NEW PODCAST COVER

Our new cover for our podcast – yeey! Thanks Hampus for taking the photo, and thanks Pami for doing our make up! <3

Hej babes! Det fick bli ett kvällinlägg här idag också, jag vill ju börja blogga två gånger om dagen igen som jag gjorde förut så jag ska försöka att inte bara fastna med mail resten av dagarna. ;-) Jag ville visa vår nya poddbild, vi gjorde ett nytt omslag till den där vi skulle se lite “coolare” ut, haha! Tycker vi lyckades riktigt bra… I dagens poddavsnitt snackar vi life hacks – så otroligt kul! Jag insåg hur många life hacks jag använder när jag började fundera så jag delar med mig av mina allra bästa tips. Hade varit så kul om ni ville dela med er av era bästa life hacks också, finns det något bättre än saker som underlättar i vardagen och livet? ;-) Ni hittar podden där poddar finns, sök bara på Two of a Kind! Nu ska jag kolla på en serie som var Mickis “veckans tips”, den heter What If och finns på Netflix. Håller tummarna för att den är bra! Puss! <3

//Hey babes! It ended up being a night post here as well today, I want to start blogging twice a day again like I did before so I will try not to just get stuck in front of my emails for the rest of the day. ;-) I wanted to show our new podcast cover, we made a new one where we were gonna look a bit more “cool”, haha! I think we made it… In today’s episode we’re talking about life hacks – so much fun! I realized how many life hacks I use when I started thinking about it so I’m sharing my best ones (I thought I would make a blogpost with them too!). It would be so fun if you guys wanted to share your best life hacks, is there anything better than things that makes your daily life easier? ;-) You’ll find the podcast wherever podcasts are available, just search for Two of a Kind! Now I’m gonna start watching a tv-series Mickis had as the “weekly tip”, it’s called What If and is on Netflix. Fingers crossed it’s good! Hugs! <3

17 reaktioner på “NEW PODCAST COVER”

 • P says:

  Supersvampar! De är hur bra som helst, det är nån specialsvamp där man inte använder något medel och den tar bort sånt som man annars inte får bort så lätt i kök o badrum, fett, kalk på kakel/i diskhon mm. Googla på supersvamp, så tror jag de dyker upp :)

 • Sara says:

  Bästa lifehacket någonsin är om man har bubbel kvar som ska behålla bubblorna över natten. Sätt i en tesked i flaskan och sätt in den i kylen. Bubblorna är kvar dagen efter 🙈

 • Milena says:

  i think one blog post a day is more than enough. we all have our own lives and jobs and it shouldnt feel like a full-time job on top of the real job to keep up with another persons life. besides that in around 3 months your son will be here anyways and you wont have time for 2 blogposts a day so why starting with it now in the first place…

  • Anonymous says:

   Speak for yourself! It takes 5 minutes tops to read a blog post, hardly a full time job lol 😂
   Two posts a day is great!

  • janni says:

   Hehe, I thought I could do it now when I have the time before baby arrives. ;-) I will only do it if I feel like I have something to blog! Xx

 • nicola says:

  Hey Janni, would you do some podcasts in English in the future? 😉 would looove to hear them! Best life hack – always move when possible, always have snacks and coffee haha! Lots of love <3

 • Corinna says:

  Hey Janni
  wanted to say that I love your regular posts. There are just few bloggers left who blog regularly nowadays and I really appreciat that.
  Also would love to hear English podcasts :) your themes sound so interesting.

  Kind regards from Stubai valley (hope you will be back here one day for skiing- maybe with your son :) ??)
  xx Corinna

  • janni says:

   Thanks sweetie! <3 For me the blog will always be special, it's my little "baby". :-) Xx

 • Jonna says:

  Åh den serien är så bra!! :) Tack för en bra podd <3

 • Eira says:

  Hvor er buksen fra?<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.