WEEKEND MORNING

I made scones yesterday, the easiest and best breakfast there is. <3

Hej hjärtan! Vilken myshelg vi har haft! Man vet ju inte om det kommer vara vår sista helg utan bebis, så jag ville lyxa till det lite extra. Jag bakade scones igår och det har jag inte gjort på evigheter… Kom på hur enkelt det var och tänker att det borde vi göra oftare! Jag körde på det klassiska receptet, inte något “extra nyttigt” eller så. Jag tog: 4 dl vetemjöl, 2 tsk bakpulver, lite salt, 50 gram smör och 2 dl mjölk (körde sojamjölk). Sätt ugnen på 250 grader, blanda ihop alla torra ingredienser, finfördela smöret och sist häller du i mjölken och knådar ihop. In i ugnen i 10-15 minuter! För oss blev det tre kakor och man blev supermätt på en! Tips tips! Jag hade philadelphia på ena och sen smör med ost. Supermysigt på en helgmorgon! :-) Nu är allt klart och fixat här hemma och vi väntar bara på lillen, datumet är 16e Nov men han kan ju komma vilken dag som helst. Kommer säkert gå över tiden som dom flesta gör men jag känner faktiskt ingen stress, mår så bra fortfarande men vill samtidigt veta vem som gömt sig där inne i 9 månader. :-) Nu – prommis! PUSS <3

//Hey loves! What a cozy weekend we’ve had! You never know if it will be our last weekend without baby so I wanted to make it a bit special. I made scones yesterday and I haven’t done that in forever… I realized how easy it is and now I’m thinking we should do it more often! I went for the classic recipe, not “extra healthy” or anything. I had: 4 dl flour, 2 tsp baking powder, some salt, 50 grams of butter and 2 dl milk (I used soy milk). Put the oven on 250 degrees Celsius, mix all the dry ingredients, add the butter in small pieces and lastly add the milk and make it a dough. Put it in the oven for 10-15 minutes! For us it turned out to be three sandwiches and you got full after one! Tip tip! I had philadelphia on one and then butter and cheese. Super cozy on a weekend morning! :-) Now everything is done and fixed at home and we’re just waiting for the little one, the due date is 16th of Nov but he can arrive any day now. I will probably pass due date like most people do but I actually don’t feel stressed, I feel so good still but at the same time I want to know who’s been hiding in there for 9 months. :-) Now – go for a walk! HUGS <3

26 reaktioner på “WEEKEND MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.