Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:50 | August 11, 2019

PREGNANCY UPDATE VIDEO

Showing some stuff we got, the belly, how I feel and also asking Jon some questions. :-) 

Hej hjärtan! Wow, vilken helg jag tog härifrån bloggen. Filmade den här videon bland annat och har legat inne i AC typ. ;-) I veckans video tänkte jag att jag skulle fokusera helt på graviditet och bebis för en gångs skull, dels för att jag glömde nämna det i förra veckans video men också för att kunna visa lite baby-grejer och hur vi tänker. Jag visar magen, lillens första kläder och en säng vi funderar på att ha som vi har haft sedan min syster flyttade från Spanien. ;-) Jag frågar ut Jon lite också och så visar jag vilka krämer/oljor jag använder för magen och kroppen. Hoppas ni gillar videon! Säg till om det är något annat ni vill att jag pratar om i vloggarna. Massa kärlek! <3

//Hey loves! Wow, what a weekend I took from the blog. I filmed this video and I’ve been in the AC. ;-) This weeks video is all about pregnancy and baby for once, partly because I forgot to mention it in the last vlog but also so I could show some baby stuff and how we think. I show you the belly, his first clothes and a bed we’re thinking about having and we’ve had it since my sister moved from Spain. ;-) I’m also asking Jon some questions and I show you what creams/oils I use for the belly and body. Hope you like the video! Let me know if there’s anything else you want me to talk about in the vlogs. Lots of love! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “PREGNANCY UPDATE VIDEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • How cute!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Så fin vlogg. Det strålar om er båda två och det är så spännande att följa din graviditet!
  Lycka till med allt! ♥️

  Reply
 • Härlig video! :) ni är så fina ihop du och Jon.

  Reply
 • Hello Janni,

  your blog and vlogs are amazing ! I would like to hear more about food and training in your vlogs during your pregnancy :)

  Have fun !

  Reply
 • Hey Janni would to love see more about your daily routine workout and food. you are so inspiriting to go on normal during the pregnancy. I like this slow living in the new situation and you don’t become this rush in buying a lot of stuff. Are you still vegan? you will be a great mom :-)

  Reply
 • would love more jon question hahahha so cool <3
  can you please do a tour of your makeup corner pleaseeeeee ? showing your favourite pieces

  Reply