ALL PINK

Misa Boutique set/ Phillip Lim bag/ Na-Kd shoes (similar here!) – adlink

Hej babes! Idag är det fixar-dag här hemma innan vi ska röra oss mot flygplatsen. Vi ska ju inte vara här på ett tag nu så då vill jag alltid tvätta exakt ALLT, städa ur kylen ordentligt, dammsuga allt, ta in kuddar osv från balkongen och allt sånt. Jag smygstartade igår så nu var jag två timmar kvar innan vi ska åka. Ska packa ner det sista i väskan också sen är jag redo! Därför bjuder jag på en somrig outfit jag hade på mig i veckan, sommaren är ju fortfarande kvar här haha! Jag hade gärna fotat lite höstinspo till er men om jag ska vara ärlig så är det för varmt för det. Jag tror Marbella kan vara ännu varmare, men jag ska försöka visa lite höst iallafall eftersom jag själv är peppad på det nu. ;-) Jag älskar fortfarande söta set (som även funkar när man är preggo, yeey!) som ni vet och detta skulle funka minst lika bra till ett par boots och en skinnjacka. Så snyggt! PUSS, ha en magisk fredag. <3

//Hey babes! Today’s a fixing day at home before we’re heading to the airport. We won’t be here for a while now so then I always want to wash exactly EVERYTHING, clean out the fridge properly, vacuum everything, take in pillows etc from the balcony and all of those things. I started yesterday so now I have two more hours before we’re leaving. I will pack up the last few things too and then I’m ready! That’s why I’m giving you a summery outfit I wore this week, summer is still here haha! I would’ve loved to shoot some fall inspiration for you guys but to be honest it’s too hot for that. I think Marbella might be even warmer, but I will try to show some fall anyways since I’m excited for that now. ;-) I still love cute sets (that still works when you’re preggers, yeey!) as you know and this would work just as good with a pair of boots and a leather jacket. So nice! HUGS, have a magical friday. <3

6 reaktioner på “ALL PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.