POOL-ING

Pool days at home. Morning dip, afternoon swim or night swim. At least once a day. <3   I’m wearing a C’est Normal swimsuit (available soon!)

Hej hjärtan! Jag NJUTER. Njuter av att det är sommar. Njuter av att vårt hus är fantastiskt. Njuter av att vår pool är helt underbar. Njuter av att vi har haft vänner här (sista åkte idag). Njuter av att baka vår lilla bebis. Njuter av att känna sparkar i magen varje dag och bli påmind om vad vi har framför oss. Jag njuter av livet helt enkelt! Här badas det antingen på morgonen, mitt på dagen när det är som varmast eller på eftermiddag/kvällen. Jag känner direkt när jag inte bloggar på en dag att jag blir mer sugen på att fota och peppad på att blogga, så då satte jag mig ner och gjorde det. Vad ska ni hitta på i helgen? Please tell me, jag tycker det är så mysigt att läsa om era planer! :-) Vi har inga planer alls annat än att fortsätta bada (haha), läsa böcker (jag lånade 3 böcker av pappa) och städa här hemma. Massa kärlek till er! <3

//Hey loves! I’m ENJOYING. Enjoying that it’s summer. Enjoying our house that is just amazing. Enjoying our pool that is just too good. Enjoying that we’ve had friends over (the last one left today). Enjoying baking our little baby. Enjoying feeling kicks inside my stomach every single day and get reminded about what we have ahead of us. I enjoy life! Here we swim either in the morning, in the middle of the day when it’s the hottest or in the afternoon/night. I feel when I don’t blog for a day that I want to shoot more photos and I get excited to blog, so I sat down to do so. What are you up to this weekend? Please tell me, I think it’s so cozy to read about your plans! :-) We don’t have any plans except continuing swimming (haha), read books (I just borrowed 3 books from my dad) and clean at home. Lots of love to you all! <3

42 reaktioner på “POOL-ING”

 • Erika says:

  Underbar pool ni har! Här firas att semestern är här med ett glas ikallt rosévin. I helgen ska vi bygga färdigt vårt hörnskafferi i vårt nya kök och ha loppis här hemma på söndag. Härlig helg i sommar-Sverige!
  Ha en fantastisk sommar i ert fina hus! ☀️

 • Erica says:

  Vi (sambo och jag) åker till Kroatien imorgon och shoppas på fint väder! När vi kommer hem bär det av till västkusten där mina föräldrar har hus :D

 • Carolina says:

  Jag är i Österrike på racing tillsammans med min pojkvän som kör i serien ”TCR Europe”. Hoppas ni får en mysig helg i värmen!

 • Keidi says:

  Hi!
  I also loooove swimming, I have been doing it about 10 years now and I also want to have a pool in my home someday! ;) Dream!
  This weekend I am going to a concert with my sister, can’t wait :D. And also thinking about picking cherries from my home garden because they are ready and making some compote for the winter. Yum :D

  Lots of love!

 • Anonymous says:

  Skönt med värme. Själv ska jag vara kvar i Stockholm får inte åka någonstanns för en bebis kommer snart . Grattis till er båda och roligt att ni får en pojke. Jag ska också få en pojke . Kramar

 • Nicola says:

  Hej Janni :) your plan sounds amazing!! Me and my friend just came from a surftrip near to lisbon, now enjoying some food and good talks with friends. Tomorrow up to Lisbon to explore the city!! If you haven’t been there you have to go, it’s such a beautiful place <3 lots of love !

 • Sofiealfrida says:

  Åh vilket mys ni har!! Du gör rätt som njuter! Här vankas det spa-helg med kärleken<3 Känns riktigt välbehövligt efter jobb söndag till lördag, kör sista racet nu!! PUSS<3

 • Jennie says:

  Jag och pojkvännen ska flytta ihop i augusti så min helg kommer bestå av att börja packa. Tänkte komma iväg på ett träningspass också! Det låter som att ni har det jättemysigt :)

 • ina says:

  in austria its cold and rainy so i do the weekend exactly nothing except chilling, netflix and order some food :))

 • Anonymous says:

  Hi Janni,
  I am starting my Saturday with a nice walk together with my mum and grandma in a beautiful park/forest close to our home to have lunch together in a forest-café. In the afternoon I will treat myself with a good full body workout and cook a healthy dinner afterwards. On Sunday my boyfriend and I have our 2 year anniversary so its gonna be filled with lots of love :) We are going to do a tandembungeejump next week, sooo excited for it!
  Its the first time I am commenting one of your blogs. You always make me smile so I hope I did the same for you xx
  All the best for you, Jon and your baby from Germany :)

 • Mikaela says:

  Alltså er pool är perfektion!!

  Vi har lägenhet i Almunecar (1h från Malaga) och är här över sommaren. Imorgon tänkte vi hänga på stranden och på kvällen gå ner på stan då det firas något helgon här så det är lite tivoli för barn osv. På söndag ska vi till Torre del mar som har en flygplansshow på stranden. Har en snart 2 årig son som är besatt av flygplan och helikoptrar så tror han kommer vara i himmelriket :). Ha en skön helg. Så mysigt att följa din graviditet. Vi är typ i samma vecka då vi väntar syskon, så det är extra spännande :). Kram!

 • Finlands Erica says:

  Skall åka till Nice i morgon med svärfamiljen och sen köra upp till Montauroux där de hyrt hus och vi skall sola och bada en vecka! :)

 • Camilla says:

  Ledig helg för mig ( jobbar annars varannan helg) så förutom att jag måste göra såna här tråkiga “måsten” som diska, tvätta och städa undan i min nya lägenhet så tänkte jag ta mig till en blomaffär i staden jag bor i och kika på växter! Jag har en blomlåda på min balkong som ekar tomt och det är faktiskt soligt ute idag i Sverige så tänkte passa på och ta en promenad dit och fynda lite :)
  Annars är jag också sugen på att sätta mig på min innergård och läsa, äta lite godis och bara njuta av en ledig lördag :) Kanske fotografera lite i helgen också, har haft mycket med inflytt av min lägenhet så det har inte riktigt funnits tid och ork till att ta mig ut och fota, men det börjar klia lite i mina fota-och-redigera-fingrar haha

  Hoppas att din helg blir härlig Janni!

 • Moa says:

  Åh så underbart!! Tror det är viktigt att stanna upp och njuta, helt rätt! Kram och all lycka till er och lillen <3

 • Klaudia says:

  You look absolutely stunning! Pregnancy does you well <3 The swimsuit is great too x

  http://carmelatte.co/summer-hats-2019/

 • Linda says:

  Gryyyymt fina bilder, det märks att du ansträngt dig. :)

 • Lovisa says:

  Jag jobbar hela helgen (på ett mysigt café), men det gör mig inte så mycket om jag ska vara ärlig. Jag hälsade på min pojkvän i veckan, efter fyra veckor ifrån varandra, och tillbringade två superdagar på Västkusten, så jag lever lite på det. Skönt att höra att du njuter av tillvaron! Så kul också att läsa om din graviditet!

 • Jasmine Ella Stirling says:

  Love these photos. Pool time is defiantly the best time- sounds like such a nice weekend. I’m spending my Sunday cleaning out my wardrobe and giving everything to charity! Happy Sunday xx

 • Nyfiken i en strut says:

  When will you reveal the name(s) chosen for your baby-boy?

 • Olivia says:

  What books do u read, Janni? I love your joyful blog!

  • janni says:

   Right now a Swedish crime book, my favs haha! I wanted to be a police until I was like 14 years old so I still like it a bit too much. ;-)

 • Mireia says:

  What an amazing pool with views!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • BestFrance says:

  I have noticed you don’t monetize janniolssondeler.com, don’t waste
  your traffic, you can earn extra bucks every month with new monetization method.
  This is the best adsense alternative for
  any type of website (they approve all sites), for more
  info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

 • I am really happy to have found this site at last. Really informative and meaningful activities, Thanks for the post and effort! Please continue to share more as a blog. I have now saved it to my bookmarks so I can keep in touch with you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.