HE’S FINALLY BACK HOME – MONACO VLOG

Video in collaboration with Daniel Wellington.

Jon is finally back home!! <3 Even though he’s a bit destroyed…

God morgon babes! Mitt vlogg-game är på topp, haha! En till helt vanlig Monaco vlogg, Jon har äntligen kommit hem och vi hade en vanlig dag ni får hänga med på. Stackars Jon mår ju tyvärr inte på topp… :-( Han har ju fått två till sår så vi har varit på sjukhus, tagit massa blodprov (som inte visar på någon infektion) och nu har han fått en ny antibiotika-kur som bakterien inte är resistent mot. Lägg på lite jetlag på det, haha! Så glad att jag bara varit hemma och vilat upp mig, min energi är på topp. ;-) Hoppas ni gillar vloggen! I videon gör jag ett samarbete med Daniel Wellington också, så ni får se deras nya produkt dom precis lanserat! Idag – packa, tvätta, städa och organisera allt inför anvfärd till Marbella imorgon. Nästa gång vi kommer tillbaka hit hem så är det med bebis, så sjukt… PUSS <3

//Good morning babes! My vlog game is on top, haha! A regular day in Monaco vlog, Jon is finally back home and we had a normal day that you get to join. Poor Jon doesn’t feel on top though… :-( He’s gotten two new wounds so we’ve been to the hospital, taken a lot of blood tests (that doesn’t show any infections) and now he’s gotten a new antibiotic dose that the bacteria is not resistant to. Add some jetlag to that, haha! So happy I’ve just been at home and rested, my energy is on top. ;-) Hope you like the vlog! In the video I’m doing a collaboration with Daniel Wellington too, so you’ll get to see their new product they’ve just released! Today – packing, laundry, cleaning and organizing before take off to Marbella tomorrow. Next time we’re coming back here it is with a baby, so insane… HUGS <3

26 reaktioner på “HE’S FINALLY BACK HOME – MONACO VLOG”

 • tony carroll says:

  hejjjj janni god morron wow ouchhh hope Jon is Better soon Has This Bought of infection been since that Bite he Got was It Inner Upper thigh?? it could be a mossi/bite and infection odd but also since his operation?? not sute but wish him a speedy recovery . and don’t forget keep yourself fit too enjoyed the Vlog puss kram tc uk xxxx

 • Orolig says:

  Härligt att se att Du mår så bra Janni<3

  Men din man Jon måsta faktiskt skärpa sig nu när han ska bli far – att ta hand om sin hälsa borde vara första prioritering fär honom (och dig) så han inte på någor vis riskerar att skada/smitta sitt eget barn med sin okända sjukdom! Innan ni vet vad det är och framförallt hur smittsamt det är? bör ni undvika att sova för nära varandra och/eller använda samma dush och toalett.

  • janni says:

   Ja vi försöker ta reda på det, men nu verkar det ha lugnat ner sig efter rätt antibiotikakur, den andra var tyvärr bakterien resistent mot… :-( Kram!

 • kikkina says:

  omg love your vlogs! i wuold like to see one every day <3 the are always super fun <3
  can you please tell me how is called the nalpolish that you are wearing on this vlog , i love it so much , cuold you please check the name on the bottle?

 • Anonymous says:

  janni i have a request for a video, i don’t know if that is possibile or if it just interesses me , but i wuold loveee (and say loveeeeeeee) to see an updated makeup look and skincare <3 i have always admired you for your easy but chic looks… so please show us how to replicate them and the products you honestly use … thank you

 • Marie says:

