Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:56 | August 12, 2019

PREGNANCY WEEK 26

Week 26
Days left: 98
Weight: + 6kg

Bebis status: Han är nu ca 31 cm lång och väger ca 930 gram. Nästan ett kilo. <3 Ögonen är färdigbildade och han tränar nu genom att fylla lungorna med fostervatten. Nu börjar han även reagera på beröring, och jag klappar på magen flera gånger om dagen. <3 Det är UNDER 100 DAGAR KVAR!! Äntligen! :-))

Min status: Det här har faktiskt varit en ganska trött vecka för mig, jag vet inte om det är för att han växer massor där inne eller för att det har varit vääldigt varmt här (35+ grader) eller en mix av båda. ;-) Jag tror båda haha! Jag har vilat mer denna vecka men ändå tränat på som vanligt, jag tränar ju oftast på morgonen och har blivit trött efter lunch när värmen är som “värst”. Mina nipples har kliat den här veckan också, så konstigt har det känts haha! Inte alls nice faktiskt men vad gör man. En bra men trött vecka!

Cravings: Kale med citron och avokado. Kanske oklar craving men typ det jag varit sugen på och persika… YUM!

Baby’s status: He’s now around 31 cm long and weighs around 930 grams. Almost a kilo. <3 The eyes are now developed and he’s practicing by filling his lungs with amniotic fluid. Now he’s also starting to react to touching, and I keep my hands on my stomach several times a day. <3 It is LESS THAN 100 DAYS LEFT!! Finally! :-))

My status: This has been a pretty tired week for me, I don’t know if it’s because he’s growing a lot in there or because it’s been super hot here (35+ degrees) or a mix of both. ;-) I think both haha! I’ve rested more this week but kept on training as usual, I usually train in the morning and I’ve gotten tired after lunch when the heat is the “worst”. My nipples have been itching this week too, such a weird feeling haha! Not nice at all actually but what to do. A good but tired week!

Cravings: Kale with lemon and avocado. Might be a weird craving but I’ve been wanting that and peaches… YUM!


6 kommentarer6 kommentarer om “PREGNANCY WEEK 26”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh herre vad varmt med 35 grader :O

  Reply
 • Hej hej!
  Aldrig kommenterat men följt dig en tid nu.
  Ni verkar så härligt naturliga med allt.

  Klådan kan komma och gå och va ganska intensivt till o från.
  Tips är att försiktigt använda en uppblött frottéhanduk o massera lite lätt, efter smörj dem med lite Purelan Frottéhanduken gör även dem “mindre” känsliga om man vill/ska/kan amma.
  Salvan kan man även använda om man ammar och får ömmande vårtor.

  Roligt att få följa er graviditet 😊
  Mvh
  Helen

  Reply
 • How lovely!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Var kommer dina grå mjukis-shorts ifrån? Så fina!m och har letat i evigheter efter prick såna! ☺️

  Reply
 • Wow time flies! Your bump is just the cutest.
  X https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • belly starts to pop out ….. so happy for you!
  i beg you to tell me what nailpolish shade and brand are you wearing ? i’m struggling to find the perfect nude color :(

  Reply