Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:57 | November 19, 2019

BEACH BABY

Took some pregnancy photos with my love at the beach a few weeks ago. <3 Photos by Hampus.

God morgon hjärtan! <3 Här kommer lite mer magbilder, jag får passa på nu innan han är ute. ;-) Jag ville ha lite bilder ihop med Jon och magen, kul att kolla tillbaka på och mysigt att minnas tiden innan bebis. Hampus, en kompis och fotograf, var här på besök för några veckor sedan så då passade vi på att åka ner till stranden en kväll för att fota lite. Så glad att vi gjorde det, Jon och jag har ju så lite bilder ihop. Det är typ våra bröllopsbilder, haha! Han älskar inte att bli fotad så det kan bero på det. ;-) Jag är glad att jag fick med mig honom på det här iallafall och dessa bilder vill jag skriva ut och sätta i ett fotoalbum. Jag vill verkligen börja med fotoalbum igen, så kul att kolla igenom. Hoppas ni har en fin dag babes, kärlek! <3

//Good morning loves! <3 Here are some more belly pictures, I have to post them before he’s out. ;-) I wanted some photos together with Jon and the belly, fun to look back at and cozy to remember the time before baby. Hampus, a friend and photographer, was here visiting a few weeks ago so we went to the beach one night to take some pictures. So glad we did, Jon and I don’t have that many photos together. It’s just our wedding photos, haha! He doesn’t love to get photographed so it might be because of that. ;-) I’m happy he joined in on these at least and I want to print these and put them in a photo album. I really want to start with photo albums again, so fun to look through. Hope you’re having a great day babes, love! <3


21 kommentarer21 kommentarer om “BEACH BABY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fine bilder! <3

  Reply
 • These shots are too lovely!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • This is so cute! <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com

  Reply
 • Helvete vad du är vacker. Du är alltid vacker men fasen du har aldrig varit finare. Amazing.

  Reply
 • I bet your son will have so much fun looking through these photos when he’s a bit older. You look like an absolute angel! So excited for you Janni!!

  xx

  Mariamma

  Reply
 • Men åh bilderna blev helt magiska och vilka underbara minnen det kommer att bli! <3

  Reply
 • Såå herlig!!

  Reply
 • Alltså WOW

  Reply
 • Wow, så fina bilder. Önskar att jag också tog såna när jag var gravid med min dotter. ^^

  Reply
 • Väldigt vackra bilder på er. :-)

  Reply
 • Fina! Är han här nu? 😍

  Reply
 • So cute! I started creating a photo album of my study abroad period in Finland. It’s indeed super nice to look back on those moments in an authentic way :). I am sooo excited for your little boy to come!!! Wish you all the best!

  Reply
 • I saw the news on Instagram. Congratulations to you and Jon!!!!!!!!!!! Baby boy looks already so cute. I hope you are doing well after the delivery. love from NL

  Reply
 • Hejjjjjjjjjjj Onsdag Kvall Uk Du!!!!! STORT GRATTIS Mamma Och Pappa Olsson ITS A BOY!!!! Many Many Congrats U” WooHooo Thrilled And Mum and baby Are well Too by the sounds Of It .. Wishing Him a Long and Happy&Healthy Life!!! Yes!!!!!!!! i take it that Its Mr And Mrs Olsson First Gran-Child??> Jons (mamma/Pappa) vad ?? so Now its The Real Journey LKotsa Love and hugs Tony c liverpool Uk xxxx

  Reply
 • What the hell was that

  Reply
 • So beautiful

  Reply
 • Jisses att man kan bli så rörd över din/er baby-lycka. Lyssnade dessutom på er senaste podd och Du är en sådan cool & sund person <3
  Men gillar även din (lite väl ångestfyllda…) vackra storasyster – eftersom hon älskar dig så mycket och verkar så beskyddande. Så fina ni två!

  MINA VARMASTE GRATULATIONER TILL ER FINA BABY-BOY JANNI & JON!

  Reply
 • Oh the belly looks like it is going to explode! You must be so excited!

  http://carmelatte.co/3-tuscan-castles-ideal-for-a-wedding/

  Reply
 • Alltså wow GRATTIS! SÅÅÅÅÅ glad för eran skulle! Ska bli så kul att följa er! ALL lycka önskar jag er.

  Reply
 • Stunning!

  Mariya | https://www.brunetteondemand.com/

  Reply
 • Such wonderful photos! You look stunning <3

  xx from https://beccaaen.blogspot.com

  Reply