STOCKHOLM WEEKEND VLOG

My saturday in Stockholm. <3 I’ve had such an amazing weekend with friends and family!

Hej hjärtan! Förlåt för uteblivet bloggande idag, jag har prioriterat tid med vänner och familjen. Jag har hunnit med så många vän-dates idag haha! <3 <3 Bästa som finns! Igår vloggade jag hela dagen och här kommer den. Där får ni hänga med på en lördag i Stockholm. Det var så otroligt mysigt att ta båten ut till Nacka Strand för att äta brunch, det är verkligen ett hett tips om man är i Stockholm. Jag är ändå uppvuxen här och har aldrig gjort det, tänk att jag var tvungen att flytta utomlands för att börja upptäcka min gamla hemstad. ;-) Det var jag, min syster, Alex och Vickan. Jag har så mycket kärlek för dom tjejerna och jag saknade dom seriöst samma sekund vi sa hej då. Jag hade träningsvärk i magen från att vi skrattat så mycket. Vilket dundergäng vi är, 4 syrrorna haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och packa iordning lite för imorgon. Jag ska filma en kampanj som troligtvis kommer vara den roligaste någonsin, jag ska fråga imorgon hur mycket jag får berätta. :-)) PUSS, ha en fin söndagkväll. <3

//Hey loves! Sorry for not blogging today, I prioritized time with friends and family. I’ve had time for so many friend-dates today haha! <3 <3 The best thing there is! Yesterday I vlogged all day and here it is. You get to come along for a saturday in Stockholm. It was so cozy to take the boat out to Nacka Strand to eat brunch, it’s truly a great tip if you’re in Stockholm. I’m grown up here but I’ve never done it, I had to move out of the country to start exploring my old home town. ;-) It was me, my sister, Alex and Vickan. I have so much love for these girls and I seriously missed them the same second we said bye. My stomach was sore from laughing so much. What a super group we are, the 4 sisters haha! Now I’m gonna get in the shower and then pack up some things for tomorrow. I’m gonna film a campaign that probably will be the most fun I’ve ever done, I’m gonna ask tomorrow if I can tell anything. :-)) HUGS, have a nice sunday night. <3

10 reaktioner på “STOCKHOLM WEEKEND VLOG”

 • Elin says:

  Hej.

  Jag har senaste dagarna lyssnat ikapp på er podd och lyssnat både på avsnittet där ni pratar om hatet mot flygresor/miljöfrågor och avsnittet om hat överlag på sociala medier och jag tänkte när jag lyssnade att jag tycker att du gör en svin-bra jobb! Att du tänker så mycket som du gör på vad du äter, miljön etc. är nog mer än vad många andra influensers gör! och alla måste börja någonstans! Så vill bara kika in här och säga att jag tycker du gör ett superbra jobb! Älskar er podd och dina + Jons bloggar och jag hoppas du fortsätter trots att du funderat på att sluta senaste tiden <3

  Kram!

  • janni says:

   Men tack för din fina kommentar! <3 <3 Jag kommer fortsätta, har fått peppen tillbaka och efter alla fina kommentarer efter avsnittet känner jag att det är det jag sak fokusera på. Inget annat! Kärlek <3

 • Maria says:

  Jättemysig vlog! Så roligt att bara hänga med en helt vanlig dag. Er familj verkar så himla härlig! :)

 • Anna says:

  Where is the white sweater from? sooo nice!!

 • Helen says:

  Så mysig vlog! 😍
  Och jag känner igen mig med att blir torr av att vara i Sverige. Jag bor sedan fyra år i Hamburg, och varje gång jag kommer till Sverige så torkar mina händer och mitt ansikte ut efter två sekunder. O då hänger jag bara i södra Sverige 😅
  Men att använda en sån där ansiktsmask ska jag absolut prova! ☺️

  • janni says:

   Jag veeet, det är galet!! Haha! Massa krämer och ansiktsmasker är vad som behövs. ;-) Kram!

 • Mireia says:

  Looks so cool!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.