SUNSET WALKS

Summer nights before a day with some clouds – that makes the best sunset. <3  Find my shorts HERE!  – adlink

God morgon babes! Jag vaknade 04.45 och har varit vaken sedan dess, haha! Inte den skönaste tiden att vakna men vad gör man när man är pigg? Jag gick upp, åt en minifrukost och drack en kaffe och vid 07.00 så gick jag faktiskt ner till vårt gym. Skönt att ha ett gym hemma ibland, jag hade aldrig tagit mig iväg till ett “riktigt” gym den tiden. ;-) Efter det blev det en andra frukost och nu sitter jag här nyduschad och har bäddat rent i sängen och bytt handukar. Hej överdriven morgonmänniska. Jag lever dock för morgonen och kvällarna här nu, på dagen orkar jag inte göra så mycket eftersom det är så varmt och jag inte ska vara i solen så mycket. Vi har börjat med lite sena bergspromenader igen och jag älskar det. Hundarna behöver ju motion men det har varit för varmt, så nu har vi gått sent på kvällen när solen går ner. Bästa tiden att gå innan det blir mörkt. Hoppas ni får en fin tisdag så hörs vi sen, PUSS! <3

//Good morning babes! I woke up at 04.45 and I’ve been awake since, haha! Not the nicest time to wake up but what to do when you’re energized? I went up, had a mini breakfast and coffee and around 07.00 I actually went to our gym. Nice to have a gym at home sometimes, I would’ve never gone to a “real” gym at that time. ;-) After that I had my second breakfast and now I’m sitting here fresh out of the shower and I’ve changed the bed sheets and towels. Hello exaggerated morning person. I live for the morning and nights here now though, during the day you can’t do much since it’s so hot and I shouldn’t be in the sun that much. We’ve started with late mountain walks again and I love that. The dogs needs some walks but it’s been too hot, so now we’ve walked late at night when the sun is setting. The best time to walk before it gets too dark. Hope you’re having a great tuesday and I’ll talk to you later, HUGS! <3

15 reaktioner på “SUNSET WALKS”

 • Malin says:

  Hej Janni! Här kommer ett tips från en luttrad 3-barns mamma som lever ett aktivt outdoorliv. Eftersom att du & Jon också är så aktiva, jag tänker på era promenader i bergen, turer till diverse stränder, vistelser i Mora & Åre osv osv så vill jag verkligen rekommendera barnvagnen Thule Urban Glide 2. En trehjuling som är är joggingvagn, terrängvagn och cityvagn i ett. Den här barnvagnen är så jäkla bra på alla sätt och vis. Man kan såklart använda den från födelsen med en liggdel. Min son är nu snart 3 år och han älskar fortfarande sin vagn. Vi med! Alla kan följa med överallt; stranden, skogen, fjället, stan.

 • Jag tycker att det är så mysigt att vara uppe så tidigt, så tyst och stilla.

 • Lisa says:

  Nice to see that you’re well – but is anyone else disappointed that Janni isn’t vegan anymore? :(

 • Anonymous says:

  where are the scrunchies that you wear (pink and white) from?
  have a nice day

 • Sanne says:

  Shit vilken himmel, inte alls avis. ^^

 • Cynthia says:

  Father daughter time is the best xx

 • Moi says:

  Haha, tre omogna män i olika åldrar, som inte ens kan hitta en prisvärd, miljövänlig men framförallt praktisk första familjebil. Janni, du måste nog följa med och bestämma, på slutet, precis innan de små pöjkarna köper något onödigt eller tokigt. Egentligen är det två saker som är viktigast, betr. familjebilen:

  1) ISOfixfästen så att du bara kan klicka i och ur: Detta är viktigare än man kan tro, just smidigheten.
  2) Ett stort bagage så att man bara kan dra ihop barnvagnen, utan att behöva ta bort hjulen och styret och helst utan att fälla sätena.
  3) Sedan rekommenderas även en löparvagn. Svenska @thule gör de bästa på marknaden.

  Utöver ovan så spelar inte resten inte någon större roll, förrän lillen börjar krypa, då måste ni säkra hela huset och bassängen :-)

 • Mireia says:

  The sunset looks beautiful!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Anonymous says:

  Hej och tack för en bra blogg.
  Jag är gravid och bor också utomlands. Kan inte du känna att det blir lite ensamt emellanåt? Att man går miste om lite i livet när ens familj och vänner är i Sverige. Om inte, hur gör du för att inte känna så? Menar även språkmässigt osv att man inte riktigt kommer in i landet så som i Sverige.
  Kan känna ibland att det blir för mycket ensamtid och väldigt konstiga rutiner.
  Kram

 • Sandra says:

  Janni, vad använder du för hudvård under din graviditet? Dagkräm, peeling, nattkräm etc.. har precis fått reda på att jag är gravid och för mig är det helt nytt att det är vissa ingredienser man ska undvika. Sen kanske jag googlar för mycket också haha… men hade varit kul att höra om vad du använder för just nu känner jag mig otroligt förvirrad… stor kram,
  Sandra

 • Emma says:

  Hej Janni!
  När kommer gravidträning/gravidyoga upp på Youtube? Längtar!! ♡

 • Malin says:

  Så härliga hundar! Önskar varje promenad med min hund var så fina :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.