FIRST BATH

 

When Leon was like 1 week old… HOW TINY!? His first bath. <3

Hej babes! Hur mår ni? Vi mår bra, det har varit sommarväder idag och lilleman somnade precis. Jag rensar ju typ allt som går att rensa här hemma – garderober, badrumsskåp, smycken och you name it! Började rensa min dator igår och förde över till hårddisk och hittade dessa bilder. Leons första bad hemma, hur liten och söt?? Kan ju lugnt säga att han har ändrats sedan dess, både storlek och vad han tycker om att bada. ;-) Kan inte ens minnas att han varit så liten. Min lilla kille! <3 Jag brukar titta på honom och försöka förstå att han ska vara med oss resten av vårt liv. Känns så overkligt? Tänk att jag ska få ha lyxen att hänga med honom i resten av mitt liv. Ville bara dela dom här bilderna för jag tyckte dom var för gulliga för att inte posta. Nu ska jag slänga mig i soffan och bara slökolla tv, skönt ska det bli! PUSS <3

//Hey babes! How are you? We’re good, it’s been summer weather here today and little man just fell asleep. I’m cleaning out everything possible at home these day – wardrobes, bathroom cabinets, jewelry and you name it! I started to clean out my computer yesterday to transfer a lot of photos to harddrives and found these pictures. Leon’s first bath at home, how tiny and cute?? Can easily say that he changed since this, both size and what he thinks about bathing. ;-) I can’t even remember him being that small. My little boy! <3 Sometimes I look at him and I’m trying to understand that he will be with us for the rest of our lives. Feels so surreal? Lucky me who will get to hang out with him for the rest of my life. I just wanted to share these photos since I thought they were too cute not to post. Now I’m gonna lay down on the couch and just watch tv, will be nice. HUGS <3 

5 reaktioner på “FIRST BATH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.