BEACH SILK

IABon earrings/ Sisters The Label dress

God morgon hjärtan! Här kommer lite bortglömda bilder från Costa Rica, en outfit nästan. :-) Hade dock bara på mig en liten klänning och snäckörhängen (älskar!). Ett tips dock, silkesklänningar i väskor och fukt när man inte har en steamer är inte toppen hehe. Jag brukar ju faktiskt inte vara så duktig på att stryka kläder men jag har blivit liite bättre. Min tjejkompis Mira brukar smsa ibland “strykjärn och steamers är bra” hahaha! Hon tycker jag är dålig på sånt… Wonder why. ;-) Anyways, solen skiner här i Monaco och det känns verkligen som sommaren är påväg. Jag har dock tappat all min färg redan i princip, det gick snabbt. :-( Nu ska vi iväg på ett möte, jag tror vi kommer hålla på hela dagen så önska oss lycka till. PUSS <3

//Good morning loves! Here are some forgotten pictures from Costa Rica, almost an outfit. :-) I just wore a little dress and seashell earrings (love!). A tip though, silk dresses in bags and humidity when you don’t have a steamer is not great hehe. I’m usually not that good at ironing clothes but I’ve gotten a biit better. My friend Mira texts me sometimes saying “an iron and steamers are great” hahaha! She thinks I’m bad at that… Wonder why. ;-) Anyways, the sun is shining here in Monaco and it really feels like summer is coming. I’ve lost almost all of my tan already though, that went fast. :-( Now we’re heading out for a meeting, I think we will be there all day so wish us luck. HUGS <3

18 reaktioner på “BEACH SILK”

 • Caloveline says:

  Lycka till! Har hört att om man sätter in plagget man vill ha rakt inne på toan när man duschar så kommer ångan att göra plagget rakt! Har aldrig testat men det llåter som att det kan fungera.
  http://Www.caloveline.com

 • äääälskar din stil!

 • Mireia says:

  A silk dress is a must!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Lisa says:

  Hej Janni!
  Jag kollar på både dina och Jons vloggar och har funderat flera gånger på hur ni känner alla människor. Vart i världen ni än reser så bor ni hos eller hänger med olika personer/gäng?
  T.ex Han på Lombok, eller gänget ni åkte iväg på båten med i Indonesien, Freddie i Costa Rica osv. Är det personer som ni känner sen innan eller lär ni känns folk på plats?😍

  • janni says:

   Hahaha, ja jag har aldrig tänkt på det! Vi lär känna folk, våra vänner på Lombok och på båten har vi lärt känna i Indonesien. Vänner för livet! <3 Freddie var första gången vi träffade du, men det är också en vän för livet nu. Jag älskar att lära känna nya människor som du kanske märker. ;-) Kram!

 • Thea says:

  Så sykt fin farge på kjolen !! veldig kledelig! :)

  Et lite tips fra en ikkestrykjern-fan til enn annen: Sett på vannkokeren med litt vann i og ha lokket åpent. Da kan du dra klesplagget over dampen som kommer opp og alt rettes ut uten problem! Funker alltid :) (Funker med en kastrull med kokende vann også)

  Elsker å kikke innom bloggen din! blir så glad :)
  Klem

 • Anonymous says:

  Fantastisk färg på dig!

 • Mili Troncone says:

  Janni! A good tip to iron the clothes on the go is to put in an empty spray bottle 1/3 of hair conditioner and 2/3 of water and mix it. Spray the clothes leaving 10 to 15 cm of space between the bottle and the clothes. Stretch the clothes and let it dry. It’s like magic! It works with all kind of textures but with silk works better. Hope it’s useful!!

  • janni says:

   Ooh this sounds interesting, I would think the conditioner would leave stains but maybe not! Will try it for sure, thanks babe! <3

   • Mili Troncone says:

    At first I thought it too, but it doesn´t! Hope this helps while travelling or if you don´t want to iron your clothes at home! I do it all the time haha <3

 • Linnéa Friberg says:

  Janni, sitter och lyssnar på er podd från förra veckan och blir så ledsen över hur mycket hat och negativt som cirkulerar på sociala medier!! Men, jag tror att ni har väldigt rätt i att för varje negativ kommentar eller tumme ner som dyker upp, så finns det tio gånger fler (minst!!) positiva kommentarer och tummar upp – som aldrig dyker upp. Jag ÄLSKAR dina kanaler och många andra influensers också, men jag lämnar sällan kommentarer för att jag har ingenting att påpeka osv. (skulle i och för sig inte lämna taskiga, dåliga eller negativa kommentarer heller, för det gör man bara inte). Men efter att ha hört ert avsnitt så ska jag absolut bli bättre på att lämna positiva kommentarer och mer kärlek! Ju fler som gör det, desto mindre plats får alla negativa människor därute. Please, sluta inte fota, filma och inspirera! Du är grym!! <3

  • janni says:

   Tack fina du! <3<3 Jag tror verkligen på att kommentera något fint om man gillar det man ser, det gör alla glada! :D Kärlek till dig! <3

 • Sandra says:

  Lovely look! I really like the photos. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

 • Dina kläder är väldigt vackra, jag gillar det, tack.

Leave a Reply

Your email address will not be published.