Q&A – FIRST TIME WITH LEON

Answering your questions – first time with Leon, about giving birth, breastfeeding and sleeping at night… 

Hej babes! I’m back on Youtube, haha! Äntligen en ny video igen och vi smygstartar med en frågestund. Jag bad ju om frågor för ett tag sedan på min Instagram, så det är några av dom frågorna jag svarar på. :-) Hur födeseln var, vem som tar nätterna, hur amningen går och hur allt känns. Leon ville vara stjärnan i videon. Han var inte superhappy, haha! Hoppas ni gillar videon och det är bara fråga om ni har några mer frågor ni vill att jag tar upp. PUSS <3

//Hey babes! I’m back on Youtube, haha! Finally a new video again and we’re starting slow with a Q&A. I was asking about questions a while ago on my Instagram, so I’m answering some of those here. :-) How birth was, who takes the nights, how the breastfeeding is going and how everything feels. Leon wanted to be the star of the video. He wasn’t super happy, haha! Hope you like the video and if you have more questions you can just ask and I’ll try to answer. HUGS <3

10 reaktioner på “Q&A – FIRST TIME WITH LEON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.