ÅRE DAYS

Some mixed snaps from our days in Åre. <3

God morgon hjärtan! Den här gången från Stockholm, vi kom hit igår igen. Jag åkte direkt till min syster och hängde med barnen. Jag gör alltid det när jag kommer hit, det första på listan. ;-) Vi hade det så fantastiskt i Åre, jag har varit där en hel del gånger men jag har aldrig fått se Åre med det här vädret så många dagar i rad. Vilket ställe! Haha! Vi har varit väldigt aktiva, åkt skidor, längd, gått upp på toppen av berget och gått promenader. Som tur är har vi ätit massor också, när Jons mamma är i närheten blir det alltid massa god mat. :-)) Tack Åre för dom här dagarna! Ikväll ska vi faktiskt på hockeymatch (Jons bror jobbar med Bauhaus som sponsrar hockeyn) och imorgon åker vi hem igen. Det ska bli skönt att komma hem, längtar faktiskt dit nu. PUSS, nu blir det poddinspelning med syster! <3

//Good morning loves! This time from Stockholm, we arrived here yesterday. I went straight to my sister to hang out with the kids. I always do that when I arrive here, the first thing on my list. ;-) We had an amazing time in Åre, I’ve been there several times before but I’ve never seen Åre with this weather so many days in a row. What a place! Haha! We’ve been very active, skiing, cross country skiing, ski touring to the top and been out for walks. Luckily we’ve had a lot of food too, when Jon’s mom is around there’s always lots of good food. :-)) Thanks Åre for these days! Tonight we’re actually going for an ice hockey game (Jon’s brother works with Bauhaus that sponsors the ice hockey) and tomorrow we’re going back home again. I can’t wait to come home, I miss it. HUGS, now I’m gonna record another podcast episode with my sister! <3

11 reaktioner på “ÅRE DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.