PUENTE ROMANO

Breakfast buffet at Sea Grill in Puente Romano. <3  I’m wearing a set from Boob design.

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår strålande, känner mig så påfylld med energi efter vår lilla “baby moon”. Väldigt mysig grej att göra om man kan och vill. :-) Igår blev det frukost här, så himla fint… Jag har aldrig ätit frukost där men känner väl nu att dit borde man gå under helgen och unna sig frukostbuffé oftare. Man satt precis vid vattnet, det fanns allt möjligt att äta (en egen juice-station, omelett-station, massa olika bröd, frukt och bär och väldigt fräscht allting). Hett tips! Poolen precis bredvid är väldigt fin också :-) Nu är det fredag igen och det känns som veckorna springer förbi, ingen är gladare än jag eftersom varje dag är en dag närmare till att vi får träffa vår lilla kille. Sjukt att jag går in i vecka 40 på söndag, sista veckan… Om han bestämmer sig för att komma ut på rätt datum då, haha! Nu – maila och få massa jobb gjort. PUSS <3

//Hey loves! How are you? I feel great, I feel refilled with energy after our little “baby moon”. Such a cozy thing to do if you can and want. :-) Yesterday we had brekafast here, such a pretty place… I’ve never had breakfast there but I feel now that we should go there more often during weekends and treat ourselves with the breakfast buffet. You’re placed right by the water, there was so many options to eat (a juice station, omelet station, lots of different kinds of bread, fruit and berries and just super fresh everything). Great tip! The pool right next to it is pretty nice too. :-) Now it’s friday again and it feels like the week is flying by, no one is happier than I am since every day is one day closer to us meeting our little boy. Crazy that I’m entering week 40 on sunday, the last week… If he decides to come on due date then, haha! Now – get some emails and lots of work done. HUGS <3

12 reaktioner på “PUENTE ROMANO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.