HOME SWEET HOME

Åh så mysigt att vara tillbaka här, som jag har saknat Monaco. <3 Speciellt den här tiden på året, inte så mycket folk (fortfarande en del turister men det börjar försvinna), fint väder och varmt. Kolla bara soluppgången, magi.

//Oh it’s so cozy to be back here, I’ve really missed Monaco. <3 Especially this time of the year, not that many people (still some tourists but it’s starting to disappear), nice weather and hot. Just watch this sunrise, magical.

Tog en ny promenadväg vid Cap D’ail hamnen, ser ni bergstoppen? Dit har vi gått upp några gånger, härlig grej att göra om man är här. :-)

//Took a new walking route by the Cap D’ail port, can you see the mountain top? We’ve walked up there a few times, a nice thing to do if you’re here. :-)

Igår gick vi upp till “city” för att luncha och shoppa lite nödvändigt. Ser ni maggen? :D Exploderat i veckan (så mysigt!), ska visa er bättre bild sen! Klänningen är från Asos Maternity (hitta den här!) – adlink

//Yesterday we went to the “city” to have lunch and shop some necessities. Can you see the belly? :D It exploded this week (so cozy!), I will show you better pictures later! The dress is from Asos Maternity (find it here!) – adlink

Vi gick till Metropole shopping center, dit går vi alltid haha! Vi går oftast dit för att…

//We went to Metropole shopping center, we always go there haha! We usually go there to…

…äta lunch på våra vänners restaurang Sphere. Jag tog en quinoasallad med avokado och citronvatten. Känner att min kropp vill ha massa nyttig mat nu efter magsjuka och sämre näring. Så gott! <3

//…eat lunch at our friends restaurant Sphere. I had a quinoa salad with avocado and lemon water. I feel that my body wants lots of healthy food now after the stomach flu and not as healhty food. So yum! <3

Sen svängde vi förbi Zara för att shoppa lite shorts och sånt till Jon, han hade råkat lämna det mesta i Marbella haha! Att strosa runt på stan med min älskling är alltid lika mysigt. Nu pratar vi mest om vår lilla kille som kommer till oss om ca 2 månader, och vi kunde inte längta mer!! <3

//Then we passed by Zara to shop some shorts and stuff for Jon, he accidentally left all of his in Marbella haha! To stroll around town with my love is always so cozy. Now we’re mostly talking about our little boy that will arrive in about 2 months, and we can’t wait!! <3

Jon är min personliga kock dessa dagar, han tar hand om mig som aldrig förr. ;-) Igår blev det stekt potatis med chiliolja och koriander, falafel och en bönröra han lagade. MUMS! Jag hade lagt till någon grönsak hehe, men rätten fick 10 av 10 poäng iallafall.

//Jon is my personal chef these days, he’s taking care of me like never before. ;-) Yesterday we had fried potato with chili oil and coriander, falafel and a bean mix he made. YUM! I would’ve added a vegetable hehe, but the dish got 10 out of 10 points anyways.

Nu har vi äntligen börjat kolla Casa De Papel säsong 3… SÅ spännande! Tips tips! :-) Planen för dagen är att gå till sjukhuset igen med Jons bett/sår som inte läker, mitt har som tur är nästan läkt så nu håller vi tummarna för att hans gör det också snart. Sen har jag massa jobb att ta tag i! PUSS <3

//We’ve finally started to watch Casa De Papel season 3… SO intense! Great tip! :-) The plan for the day is to go to the hospital again with Jon’s bite/wound that won’t heal, mine has luckily almost healed so fingers crossed his will do the same soon. Then I have lots of work to do! HUGS <3

12 reaktioner på “HOME SWEET HOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.