Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:13 | November 8, 2019

PUENTE ROMANO

Breakfast buffet at Sea Grill in Puente Romano. <3  I’m wearing a set from Boob design.

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår strålande, känner mig så påfylld med energi efter vår lilla “baby moon”. Väldigt mysig grej att göra om man kan och vill. :-) Igår blev det frukost här, så himla fint… Jag har aldrig ätit frukost där men känner väl nu att dit borde man gå under helgen och unna sig frukostbuffé oftare. Man satt precis vid vattnet, det fanns allt möjligt att äta (en egen juice-station, omelett-station, massa olika bröd, frukt och bär och väldigt fräscht allting). Hett tips! Poolen precis bredvid är väldigt fin också :-) Nu är det fredag igen och det känns som veckorna springer förbi, ingen är gladare än jag eftersom varje dag är en dag närmare till att vi får träffa vår lilla kille. Sjukt att jag går in i vecka 40 på söndag, sista veckan… Om han bestämmer sig för att komma ut på rätt datum då, haha! Nu – maila och få massa jobb gjort. PUSS <3

//Hey loves! How are you? I feel great, I feel refilled with energy after our little “baby moon”. Such a cozy thing to do if you can and want. :-) Yesterday we had brekafast here, such a pretty place… I’ve never had breakfast there but I feel now that we should go there more often during weekends and treat ourselves with the breakfast buffet. You’re placed right by the water, there was so many options to eat (a juice station, omelet station, lots of different kinds of bread, fruit and berries and just super fresh everything). Great tip! The pool right next to it is pretty nice too. :-) Now it’s friday again and it feels like the week is flying by, no one is happier than I am since every day is one day closer to us meeting our little boy. Crazy that I’m entering week 40 on sunday, the last week… If he decides to come on due date then, haha! Now – get some emails and lots of work done. HUGS <3


12 kommentarer12 kommentarer om “PUENTE ROMANO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • In the picture above you look like your 0 pregnant, wow!! hope you’re enjoying those last days with him in your belly… ;)

  Cheers
  xx Lisa Joy Della Vita – climate-friendly travel blog

  Reply
 • Hej Janni! I din senaste vlogg så har du en jättefin svart väska med brunt handtag. (Väskan du bar när du hade en leopardmönstrad tröja och svarta högmidjade byxor). Vart har du köpt den väskan / vilket märke? Ser även att du hade dina initialer på den vilket var superfint!

  Allt gott, Jessica

  Reply
 • Wow this place looks amazing!
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • It looks so beautiful!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • Så konstigt att magen verkligen inte syns på första bilden 🙈
  När blir man igångsatt i Spanien om man passerar bf?
  Stort lycka till! Det är fantastiskt att föda barn och få gå och vänta, hade kunnat bli gravid en gång till för bara den upplevelsen 😃🙏🏼😂

  Reply
 • Haha jaa, insåg det efter jag fick massa kommentarer haha! Lite olika verkar det som men min läkare säger 4-5 dagar över bf! Kram!

  Reply
 • Hej, tror du kan ha nämnt det som svar på en kommentar men kan inte hitta det :) undrar var dina tights är ifrån som du kör pilates i?

  Reply
 • Vet inte vilka du menar? :-) Kör i lite olika haha!

  Reply
 • Hej Janni. Undrar var örhängena som ser ut som mynt kommer ifrån, jättefina.
  Och så vill jag passa på att säga lycka till med födseln 😊

  Reply
 • Oj minns inte, tror jag beställde dom från best secret… Kram!

  Reply
 • Everything looks so good!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • This looks like a dream indeed! Hope you’re having a lot of fun.

  lots of love, Miri
  http://www.meetmiri.com

  Reply