SUMMER KICK OFF!

From this weekend! <3 I’m wearing a dress from LoveShackFancy.   Photo by Hampus Marcussen.

Hej hjärtan! Jag har totalstädat hela lägenheten den här morgonen, städat ur kylen, diskat allt, tvättat allt och dammsugit. Bästa känslan! Vi håller ju på och packar ihop för sommaren och jag har i vanlig ordning packat med mig alldeles för mycket. :-)) F1-helgen här i Monaco är vår kick off för sommaren, vi brukar åka till Marbella när den helgen är över och stanna där i 2 månader. Förra året åkte jag ju till Aten på “jobb” vilket visade sig vara min möhippa, haha! Förra sommaren var det bröllop och ett nyrenoverat hus som skulle bli klart, så den här sommaren kommer bli lite lugnare. Ser fram emot det. Nu ska vi snart hoppa in i bilen och börja köra mot Marbella, känns så galet att sommaren är här. Känns ännu mer galet att vi ska köra till Spanien, det kommer ta 17h om vi har tur haha! Tror nog det blir ett stopp i Barcelona eller så, hade varit skönt med en liten paus på vägen men känner jag Jon rätt så kommer vi inte stanna. ;-) I’ll keep you posted! PUSS <3

//Hey loves! I’ve done a major clean of the entire apartment this morning, cleaned out the fridge, all the dishes, all the laundry and vacuumed. The best feeling! We’re packing up for the summer and as usual I’ve packed way too much. :-)) F1 weekend here in Monaco is our kick off for the summer, we usually go to Marbella when this weekend is over and we stay there for about 2 months. Last year I was heading to Athens for a “job” which ended up being my bachelorette party, haha! Last summer we had our wedding and a new house that we were gonna finish renovations, so this summer will be calmer. I look forward to it. We’re soon about to get in the car to start driving towards Marbella, it feels so crazy that summer is here. It feels even more crazy that we’re gonna drive to Spain, it will take us 17 hours if we’re lucky haha! I think we might stop in Barcelona or so, it would be nice with a little break on the way but if I know Jon correctly we won’t stop. ;-) I’ll keep you posted! HUGS <3

7 reaktioner på “SUMMER KICK OFF!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.