RED DETAILS

Nelly dress (here!)/ Valentino bag (here!)/ Inuikii shoes (here!)  – contains adlinks

Hej babes! Den här dagen sprang iväg igen, tur för mig för imorgon kommer Jon hem igen! :-)) Jag har städat, redigerat vlogg, handlat mat, lagat mat och gått promenad. Köpte med mig sötpotatischips hem så just nu sitter jag och snacksar på det, jag har aldrig varit någon som gillar chips så måste vara graviditeten haha! Till något annat – här kommer en look jag hade på mig i veckan. Enkel och skön men dom röda detaljerna gör den lite roligare. Jag älskar verkligen rött som detalj, det poppar så fint. Den här klänningen var riktigt skön också, nu när jag har en basketboll på magen så går skönt först haha! Den kommer passa superfint med ett par boots eller stövlar också när det blir lite svalare. Nu ska jag laga middag, det blir falafel och potatis i ugn med en sallad. Mums! Puss och kram <3

//Hey babes! This day flew by again, lucky me since Jon is coming home tomorrow again! :-)) I’ve been cleaning, edited a vlog, done grocery shopping, cooked food and been out for a walk. I bought sweet potato chips so now I’m snacking on that, I’ve never been a chips person so it have to be the pregnancy haha! To something else – here’s a look I wore this week. Simple and comfy but the red details makes it a bit more fun. I truly love red as a detail, it pops so nicely. This dress was super comfy too, now when I have a basket ball on my belly comfy goes first haha! It will look great with a pair of boots too when it gets colder. Now I’m gonna cook some dinner, I will have falafel and potatoes in the oven with a salad. Yum! Kisses and hugs <3

8 reaktioner på “RED DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.