SISTER SISTER

With my sis! <3 Make up by BeautyPami.  I’m wearing a Missguided t-shirt (sold out, find similar here!) – adlink

Hej babes! Vi startade dagen med en promenad till sjukhuset för att kolla status på Jons sår, det såg bättre ut men fortfarande ganska djupt… Mitt är i princip helt borta så det känns skönt, men Jon har kvar sitt. Han ska ju till Indonesien på söndag så vi ville dit för att kolla vad läkaren trodde, och hon sa att han kunde åka. Kul för honom men synd för mig, haha! Som tur är kommer min älskade syster hit i några dagar när Jon är borta, wihoo!! :D Vi släppte nytt poddavsnitt igår btw, ni hittar det om ni söker på “Two of a kind” där poddar finns. :-) Nu ska jag maila lite, sen gå och kolla om Jon kan få klipptid idag (har aldrig varit med om någon som har hår som växer så snabbt) och senare ikväll ska vi ut och äta middag med vänner. Bra fredag! Hopppas ni har en fin dag, puss och kram! <3

//Hey babes! We started the day with a walk to the hospital to check the status on Jon’s wound, it looked better but it’s still pretty deep… Mine is almost gone so that feels good, but Jon still have his. He’s going to Indonesia on sunday so we wanted to go there to check what the doctor said, and she said he could go. Fun for him but not for me, haha! Luckily my amazing sister will come here for a few days when Jon is away, wohoo!! :D We released a new podcast episode yesterday btw, if you know swedish just search for “Two of a kind” where podcasts are available. :-) Now I’m gonna do some emails, then go and check if Jon can get an appointment for a hair cut (I’ve never met anyone who’s hair is growing as fast) and later tonight we’re heading out for dinner with friends. Great friday! Hope you’re having a great day, kisses and hugs! <3

6 reaktioner på “SISTER SISTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.