PREGNANCY UPDATE VIDEO

Showing some stuff we got, the belly, how I feel and also asking Jon some questions. :-) 

Hej hjärtan! Wow, vilken helg jag tog härifrån bloggen. Filmade den här videon bland annat och har legat inne i AC typ. ;-) I veckans video tänkte jag att jag skulle fokusera helt på graviditet och bebis för en gångs skull, dels för att jag glömde nämna det i förra veckans video men också för att kunna visa lite baby-grejer och hur vi tänker. Jag visar magen, lillens första kläder och en säng vi funderar på att ha som vi har haft sedan min syster flyttade från Spanien. ;-) Jag frågar ut Jon lite också och så visar jag vilka krämer/oljor jag använder för magen och kroppen. Hoppas ni gillar videon! Säg till om det är något annat ni vill att jag pratar om i vloggarna. Massa kärlek! <3

//Hey loves! Wow, what a weekend I took from the blog. I filmed this video and I’ve been in the AC. ;-) This weeks video is all about pregnancy and baby for once, partly because I forgot to mention it in the last vlog but also so I could show some baby stuff and how we think. I show you the belly, his first clothes and a bed we’re thinking about having and we’ve had it since my sister moved from Spain. ;-) I’m also asking Jon some questions and I show you what creams/oils I use for the belly and body. Hope you like the video! Let me know if there’s anything else you want me to talk about in the vlogs. Lots of love! <3

6 reaktioner på “PREGNANCY UPDATE VIDEO”

 • Erika says:

  Så fin vlogg. Det strålar om er båda två och det är så spännande att följa din graviditet!
  Lycka till med allt! ♥️

 • A says:

  Härlig video! :) ni är så fina ihop du och Jon.

 • alja says:

  Hello Janni,

  your blog and vlogs are amazing ! I would like to hear more about food and training in your vlogs during your pregnancy :)

  Have fun !

 • Dani says:

  Hey Janni would to love see more about your daily routine workout and food. you are so inspiriting to go on normal during the pregnancy. I like this slow living in the new situation and you don’t become this rush in buying a lot of stuff. Are you still vegan? you will be a great mom :-)

 • chiara says:

  would love more jon question hahahha so cool <3
  can you please do a tour of your makeup corner pleaseeeeee ? showing your favourite pieces

Leave a Reply

Your email address will not be published.