SUNDAY UPDATE

My team this weekend. <3 Sister, Livia and Leon.

Hej babes! Ett litet livstecken här, haha! Oj vad jag saknar att blogga som vanligt och jag ska göra mitt allra bästa för att göra det igen, men den här helgen kom livet emellan. Vilken panghelg jag har haft! Tänkte göra ett “helgen i bilder”-inlägg, så får ni se allt i ett och samma. Det har varit så mysigt att hänga med min syster, Livia och Leon såklart. <3 Idag bytte vi hotell till Blique By Nobis, så nu ligger Leon och jag i sängen och myser. Han sover och jag tänkte packa upp lite, får passa på nu när han somnat för natten. Vi ska ju stanna här i nästan 2 veckor eftersom Jon är i Colombia och för att vi måste vänta på Leons pass. Det här blir första natten jag har själv med lillen så håll tummarna för att han är lika trött som jag. ;-) PUSS på er, hoppas ni haft en mysig helg. <3

//Hey babes! Here’s a sign of me being alive, haha! Wow I miss blogging like normal and I will do my absolute best to get back to it again, but this weekend life came in between. What an amazing weekend it’s been! I thought I would do a “weekend in pictures” post, so you’ll see it all in one post. It’s been so cozy to hang out with my sister, Livia and Leon of course. <3 Today we changed hotel to Blique By Nobis, so now Leon and I are in bed cuddling. He’s sleeping and I’m planning to unpack a bit, it’s best to do it now when he sleeps for the night. We’re gonna stay here for almost two weeks since Jon is in Colombia and because we have to wait for Leon’s passport. This will be the first night I’m all alone with the little one so fingers crossed he’s as tired as I am. ;-) HUGS babes, hope you’ve had a great weekend. <3

9 reaktioner på “SUNDAY UPDATE”

 • Annie says:

  Du verkar vara en så himla positiv människa, så uppfriskande med någon som inte hela tiden gnäller på saker eller tjatar om hur lite tid och sömn man får med bebis utan du har en ljus syn på livet och vill egentligen bara säga att det smittar av sig, livet är ju enkelt och härligt om man gör det så. Ha det så bra! Kram

 • Cynthia says:

  You girls all look so cool in your faux fur, even Livia

 • Åå va fina ni är! Kram❤️❤️

 • Mireia says:

  What a lovely photo!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Maria says:

  Varför bor du inte hos din mamma?

 • Sarah says:

  i think its really not neccessary to post your weekend in photos since you were super active on instagram throughout the weekend. you could use that time you spend on such a blog post a lot better with giving us a blogpost about for example today (or tomorrow) shot new photos. the weekend is over. life in the now and give us a more current update and not always updates about days in the past that we could already follow along on your other socials.

 • Lina says:

  Håller med om att du är positiv! Like it :)
  Men måste fråga nånting är annorlunda med ditt ansikte… haha, fillers? Din syrra jobbar väl med sånt. Ser ut som du gjort nåt med läppar och nåt jag inte kan sätta fingret på… annorlunda är du iaf.

 • Anna says:

  You should be careful with the BabyBjörn carrier, it‘s not good for the baby‘s health due to the position it puts the legs in. This is also why this carrier always gets very bad ratings in all the tests and is not recommended to be used!

Leave a Reply

Your email address will not be published.