Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:10 | May 31, 2019

SUMMER HAUL!

Video in collaboration with Gina Tricot!

A haul filled with summer clothes from Gina Tricot! <3

God morgon babes! Min morgon började för några timmar sedan, men jag brukar ändå vilja starta dagen här inne med god morgon. :-) Vi har hunnit äta frukost, cykla till gymmet, köra en timmes pass, cykla hem igen och sen duscha. Rutinerna vi har här är så fantastiska! Känns skönt att vara igång med träningen nu också och jag ska hålla i det här hela sommaren. :-) På tal om sommar så la jag upp en sommar-haul imorse, det är ett samarbete med Gina Tricot och som ni vet älskar jag deras kläder. Har alltid gjort! Ni kan kolla på den ovan och länkar till alla plaggen hittar ni under videon. Planen för dagen är att fota lite, jobba och snart vill jag ut och äta en smarrig fredagslunch. Vi har inte varit och handlat än så kylen ekar tomt… Det står alltså på schemat också! Puss, hoppas ni får en fin fredag! <3

//Good morning babes! My morning started a few hours ago, but I like to start the day in here with a good morning. :-) We’ve had time to eat breakfast, bike to the gym, do a one hour workout, bike back home again and then had a shower. Our routines here are amazing! Feels great to be back on it with training again too and I will keep it like that all summer. :-) Speaking of summer I posted a summer haul this morning, it’s a collaboration with Gina Tricot and as you know I love their clothes. I’ve always done! You can check it out above and you can find links to all the pieces under the video. The plans for the day is to shoot some photos, work and soon I want to head out to eat a tasty friday lunch. We haven’t been out to do grocery shopping yet and our fridge is completely empty… So that’s on our schedule too! Hugs, hope you’re having a great friday! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “SUMMER HAUL!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin video och sköna outfits 🙂

  Reply
 • Wondering if you gotten bigger breast implants or have u guys become pregnant?

  Reply
 • Omg I love the denim suit! Can’t wait to receive mine! :)

  Reply
 • Jag älskar att du börjat göra fler videos nu! Tack för sommar haulen, jag behövde verkligen lite inspo haha! Älskar alla outfitsen! Kram!

  Reply
 • Uhuuue hoppades verkligen på en rabattkod.. Need it so bad hahah.. Fantastiskt fina kläder!

  Reply
 • I always said you’re my best logger. keep posting thoughts

  Reply
 • Vi har inte varit och handlat än så kylen ekar tomt… Det står alltså på schemat också! Puss, hoppas ni får en fin fredag! <3

  Reply
 • I am anticipating another incredible article from you.

  Reply
 • Wow! Du är så vacker … Jag minns de dagarna innan covid – det var så trevligt att bara ha det bra att handla och träffa vänner. Jag hoppas att vi inte behöver vänta för länge! Kyssar <3

  Reply