Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:55 | July 4, 2019

DINNER BY THE SEA

Sunset dinner by the sea. <3 Then we walked around Puerto Banus and looked at boats.

God morgon hjärtan! <3 Igår tog vi oss ner till hamnen för att strosa runt och äta middag. Vi gick runt i hamnen och kollade båtar, min pappa är sugen på en båt igen eftersom han sålde sin tidigare i somras… Samma visa varje gång, haha! ;-) När vi hade kollat på några så gick vi bort en bit till restaurangerna som ligger bakom hamnen precis vid vattnet. Vi satte oss på ett av ställena och beställde in lite olika saker, för mig blev det en ceasarsallad (en sak jag inte får nog av just nu!) och pommes med en vitlöksdipp. Sallad och pommes är bästa kombon, haha! Både Jon och pappa körde på pizza som såg riktigt smarriga ut också. Så mysigt att sitta vid vattnet och äta, det luktade båtsemster och vi satt där i några timmar innan vi gick vidare en sväng i hamnen. Så mysig kväll! Nu väntar jag på Klara som kommer snart, wihoo!! PUSS <3

//Good morning loves! <3 Yesterday we went down to the port to stroll around and to have dinner. We walked around the port and looked at boats, my dad wants one again since he sold his earlier this summer… Same thing every time, haha! ;-) When we’d seen some of them we went a bit further to the restaurants behind the port by the water. We sat down at one place and ordered a few different things, I had a ceasar salad (one thing I can’t get enough of right now!) and fries with a garlic dip. Salad and fries is the best combo, haha! Both Jon and my dad ordered pizza that looked really good. So cozy to sit by the water and eat, it smelled like boat vacation and we sat there for a few hours before we went for another stroll in the port. Such a cozy night! Now I’m waiting for Klara that will arrive soon, wihoo!! HUGS <3


14 kommentarer14 kommentarer om “DINNER BY THE SEA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Dear Janni
  Did you start eat meat again? Its because you’re pregnant?

  Reply
 • I eat fish and chicken when I really want it, maybe fish 2-3 times/month and chicken maximum once a month haha! Xx

  Reply
 • Skulle vara intressant att få veta
  Lite mer hur du tänker kring kosten nu när du är gravid. Är du fortfarande vegan? Kommer ni ge er bebis vegan mat när han/hon börjar äta ”vanlig” mat?
  Själv har jag en son på 11 månader som äter allt, tack vare att vi gett honom allt :) Han älskar till och med senapssill som han fick nu på midsommar haha
  Lycka till och grattis till det finaste som finns!

  Reply
 • Ser SÅ härligt ut!! 🤩
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Vad är det för fint halsband du har? Inte den vanliga berlocken utan det där kortare, breda i guld? Berätta!! Länka! Jag är på jakt efter ett sånt.

  Reply
 • Från Safira! :D Xx

  Reply
 • What a nice place with a view!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Det där ser helt underbart ut. Skulle inte du kunna skriva ett inlägg med dina favoritställen i Marbella? Typ för brunch, lunch, middag etc :) Skulle verkligen uppskattas! 💕

  Reply
 • Åh jo det kan jag göra! :D Xx

  Reply
 • I was there tuesday, really bummer I didn’t ran into you guys! But now I’ve seen with my own eyes how beautiful it is over there, even more in real life! I hope you’re doing well. Greetings from The Netherlands

  Reply
 • Hej Janni, where is your top/dress from? In love with the colour!! ✨

  Reply
 • Vilket fantastiskt mys<3 Längtar också efter lite sol och värme nu!

  Reply
 • It looks so beautiful and peaceful!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • Wow this looks amazing!
  X https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply