Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:09 | July 16, 2019

PINK + RED

Storets dress/ Alameda Turquesa bag/ Batalove shoes (here!)

God morgon babes! <3 Det är inte morgon längre, jag har faktiskt hunnit med ett pilatespass och spelat in podd med Mickis och Madde som är här och som gästar veckans podd! Tror det blir ett riktigt bra avsnitt med fokus på hälsa/träning/kost och vi pratar om väldigt viktiga ämnen. Hoppas ni kommer gilla det, släpps på torsdag! :-) Här kommer en outfit jag glömt visa er, en rosa och röd look. Jag matchade klänning med både skor och väska. Skorna är från min tjejkompis Sandra som har startat sitt egna märke, jag älskar när tjejer runtomkring mig startar brands och satsar helhjärtat! Mina nya favoritsneakers. :-) Planen för dagen är att äta acaibowl (haha, får räknas som craving!), bada, handla mat och ikväll ska vi filma ett kortare pilatespass. Mysigt! Hoppas ni får en fin dag, massa kärlek! <3

//Good morning babes! <3 It’s not morning anymore, I’ve actually had time to do a pilates session and recorded a podcast with Mickis and Madde that is here and she’s in this weeks podcast episode! It’s in Swedish unfortunately… Here’s an outfit I’ve forgotten to show you, a pink and red look. I matched the dress with both my shoes and bag. The shoes are from my friend Sandra that has started her own brand, I love when girls around me start brands and goes all in to it! My favorite sneakers. :-) The plan for the day is to eat acai bowl (haha, I count that as a craving!), swim, do grocery shopping and tonight we’re filming a shorter pilates class. Cozy! Hope you’re having a great day, lots of love! <3


15 kommentarer15 kommentarer om “PINK + RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love this blazer dress so much!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Love the shoes as well! #girlpower Plus the location is also just beautiful (as always) 💕
  Lots of love from Germany, Melissa

  Reply
 • Thanks babe! <3

  Reply
 • Vad spännande med erat poddavsnitt och jag gillar verkligen dom. Snygg outfit! :-D

  Reply
 • Hello!
  I have juste a question,
  Can you carry on sport (running, squat, abs…) now you are pregnant? or you stop it a lot ?

  thanks =)
  sabine

  Reply
 • I don’t run or do abs (crunches, twists etc) but I still train! Powerwalks, squats, weights and some modified pilates! :-) Xx

  Reply
 • You look amazing!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • I should say only that its awesome! The blog is informational and always produce amazing things https://super-smashflash2.com

  Reply
 • Hej Janni! Du är lika fin som alltid när du mixar och matchar dina outfits🥰 Jag har en liten fråga haha. Jag vet inte om du kommer ihåg det men jag skrev här för några månader sen för tips om hotell och nu har jag och min pojkvän bokat ett hotell i Puerto Banus 30juli-7augusti och jag kom på en jätterolig idé när vi är där nere. Jag vet inte riktigt hur man kommer i kontakt med dig eller Jon, men jag har skrivit till honom på Instagram också😁 Jag har nämligen en bilgalen pojkvän som skrattar till varje gång han hör ljudet från er stora Hans the G😆 Skulle jättegärna skriva med någon av er lite mer, men förstår att ni nog får såna här kommentarer ofta😅 Puss och kram🌴☀️

  Reply
 • Hej fina och tack! <3 Åh vad mysigt! Förstår inte riktigt vad du menar? :-) KRAM, hoppas ni får det fantastiskt här i Marbella!

  Reply
 • Haha förlåt såg nu att jag skrev jättekonstigt, jag var nyfiken på om ni skulle vilja komma med stora Hans the G bilen och överraska min pojkvän (och jag skulle såklart vilja träffa er)🥰 Vi kommer nog ha det underbart i värmen, Sverige har inte direkt presterat hittils😂☀️

  Reply
 • Vad heter märket på skorna då? Superfina!!

  Reply
 • Batalove, har länkat dom under bilden! :-)

  Reply
 • I love this color combination! X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Really nice tips. I think I am going to follow them. thanks for sharing.

  Reply