sång/framträdande. Skrattade så jag fick ont i magen!

//Of course I hung out with my absolute favorites, Livve and Valle. <3 <3 <3 Livia did my make up and hair (notice the hair accessory with a pink and purple curl haha) and after that it was my turn to do Livias hair and make up. We had so much fun, I have to post a video on stories when we did a family song/performance. I laughed so hard that my belly was hurting!

Den här sömnappen jag skrev om förut (sleep cycle) gav mig äntligen 95%!! Det är mitt bästa resultat so far, jag gissar att jetlag och intensiva dagar med möten var tricket. ;-)

//This sleeping app I wrote about before (sleep cycle) finally gave me 95%!! It’s my best result so far, I guess jetlag and intense days with meetings was the trick. ;-)

Påväg upp till kontoret för möten, sminkad för en gångs skull (fick feeling med min nya foundation haha). Thank god för den här jackan alltså, den mysigaste jackan som finns (från Gina Tricot men tror den är slut)!

//On my way to the office for meetings, wore make up for once (I got feeling with my new foundation haha). Thank god for this jacket, it’s the coziest one there is (from Gina Tricot but I think it’s sold out)!

Mickis och jag gick och gjorde brynen och fransarna hos bästa Rapide Brow Bar, mitt absoluta favvoställe när det kommer till bryn! Jag känner mig alltid så fräsch efter och jag har nog gått dit i 3-4 år snart. Synd att jag inte är i Sthlm så ofta, nu kan det gå så lång tid mellan gångerna haha! Jag fick dock ingen bild när jag låg där (tack syster, grym blogg-kompis… Hahaha), men här ligger Mickis och får brynen fina. :-)

//Mickis and I went and did our brows and lashes at Rapide Brow Bar, my absolute favorite place when it comes to brows! I always feel so fresh after it and I’ve been going there for 3-4 years soon. Too bad I’m not in Sthlm that much, now it can take quite a long time in between haha! I didn’t get a photo of me laying there (thanks sis, great blog friend… Hahaha), but here’s Mickis laying down getting her brows pretty. :-)

Åt middag på Berns med vänner, jag fick vegansk sushi och alla rätter! <3 Dock inte efterrätterna men jag åt dom iallafall, min regel är att ät veganskt så gott det går om jag äter ute men om det är en efterrätt tex så måste jag få testa. :-) Har inte ätit på Berns på evigheter men satan vad trevligt och gott det var! Mysigt att gå ut och äta med vänner också. <3

//Had dinner at Berns with friends, I got vegan sushi and all the dishes! <3 The dessert wasn’t vegan though but I ate it anyways, my rule is to eat vegan as good as I can when I eat out but if there’s a dessert for example I have to be able to try it. :-) I haven’t been to Berns in ages but wow it was nice and good! Cozy to go out and eat with friends too. <3

 

Vi åt även middag med hela släkten i princip (här snackar vi stor modern family, haha) då min lillebror fyllde 18! <3 Vi åt på ett ställe som heter Marco’s och det var SÅ gott! Jag åt en svamprisotto som var så god, och till efterrätten hade dom gjort en vegansk kladdkaka med vegansk vaniljglass. Uppskattat! :-) Vi åt pizza till förrätt btw, inte mycket som slår det. TACK Sthlm och alla vänner/familj för tre mysiga dagar. Ni är bäst! <3 Nu ska jag dra och träna, I’m back och längtar till träning nu. Det tog mig bara 3 dagar den här gången – yeeey! PUSS!!

//We also had dinner with the entire family (we’re talking a biig modern family, haha) since my little brother turned 18! <3 We had dinner at a place called Marco’s and it was SO good! I had a mushroom risotto which was great, and for dessert they made a vegan chocolate cake with vegan vanilla ice cream. Very appreciated! :-) We had pizza as a starter btw, not much that can beat that. THANKS Sthlm and all my friends/family for three cozy days. You’re the best! <3 Now I’m gonna head out for a workout, I’m back and I want to workout now. It only took me 3 days this time, yeeey! HUGS!!

13 reaktioner på “STHLM FROM MY PHONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.