MONACO DAYS

God morgon hjärtan! Jag tänkte starta den här fredagen med att visa en dag med lite snapshots från Monaco. Det är så mysigt att vara hemma och njuta av våren som har kommit. Den här tiden på året är så fantastisk här. <3

//Good morning loves! I thought I would start this friday by showing one day with some snapshots from Monaco. It’s so cozy to be at home and enjoy spring that has arrived. This time of the year is so amazing here. <3

Jon, Benni och jag gick på en promenad till…

//Jon, Benni and I went for a walk to…

Hotel De Paris. Jag har aldrig varit där inne faktiskt (I know, skäms eftersom jag bor här) och WOW vad fint det är. Här är entrén!

//Hotel De Paris. I’ve never been in there before actually (I know, I’m ashamed since I live here) and WOW it’s pretty. This is the entrance!

Vi gick dit för ett frukostmöte, och det här är väl en typisk fransk frukost. Alldeles för sött för min smak men gott ibland, haha!

//We went there for a breakfast meeting, and this is a typical french breakfast. Way too sweet for my taste but tasty sometimes, haha!

När vi var klara (några timmar senare haha) så gick vi ut och möttes av det här. Hur söt är bilen? Hade gärna glidit runt i en sån fast i turkos eller ljusrosa. Jag vänjer mig aldrig vid hur fint Monaco är, ibland känns det som man är med i en film. <3

//When we were done (a few hours later haha) we walked out and got welcomed with this. How cute is this car? I would’ve loved to cruise around in one like that but in turquoise or light pink. I never get used to how beautiful Monaco is, sometimes it feels like I’m in a movie. <3

Sen var det dags för att fota min outfit så Jon fick vara testperson så jag kunde se hur det såg ut. Sötnos. ;-)

//Then it was time to shoot my outfit so Jon had to be the test person so I could see how it looked. Cutie. ;-)

Och det här var vad jag hade på mig – comfy. :-)

//And this was what I wore – comfy. :-)

Sen strosade vi runt en stund och njöt av solen. :-) Nu är det dags för mig att packa ihop det sista, jag ska till Sverige idag för ett jobb nästa vecka så jag passar på att åka några dagar tidigare så jag kan träffa familj och vänner. ÄNTLIGEN! Som jag saknat dom. <3 Känns lite tungt att lämna Monaco dock då vädret bjuder på sommar och vi har så sköna rutiner här nu. Som tur är kommer jag hem snart igen. :-) Puss och kärlek!

//Then we strolled around a bit and enjoyed the sun. :-) Now it’s time for me to pack up the last few things, I’m heading to Sweden for a job next week so I’m taking the opportunity to go a few days early so I can see family and friends. FINALLY! Oh I’ve missed them. <3 Feels a bit sad to leave Monaco though since it feels like summer and we have great routines here now. Luckily I will be back home soon again. :-) Kisses and love!

20 reaktioner på “MONACO DAYS”

 • Caloveline says:

  Ååh så vacker Monaco är! Ser verkligen ut som en film
  http://Www.caloveline.com

 • Mia Hacklin says:

  Åh vilka fina bilder, kan förstå att det känns ibland som att du var i en film. Får man fråga hur du flyttat just till Monaco? Skönt att träffa familj o vänner igen kan jag tro men säkert skönt att komma hem sen igen. Lycka till med jobbet här i stockholm.♥♥

  • janni says:

   Ja det är så vackert! <3 Jon har bott där i 15 år snart, så när vi hade varit ihop i lite mer än 4 år så bestämde jag mig för att flytta också. Väder, sol och palmer är livet för mig så att få bo där det finns har alltid varit min dröm. Kram! <3

 • Denise says:

  Sånna här inlägg gillar man ju veeeerkliiiigen!! dröm!

 • ISA says:

  näääe men alltså vilken plats! Ser veeerkligen ut som en film, wow!

 • Sophie says:

  Vilken utsikt i den första bilden, bergsväggarna på sidorna ger också en fantastisk känsla. :-)
  Och bilen ja, så fin!!!

 • Annika says:

  Jag har en Monaco-fråga som du borde kunna hjälpa mig med. För många år sen var vi där över dagen och såg då en stor simbassäng som även verkar vara öppen för allmänheten men vi hittar inte dit igen. Har du någon aning om vad jag menar och kan du bistå med en adress eller hint om var vi ska leta i sommar?
  Stort tack på förhand.

 • jmariee says:

  Hej Janni,
  Tänkte tipsa om vegan omega 3 från Simris Alg :) Finns på tex Åhlens.

  http://www.tidningenhalsa.se/artiklar/artiklar/20170911/alger-basta-vego-omega-3/

  Trevlig helg!

 • Amel says:

  Ser så härligt ut!
  Du som reser såpass mycket som du gör. Har du några rutiner i ditt resande? Jag tänker att för många (inklusive mig) som ändå är vana resare, så är det alltid liten “stress” innan man åker iväg. Och även om det är en relativt kort resa, alltså bara inom europa, så åker man till flygplatsen ett tag innan, vilket gör att det ändå blir lite av ett projekt som gör en lite trött. Även projektet med att varje gång packa ner och upp en resväska, tvätta allt, fundera över vad som ska vara i den osv. Vore kul att höra om hur du gör? Är du på flygplatsen väldigt kort innan flyget ska lyfta, packar du alltid upp resväskan direkt, äter du någonsin den “dåliga” maten på flygplatsen, försöker du alltid hitta direktbiljetter osv?
  Helt enkelt så vore det kul att höra om dina rutiner kring resandet!
  Tack för en fin blogg, ha det bra! :)

  • Angelique says:

   Det hade jag gärna läst om också! :D Några tips från mig är att ha lite ansiktsprodukter/krämer etc i reseförpackning som alltid ligger kvar i resväskan som är avsett just för att resa så behöver du bara göra eventuella kompletteringar när det väl är dags. Hitta bra sminkprodukter som kan användas på flera sätt och ta sedan ett foto på det. På så sätt går det snabbt att packa samma sak nästa gång. När du väljer kläder: börja med att välja ut skor eftersom det ofta är ganska avgörande att ha rätt skor när man reser och man oftast inte har plats för så många par. Bygg sedan på outfits nedifrån med nederdelar som går att kombinera på flera, sedan överdelar osv och allra sist eventuella accessoarer/smycken. Detta är en grej som jag kom på i och med att jag har en relativt liten garderob och alltid reser med kabinväska och det har verkligen underlättat mycket när jag packar!

  • janni says:

   Ja men lite rutiner har jag nog, men det är ju inte superkul med själva resvägen och allt runtomkring. Jag blir också trött. ;-) Jag försöker komma en bra tid till flygplatsen, inte för lång tid innan och inte för sent haha! Jag lägger lite grejer i handbagage ifall min resväska skulle försvinna, jag packar alltid upp resväskan direkt, min neccesär är alltid packad med reseprodukter så jag inte behöver packa den osv. Jag köper oftast mat på flygplatsen men försöker hitta något ganska hälsosamt. :-) Försöker alltid boka direktflyg, även om det kostar lite mer tycker jag att det är värt tiden det tar med ett byte osv. Kram!

 • Moa says:

  Ååh så underbart med vår och allra helst i Monaco, finaste staden! Ha en toppenhelg <3

 • Mireia says:

  Every corner looks so beautiful!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Kristen says:

  Sooo beautiful, I love the vibes in Monaco <3

  http://www.kristenskouture.com | Fashion. Luxury. Style.

  .

 • Anonymous says:

  Where’s your jumpsuit from? I love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.