  Hej Janni! Jag tycker verkligen ni borde beställa varsin hårmineralanalys från nätet eller om det finns någon i Monaco/Marbella som gör denna tjänst. Det har hjälpt mig otroligt mycket. Där ser ni exakt hur era mineraler/vitaminer ligger till och hur dom samarbetar med varandra. Samt om ni har tungmetaller i kroppen tex kvicksilver som många har som kan dra ner mineralerna och man kan få symtom. Jon’s utbrändhet kan nog hjälpas till mycket. Jag har ju skrivit till dig förut om att jag älskar träning, kost och hälsa och jag tror ju inte på att äta massa piller mot symtomen ;-) som man får hos läkare. Jag tror på att läka kroppen inifrån och ta reda på varför man får symtomen. Testet kostar runt 1500-2000 kr och så värt varje krona. Jag har tex lite sköldkörtel besvär och det beror på för lågt natrium som ger svaga binjurar som i sin tur ger en sköldkörtel lite ur funktion. Allt hänger ihop i kroppen. Så håller på att försöka få upp mitt natriumvärde nu istället för att äta medicin-levaxin som många gör hela livet :-) Jag tycker verkligeeeen ni ska beställa testet IDAG. Jag gjorde förresten omega3 testet som du tipsade om och hade brist, tack!! Ta hand om er, stor kram!

  • Anonymous says:

   Flum… Håret kan endast visa vad som varit för flera månader sen, blod visar nuläget. Saltbrist ger inte problem med binjurar, det är osanning. Däremot har människor med binjurebarksvikt låga natriumvärden men det är en helt annan sak och en mycket allvarlig sjukdom som dödar om man inte får kortison resten av livet. Inget man fixar med lite vitamintillskott. Du har verkligen noll koll. Jon blev utbränd pga sitt sätt att leva och sin personlighet, inte ett dugg konstigt och det har inget med förgiftning att göra. Sluta sprida farliga lögner.

   • Marie says:

    Vissa tycker naturläkare är flum, du tillhör antagligen den skaran som inte gillar naturläkemedel. Janni rekommenderade Omega 3 test som jag också gjorde och nämnde det för läkaren han bara skrattade och sa det var trams. Såklart inte läkare och naturläkare gillar varandra. Hade sura uppstötningar och fick av sjukvården sånt som tar bort magsyra. Blev värre. Fick sedan av min naturläkare tillskott av magsyra = det blev bra :-) Hade för lite magsyra som sågs via håret och sjukvården tog ju bort min magsyra ännu mer. Behövde ju tillskott! Blodprov visar bara hur det ser ut just den tidpunkten du tar provet. Håret visar ett snittvärde på tre månader. Samt var mitt järnvärde bra men mitt kvicksilver störde järnet så det skapade en brist. Tungmetaller spelar stor roll i kroppens mående. Mycket man kan se via hårmineralanalys och det var för att hjälpa dom. Du behöver inte låta så dum och bitter det var inte till dig jag skrev. Du behöver inte följa detta tips. Var av omtanke till Janni och Jon då jag bryr mig :-) Trevlig helg på dig!

  • janni says:

   Låter så spännande! Även om jag inte är allergisk hade jag velat se vad man mår bra av att äta osv, tycker sånt är så intressant haha! KRAM!

 • Hej!
  Superkul med så mycket bra uppdatering på blogg och vlogg. En fråga bara, varför ska ni bo i Monaco och inte Marabella när bebisen kommer? 🙂
  Kraaaaam

  • janni says:

   Vi ska föda i Marbella men vårt hem är fortfarande Monaco, så vi kommer bo lite på båda ställena! :D Kram!

 • Anonymous says:

  Gøy vlogg!! Kan jeg spørre hvor øredobbene er i fra? <3

 • Hej!
  Du tipsade om en fotbolls serie förut. Vad hette den nu igen? 😃

  Kram Marie Källinger

 • Mevkas says:

  Hi Janni !
  Cute vlog as usual ! Where is your jacket from ?

  Thank you !!

 • Johanna says:

  Gillade den vita t-shirtklänningen med granskandet som du hade i vloggen! Var är den köpt? :)

 • Johanna says:

  Gillade den vita t-shirtklänningen med franskanter som du hade i vloggen! Var är den köpt? :)

 • Alex says:

  Hej! Hur länge gäller din kod till Daniel Wellington?

 • Lavon Wray says:

  I can’t believe my eyes, you think person who is cause of the problem can fix it??

Leave a Reply

Your email address will not be published.